Canı bir şey istemek ?

Yanlışlıkla gelmiş Bi mesaj gibi görünmüyor tatlım, öyle olsa cevap niteliğinde olmazdı mesaj. O numaradan bi mesaj atılmışki, karşıdakide ona cevap vermiş. Bide numara kayıtlı değilmiş, ezbere biliyor yani kocan numarayı

Cia programı , programı indiren kişilerin telefon rehberini kopyalıyor ve o numara kimde nasıl kayıtlı ise öyle çıkıyor.
Okuldan fatma diye de kayıtlı olabilir Fatma Hanim diye de, fatos diye de...

Birden ceylin ne zaman evlendin dedim ya
Mesaj ortada canım. Ben olsam cevap yazardım oltaya düşürmek için.
O program da benim de telin erkek ismi yazıyor
Kayınpederin üzerine de

Aaa adını öğrendik yanı. Ah soyad çıksa keske

Ceylin kim bu kişi ?
Ablanın eşini mi aradı ?
Babanı mı ?

İstersen numarayı ver ciddiyim isleteyim yarın öğreneyim.
Veya şimdi ararım.
Özelden istersen yaz numarayı

Bu numarayı arıyoruz önce sonra telefonumuza şifre mi geliyor ? O şifreyle de online işlemler e fatura ya girip numarayı yazıp bakiyoruz ? Böyle demi ?
Online İşlemler şifrenizi *952# yazıp arama tuşuna basarak ücretsiz olarak anında yenileyebilirsiniz.

Online isleme girmeden once bu sifreyi alin oyle girin..

Himm kadin adamin gelip vermemesinden sikayet etmis mesajda ceylin herkes de senin kocan sanmis hee bari bir kk klasigiyle baslasaydin 'bi arkadasimin kocasinin telefonuna' diye adamin halinde tavrinda gariplik var mi o da onemli. Eger aldatiyosa zaten o mesajlarin devami illaki gelicektir ve adam telefonu orda burda birakicak kadar salak demektir

yanlışlıkla da gelmiş olabilir bence de bi yem atabilirdiniz deneme amaçlı ama kötü bir durum güven çok olsa da bi süre dikkat edin bence eşinizin hareketlerine

Oha ne abartmasi bence bu kadar hafife almayi abartmissiniz.Neyi cani istedigi de belli hemde kocandan! biz derken bu arada kimle baktiniz?

Yani kadinin ne istedigi de ne verilmedigi de belli de senin biz diye bahsettigin kim? Baktik yaptik aradik vs anlamadim adam kim kocan mi kiminle bakiyosun tele

Numaraya dikkat ettiniz mi ? Hemen şüpheye düşmeyin. Benim mail adresime bu tür mesajlar çok gelir mesela. Cıa diye bir program var. Bir ara sevgilimle yan yana idik. Sürekli bunu biri arıyordu bu açmıyordu. ''Amaan bu ne ya.'' deyip numaraya bakıp kapatıyordu. Buna sinirlendim ama çaktırmadan bende ''Aç şu telini cıa yüklüyorsun hemen.'' dedim. Bunda bi rahatlık bir rahatlık hemen yükledi tek tek numaraları aradı bazıları erkek arkadaşı çıktı sürekli arayanda erkek arkadaşının babasının ismi çıktı yanımda konuştular. Baya işe yarıyor bu program.
Keşke mesajın devamını getirseydiniz. Ben hiç çaktırmadan cevap verirdim. O zaman açığa kavuşurdu her şey. Cevap veremiyorsa bilin ki otomatik bir mesaj.

Evet daha önce vardı bir şeyler ama üstüne kapattı ve kabul etmedi. Yine böyle mesajlar vardı.
Af edersiniz de o daha fenaydi
Canim yani bi kere yakalamissin yine gelmis msj suphelenmen lazim dokumu arastir telefobun heryerini kurcala caktirmadan whatsaap olur ne bilim belki otomatik kaydolmustur herseyine bak emin ol goxunle gormeden inanmazsin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…