- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Off cingar cikartin telefonu alip kacsin sende adami tut..
Konunun başından itibaren okumadım ama telefon numarasını almışsınız. Direk numarayı sosyal medya hesaplarında aratın. Telefonu kayıt etmişse kadın direk hesabı çıkacaktır. Özellikle facebookta.
Hey Allahım! Vur kafasına bayılsın.
Sancılandı tabi. Yazın yediği hurmalar tırmalıyor..
Bol eksinli bir konu yaa ..
Yatsin artik yada karisiyla bisi yapsin teli unutacaktir..
Yok bak oyle yapsin ayipli seyler adamin ruhu duymaz o elbiseleri cikarrken arkadasin cikarmasin tahrik ediyor gibi yapsin lavoba ayagimi gelip teli sana versin sen hallederken o oyalasin olur mu??? (Cok ayip konustum k.bkma)Eheheheheheh benimde aklıma geldi . bu sefer de yastığın altına koymasına teli
O yorgunlukla uyur o eşi hemen alır teli aslında iyi fikir ceylin yada siz uyuyacaksınız sen saat kuracaksın gece 3 4 gibi uyanıp alacaksınızEheheheheheh benimde aklıma geldi . bu sefer de yastığın altına koymasına teli
Yanina alacak hatta teli Yok etme ihtimali bile var bu olamaz..Laf sokun masallah beyimiz telefonda elinden dusmuyor bir seyler mi gizliyorsun falan
Yapacağı iki seçenek var ya siz iskillenmeyin diye koyacak bir kenara size fırsat doğacak
Ya da iyice yanına alacak anlamislar bir sey diye :|
Laf sokun masallah beyimiz telefonda elinden dusmuyor bir seyler mi gizliyorsun falan
Yapacağı iki seçenek var ya siz iskillenmeyin diye koyacak bir kenara size fırsat doğacak
Ya da iyice yanına alacak anlamislar bir sey diye :|
Sen söyleyince baktim yokmuş canım
Telefonda bi uygulama var Kim arıyor diye ona baktınız mı? Gerçi ismini öğrenmissiniz.Baktık maalesef çıkmadı. Adını öğrendik adıyla 2 hesap cikti teki bizim şehrimizde yaşıyor...
Yok bak oyle yapsin ayipli seyler adamin ruhu duymaz o elbiseleri cikarrken arkadasin cikarmasin tahrik ediyor gibi yapsin lavoba ayagimi gelip teli sana versin sen hallederken o oyalasin olur mu??? (Cok ayip konustum k.bkma)
O yorgunlukla uyur o eşi hemen alır teli aslında iyi fikir ceylin yada siz uyuyacaksınız sen saat kuracaksın gece 3 4 gibi uyanıp alacaksınız
Telefonda bi uygulama var Kim arıyor diye ona baktınız mı? Gerçi ismini öğrenmissiniz.
Mail adreslerinin şifrelerini biliyor musunuz orada da yazışmalar olabilir.
Uyu artıkben fena oldum artık cidden.
Ahahahah Kiz valla tovbe birazdan ayol der falan o korkudanAdam garip garip konuşuyor . ses tonu bile değişti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?