Canı sıkılanlar buraya

Hangi bölümden girdin niye mülakata giremedinmi

Hangi bölümden girdin niye mülakata giremedinmi
leslie sanson yazip youtube dan bakabilirsin canim.

İngilizce bransim. Mulakata girdim. Bana kpss puanimin aynisini verdiler
Ama kpssden 60 alanlara 99 verip bizim onumuze gecirip atadilar. Mayista tekrar mulakat var. Dua edin insallah artik hak yenmesin

Bir canı sıkılanda ben
İşinden dolayı eşim 2 aydır yurt dışında bende annemlerdeyim ama yapacak bişey yok dışarı çıkacak insan yok öyle evde oturuyorum hergün can sıkıntısı pöffffff

Diyet yapıyorum spora gidiyorum ama bunlar yetersiz kalıyor
neden ki canim daha ne yapacaksin.
Tahlil yaptirdin mi, tiroid falan?
Eşinle Allah kavustursun.
Niye kararsizsin kaç yasindasin
28 yasindayim ama ne bileyim her seyi cok dusunuyorum. Cocuk olunca elim kolum baglanir mi, benimseyebilir miyim, bakabilir miyim hep dusunceler.
Allah hepınıze evlat nasıp etsın
amin canim sag olasin

Buarada kandil gunu bir takim ailevi tatsizliklar olmustu, cok sukur bugun buyuk olcude cozuldu.
Ama basimda klinik vaka bir görümce var kizlar akliniza gelirse dua edin Allah onun şerrinden iftiralarindan fesatliklarindan korusun

Yp
Yok canım kilo veriyorum ama can sıkıntısını geçirmiyor onun için yetersiz kalıyor :) amin inşallah

Benden bir yaş büyüksün niye bakamayasın yaaa öyle düşünme tabiki 3 yıl biraz zorlanırsin ama sen yavaştan düşün bence yinede ne kadarki evlisin

Buarada kandil gunu bir takim ailevi tatsizliklar olmustu, cok sukur bugun buyuk olcude cozuldu.
Ama basimda klinik vaka bir görümce var kizlar akliniza gelirse dua edin Allah onun şerrinden iftiralarindan fesatliklarindan korusun
Duyma görme konuşma be canım herkeste var bende görünce yok kv gorumceyide aratmıyor merak etme

Benden bir yaş büyüksün niye bakamayasın yaaa öyle düşünme tabiki 3 yıl biraz zorlanırsin ama sen yavaştan düşün bence yinede ne kadarki evlisin
4 yil dolacak canim. Aramizda konusuyoruz bu cocuk muhabbeti basladi ama icraat yok henuz
Duyma görme konuşma be canım herkeste var bende görünce yok kv gorumceyide aratmıyor merak etme
Allah yardimcimiz olsun valla niye huzurla gidip gelmek varken boyle yapiyorlar anlamiyorum.
İstiyorlar ki 7 24 onlari pispislayalim. Mesaj atiyor keyfiniz yerinde tabi, diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…