- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Hangi bölümden girdin niye mülakata giremedinmiaa calisiyorsan tabi mecburen birlikte yaparsiniz bazi seyleri.
Yaa kpssye hazirlandim. Abur cubur ve hareketsizlik temel sebebiydi.
Atanacak puani da aldim, siralamaya da girdim ve bingo
Mulakati getirdiler. Benden dusuk alanlari atadilar. Aah ah canim bende dert bitmiyor
Bekarsin demi çok yiyorum ben ya o yüzden aliyorum hiç dikkat etmiyorum bide sabahtan aksama oturuyorum nasıl kilo veri cem bilmemAynen benimde senle aynı boyum nasil yapcaz bilmiyorum tutamıyorum kendimi
Yok evliyim canım 5 yillikBekarsin demi çok yiyorum ben ya o yüzden aliyorum hiç dikkat etmiyorum bide sabahtan aksama oturuyorum nasıl kilo veri cem bilmem
Anladım cnn çocuk yokmuYok evliyim canım 5 yillik
Yok canım istiyoruz nasipseAnladım cnn çocuk yokmu
leslie sanson yazip youtube dan bakabilirsin canim.Hangi bölümden girdin niye mülakata giremedinmi
bizim de 4 yil bitecek ama hala cocuk konusunda kararsizim =) Allah gonlunuze gore hayirli saglikli evlat versin canim.Yok evliyim canım 5 yillik
Niye kararsizsin kaç yasindasinbizim de 4 yil bitecek ama hala cocuk konusunda kararsizim =) Allah gonlunuze gore hayirli saglikli evlat versin canim.
neden ki canim daha ne yapacaksin.Diyet yapıyorum spora gidiyorum ama bunlar yetersiz kalıyor
28 yasindayim ama ne bileyim her seyi cok dusunuyorum. Cocuk olunca elim kolum baglanir mi, benimseyebilir miyim, bakabilir miyim hep dusunceler.Niye kararsizsin kaç yasindasin
amin canim sag olasinAllah hepınıze evlat nasıp etsın
Yok canım kilo veriyorum ama can sıkıntısını geçirmiyor onun için yetersiz kalıyor :) amin inşallahneden ki canim daha ne yapacaksin.
Tahlil yaptirdin mi, tiroid falan?
Eşinle Allah kavustursun.
28 yasindayim ama ne bileyim her seyi cok dusunuyorum. Cocuk olunca elim kolum baglanir mi, benimseyebilir miyim, bakabilir miyim hep dusunceler.
amin canim sag olasin
he o açidan =)Yp
Yok canım kilo veriyorum ama can sıkıntısını geçirmiyor onun için yetersiz kalıyor :) amin inşallah
günaydinnn hoş geldinKimse. Var mi
günaydiinn hoş geldinSelammmm
Benden bir yaş büyüksün niye bakamayasın yaaa öyle düşünme tabiki 3 yıl biraz zorlanırsin ama sen yavaştan düşün bence yinede ne kadarki evlisinneden ki canim daha ne yapacaksin.
Tahlil yaptirdin mi, tiroid falan?
Eşinle Allah kavustursun.
28 yasindayim ama ne bileyim her seyi cok dusunuyorum. Cocuk olunca elim kolum baglanir mi, benimseyebilir miyim, bakabilir miyim hep dusunceler.
amin canim sag olasin
Duyma görme konuşma be canım herkeste var bende görünce yok kv gorumceyide aratmıyor merak etmeBuarada kandil gunu bir takim ailevi tatsizliklar olmustu, cok sukur bugun buyuk olcude cozuldu.
Ama basimda klinik vaka bir görümce var kizlar akliniza gelirse dua edin Allah onun şerrinden iftiralarindan fesatliklarindan korusun
4 yil dolacak canim. Aramizda konusuyoruz bu cocuk muhabbeti basladi ama icraat yok henuzBenden bir yaş büyüksün niye bakamayasın yaaa öyle düşünme tabiki 3 yıl biraz zorlanırsin ama sen yavaştan düşün bence yinede ne kadarki evlisin
Allah yardimcimiz olsun valla niye huzurla gidip gelmek varken boyle yapiyorlar anlamiyorum.Duyma görme konuşma be canım herkeste var bende görünce yok kv gorumceyide aratmıyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?