Canı bir şey istemek ?

Ben olsam küçük çaplı bi kıyamet sonrası kapının yolunu gösterirdim şimdiye kadar.
Ne şüpheleneceğim. Şüphelenmekle zaman kaybedip katlanamam böyle bi şeye.
Bu kadar iyi niyetli olmayın yahu. Her şey ayan beyan ortada. Pankartmı açsın , salonun ortasınamı koysun kadını ne yapsın bu adam daha.

Google play'den Avea online islemler uygulamasini indirin adamin telefonuna.
*952# yapip arama tusuna basin size bi sifre vericek. Uygulamayi acip adamin telefon numrasini ve verilen sifreyi girin. Guvenlik icin resim secin falan diyecek size.
Daha sonra faturalarim sekmesini tiklayin gecmis aylarin ve guncel olan fatura dokumu cikacak ordandan ustte detaylar diye bir sekme olmasi lazm. Oradan da sms ve gorusme cagri vs aramalarini tiklayip gun iceresindeki telefon numaralari cikiyor.

Hepinize çok tesekkur ederim.
Bugün uygun bir zaman da bakacağız inşallah hat dökümlerine. Ne var ne yok açığa çıkacak. Birazdan da telefona bakacağız silinmiş mi diye. Şimdi telefon yanında ..
Bu arada ben değilim bu kişi bir yakınım .
yanlışlıkla da gelmiş olabilir bence de bi yem atabilirdiniz deneme amaçlı ama kötü bir durum güven çok olsa da bi süre dikkat edin bence eşinizin hareketlerine

Oha ne abartmasi bence bu kadar hafife almayi abartmissiniz.Neyi cani istedigi de belli hemde kocandan! biz derken bu arada kimle baktiniz?

Abovvvv bosanma sebebi

Yani kadinin ne istedigi de ne verilmedigi de belli de senin biz diye bahsettigin kim? Baktik yaptik aradik vs anlamadim adam kim kocan mi kiminle bakiyosun tele

Canim yani bi kere yakalamissin yine gelmis msj suphelenmen lazim dokumu arastir telefobun heryerini kurcala caktirmadan whatsaap olur ne bilim belki otomatik kaydolmustur herseyine bak emin ol goxunle gormeden inanmazsin cunku

İste, biri sizi öyle kaydetmiş :)

Aynen aynen. Şunu deneyeydiniz keşke.

sonuç ne çıkcak bende merak ettim

Evet evet. Şey yapın. Kullanım detaylarına bakın bakalım. O numarayla görüşme yapılmış mı mesaj falan atılmışmı.

Bugun laf arasinda ayni cumleyi kocana soyle yada sana boyle sms aticam diye konuyu bağla.Sonra dik dik bak.Şasiriyor mu, rengi atiyor mu,

Yani ayni numarayla gorusulmuş olmasi ispat midir? Ben bir kiz ark.a sms atacagima abisine atmişim.Normal bir mesajdi.isimler ayni harfle basliyor.ilk birkaç harf ayni.karisi tel dokumu alsa, benim no cikacak cunku iş arkadasim ve gorusmemiz vardi
Ee kadin boşanmali miydi?

Evet bu da var. Ondan sonra sorarız heralde o mesajı atan kim diye detaydan bahsetmeyiz. Bakalım yalan söyleyecek mi

Allah büyük söylemesin ve kınamak gibi olmasın ama evli adamla ne isin var. O kadar kızarım ki evli adamla bi şeyler yapan bayanlara. Bakin kibar kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dünya da o kadar bekar erkek var. Evli ,nişanlı ,sozlu erkeği bırakın ya ellemeyin. Bekarlarla ne b.k unuz varsa yiyin. Yazık degilmi evde kocasını bekleyen kadınlara. Onların sevmekten güvenmekten başka ne suçları var ??? ??

Çok haklisiniz. Burada en büyük suç karısını aldatan adamda aslında. Bazı kadınlarda kendine yakistiriyor bu durumu yanı..

erkeğin hiç suçu yokmu

yani ben şüphelenirdim tabiki !!! mesajın içeriği bile tehlikeli.....ama tabiki eşinize güveninize bağlı birşey bu ben hemen eşime sorardım bu ne diye..mantıklı bir cevap verirse sorun yok ...

Çok zor bi durum ya ama ben olsaydım şimdiye gemileri yakmistim kesin .
Çok tezcanliyimdir yani , yakınında da iyi sabır varmış Ceylin

Bence ortalığı aleve vermeden bu işi yapmanız çok akıllıca olmuş aksi takdirde kıyamet koparsaydınız önce inkar sonra gizliden devam ederdi (eğer varsa böyle bir sey)
Insallah temiz çıkar, sonucu bende merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…