- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Bende evliyim bi oğlum var 3 yaşına gircek inşallah Allah size de nasip etsinn:)evliyim canim. Sen?
Çocuk yok, bakalim daha hazir degiliz.
Bir problem yok açıkçası ilk adet gormemdem bu yana hep aynı o yüzden alıştım ama artık külfet geliyor herseyini etkiliyor canım 13 yaşından beri ilaç içe iç e artık fayda etmiyorDoktora gitmedinmi niye bu kadar ağrılı oluyo hap fayda etmiyo mu
Valla yıllardır ilk defa geçen ay ilaç içmedim ama bu ay yine aynı oldu canımher seferinde boyle zor mu geciyor canim
amin canim, masallah. Goze alamiyorum ya cocukla cok zor olmuyor mu? Benim esim sadece işe gider gelir onun haricinde market, pazar vs hicbir seye karismaz.Bende evliyim bi oğlum var 3 yaşına gircek inşallah Allah size de nasip etsinn:)
Ne güzel diyet yapabiliyorsun bende o da yok başlıyorum devamı gelmiyorgecmis olsun canim. Bu ay mevsim geçişi ya benim de cok sorunlu geçti. Diyet de yalan oldu
cok gecmis olsun ancak kadinlar anlar o durumun eziyetini.Valla yıllardır ilk defa geçen ay ilaç içmedim ama bu ay yine aynı oldu canım
Bagisiklik kazanmış vücud daha ağrlarını istiyo demekki çocuk dogurjnca azaliyo diyolar haberin olsun :))Bir problem yok açıkçası ilk adet gormemdem bu yana hep aynı o yüzden alıştım ama artık külfet geliyor herseyini etkiliyor canım 13 yaşından beri ilaç içe iç e artık fayda etmiyor
sorma, evlenirken 73 kiloydum, simdi 87yim. Hicbir kiyafetim olmuyor tabi.Ne güzel diyet yapabiliyorsun bende o da yok başlıyorum devamı gelmiyor
Anne olmak zor evet ama çok güzel alisirsin canım rahat olamiyosun ama onun varlığı yetiyo benim esimde biseye karışmaz ama ise girdim yine ilgileniyor cocukla sağolsunamin canim, masallah. Goze alamiyorum ya cocukla cok zor olmuyor mu? Benim esim sadece işe gider gelir onun haricinde market, pazar vs hicbir seye karismaz.
Bir yardimi olmaz yani
Neden o kadar kilo aldinsorma, evlenirken 73 kiloydum, simdi 87yim. Hicbir kiyafetim olmuyor tabi.
Sen kac kilosun canim
Evet canım aynen çok sagolcok gecmis olsun ancak kadinlar anlar o durumun eziyetini.
Evet aamannn bilmiyorum düzelmicek gibi geliyor banaBagisiklik kazanmış vücud daha ağrlarını istiyo demekki çocuk dogurjnca azaliyo diyolar haberin olsun :))
Bende 75 kıloyum göbeğim var biraz bende zayiflicam diyorum ama diyete gelince olmuyorsorma, evlenirken 73 kiloydum, simdi 87yim. Hicbir kiyafetim olmuyor tabi.
Sen kac kilosun canim
Bende 75 boy 1.66 on kilo vermem lazımBende 75 kıloyum göbeğim var biraz bende zayiflicam diyorum ama diyete gelince olmuyor
Aynen benimde senle aynı boyum nasil yapcaz bilmiyorum tutamıyorum kendimiBende 75 boy 1.66 on kilo vermem lazım
aa calisiyorsan tabi mecburen birlikte yaparsiniz bazi seyleri.Neden o kadar kilo aldin
ben instagramdan kilo verenleri takip ediyorum motive etsin diye.Bende 75 kıloyum göbeğim var biraz bende zayiflicam diyorum ama diyete gelince olmuyor
veririz insallah yaa. İmkanin varsa eve eliptik bisiklet alabilirsin, ya da evde leslie gibi egzersizler yapabilirsin.Bende 75 boy 1.66 on kilo vermem lazım
Inşallah canımben instagramdan kilo verenleri takip ediyorum motive etsin diye.
Verirsin ya hava isiniyor 3 4 gun 45dk 1 saat yurusen biraz da dikkat etsen verirsin
Leslie hareketleri nasıl oluyor canım çalışıyorum eve gidince de ev işi oğlumla ilgileniyorum hicbiseye vakit kalmiyo çok çabuk geciyo zamanveririz insallah yaa. İmkanin varsa eve eliptik bisiklet alabilirsin, ya da evde leslie gibi egzersizler yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?