- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aaa adını öğrendik yanı. Ah soyad çıksa keske
Online İşlemler şifrenizi *952# yazıp arama tuşuna basarak ücretsiz olarak anında yenileyebilirsiniz.
Online isleme girmeden once bu sifreyi alin oyle girin..
Cia programı , programı indiren kişilerin telefon rehberini kopyalıyor ve o numara kimde nasıl kayıtlı ise öyle çıkıyor.
Okuldan fatma diye de kayıtlı olabilir Fatma Hanim diye de, fatos diye de...
Bu numarayi yazip aryinca buyuk ihtimalle arama yapmayacak yani ekranda sifre goruntulenecek veya mesaj olarak gelecek sifre..Bu numarayı arıyoruz önce sonra telefonumuza şifre mi geliyor ? O şifreyle de online işlemler e fatura ya girip numarayı yazıp bakiyoruz ? Böyle demi ?
Ceylin kim bu kişi ?
Ablanın eşini mi aradı ?
Babanı mı ?
İstersen numarayı ver ciddiyim isleteyim yarın öğreneyim.
Veya şimdi ararım.
Özelden istersen yaz numarayı
Oha ne abartmasi bence bu kadar hafife almayi abartmissiniz.Neyi cani istedigi de belli hemde kocandan! biz derken bu arada kimle baktiniz?Merhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Canim yani bi kere yakalamissin yine gelmis msj suphelenmen lazim dokumu arastir telefobun heryerini kurcala caktirmadan whatsaap olur ne bilim belki otomatik kaydolmustur herseyine bak emin ol goxunle gormeden inanmazsin cunkuEvet daha önce vardı bir şeyler ama üstüne kapattı ve kabul etmedi. Yine böyle mesajlar vardı.
Af edersiniz de o daha fenaydi
ama ne avukatim ne aynur
nasil oluyorki
Aynen aynen. Şunu deneyeydiniz keşke.ben olsam aramak yerine oltalı bi msj atardım belki yemi yutardı
dialoğu devam ettirsen abartıcak bi durum var mı yok mu anlaşılırdı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?