Canı sıkılanlar buraya

Doktora gitmedinmi niye bu kadar ağrılı oluyo hap fayda etmiyo mu
Bir problem yok açıkçası ilk adet gormemdem bu yana hep aynı o yüzden alıştım ama artık külfet geliyor herseyini etkiliyor canım 13 yaşından beri ilaç içe iç e artık fayda etmiyor

Bende evliyim bi oğlum var 3 yaşına gircek inşallah Allah size de nasip etsinn:)
amin canim, masallah. Goze alamiyorum ya cocukla cok zor olmuyor mu? Benim esim sadece işe gider gelir onun haricinde market, pazar vs hicbir seye karismaz.
Bir yardimi olmaz yani

Bir problem yok açıkçası ilk adet gormemdem bu yana hep aynı o yüzden alıştım ama artık külfet geliyor herseyini etkiliyor canım 13 yaşından beri ilaç içe iç e artık fayda etmiyor
Bagisiklik kazanmış vücud daha ağrlarını istiyo demekki çocuk dogurjnca azaliyo diyolar haberin olsun :))

amin canim, masallah. Goze alamiyorum ya cocukla cok zor olmuyor mu? Benim esim sadece işe gider gelir onun haricinde market, pazar vs hicbir seye karismaz.
Bir yardimi olmaz yani
Anne olmak zor evet ama çok güzel alisirsin canım rahat olamiyosun ama onun varlığı yetiyo benim esimde biseye karışmaz ama ise girdim yine ilgileniyor cocukla sağolsun

Neden o kadar kilo aldin
aa calisiyorsan tabi mecburen birlikte yaparsiniz bazi seyleri.
Yaa kpssye hazirlandim. Abur cubur ve hareketsizlik temel sebebiydi.
Atanacak puani da aldim, siralamaya da girdim ve bingo

Mulakati getirdiler. Benden dusuk alanlari atadilar. Aah ah canim bende dert bitmiyor

Bende 75 kıloyum göbeğim var biraz bende zayiflicam diyorum ama diyete gelince olmuyor
ben instagramdan kilo verenleri takip ediyorum motive etsin diye.
Verirsin ya hava isiniyor 3 4 gun 45dk 1 saat yurusen biraz da dikkat etsen verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…