- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Arkadaşima " tangam g.t.mun arasinda.gel çikar " diye mesaj gelmiş.adam imamdi....o napsin? Şok olmuştu
yanlışlıkla da gelmiş olabilir bence de bi yem atabilirdiniz deneme amaçlı ama kötü bir durum güven çok olsa da bi süre dikkat edin bence eşinizin hareketlerine
Oha ne abartmasi bence bu kadar hafife almayi abartmissiniz.Neyi cani istedigi de belli hemde kocandan! biz derken bu arada kimle baktiniz?
Abovvvv bosanma sebebi
Yani kadinin ne istedigi de ne verilmedigi de belli de senin biz diye bahsettigin kim? Baktik yaptik aradik vs anlamadim adam kim kocan mi kiminle bakiyosun tele
Numaraya dikkat ettiniz mi ? Hemen şüpheye düşmeyin. Benim mail adresime bu tür mesajlar çok gelir mesela. Cıa diye bir program var. Bir ara sevgilimle yan yana idik. Sürekli bunu biri arıyordu bu açmıyordu. ''Amaan bu ne ya.'' deyip numaraya bakıp kapatıyordu. Buna sinirlendim ama çaktırmadan bende ''Aç şu telini cıa yüklüyorsun hemen.'' dedim. Bunda bi rahatlık bir rahatlık hemen yükledi tek tek numaraları aradı bazıları erkek arkadaşı çıktı sürekli arayanda erkek arkadaşının babasının ismi çıktı yanımda konuştular. Baya işe yarıyor bu program.
Keşke mesajın devamını getirseydiniz. Ben hiç çaktırmadan cevap verirdim. O zaman açığa kavuşurdu her şey. Cevap veremiyorsa bilin ki otomatik bir mesaj.
Canim yani bi kere yakalamissin yine gelmis msj suphelenmen lazim dokumu arastir telefobun heryerini kurcala caktirmadan whatsaap olur ne bilim belki otomatik kaydolmustur herseyine bak emin ol goxunle gormeden inanmazsin cunku
İste, biri sizi öyle kaydetmiş :)
Aynen aynen. Şunu deneyeydiniz keşke.
Ben olsam küçük çaplı bi kıyamet sonrası kapının yolunu gösterirdim şimdiye kadar.
Ne şüpheleneceğim. Şüphelenmekle zaman kaybedip katlanamam böyle bi şeye.
Bu kadar iyi niyetli olmayın yahu. Her şey ayan beyan ortada. Pankartmı açsın , salonun ortasınamı koysun kadını ne yapsın bu adam daha.
Google play'den Avea online islemler uygulamasini indirin adamin telefonuna.
*952# yapip arama tusuna basin size bi sifre vericek. Uygulamayi acip adamin telefon numrasini ve verilen sifreyi girin. Guvenlik icin resim secin falan diyecek size.
Daha sonra faturalarim sekmesini tiklayin gecmis aylarin ve guncel olan fatura dokumu cikacak ordandan ustte detaylar diye bir sekme olmasi lazm. Oradan da sms ve gorusme cagri vs aramalarini tiklayip gun iceresindeki telefon numaralari cikiyor.
sonuç ne çıkcak bende merak ettim
Evet evet. Şey yapın. Kullanım detaylarına bakın bakalım. O numarayla görüşme yapılmış mı mesaj falan atılmışmı.Hepinize çok tesekkur ederim.
Bugün uygun bir zaman da bakacağız inşallah hat dökümlerine. Ne var ne yok açığa çıkacak. Birazdan da telefona bakacağız silinmiş mi diye. Şimdi telefon yanında ..
Bu arada ben değilim bu kişi bir yakınım .
Yani ayni numarayla gorusulmuş olmasi ispat midir? Ben bir kiz ark.a sms atacagima abisine atmişim.Normal bir mesajdi.isimler ayni harfle basliyor.ilk birkaç harf ayni.karisi tel dokumu alsa, benim no cikacak cunku iş arkadasim ve gorusmemiz vardi
Ee kadin boşanmali miydi?
Allah büyük söylemesin ve kınamak gibi olmasın ama evli adamla ne isin var. O kadar kızarım ki evli adamla bi şeyler yapan bayanlara. Bakin kibar kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dünya da o kadar bekar erkek var. Evli ,nişanlı ,sozlu erkeği bırakın ya ellemeyin. Bekarlarla ne b.k unuz varsa yiyin. Yazık degilmi evde kocasını bekleyen kadınlara. Onların sevmekten güvenmekten başka ne suçları var ??? ??
erkeğin hiç suçu yokmuAllah büyük söylemesin ve kınamak gibi olmasın ama evli adamla ne isin var. O kadar kızarım ki evli adamla bi şeyler yapan bayanlara. Bakin kibar kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Dünya da o kadar bekar erkek var. Evli ,nişanlı ,sozlu erkeği bırakın ya ellemeyin. Bekarlarla ne b.k unuz varsa yiyin. Yazık degilmi evde kocasını bekleyen kadınlara. Onların sevmekten güvenmekten başka ne suçları var ??? ??
Merhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
var bi sıkıntı sanırım, böyle telefona yapışmak hayra alamet olmuyo geneldeTelefonu yanında kızlar, ayirmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?