- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Merhaba canım nasılsınBir canı sıkılanda ben
İşinden dolayı eşim 2 aydır yurt dışında bende annemlerdeyim ama yapacak bişey yok dışarı çıkacak insan yok öyle evde oturuyorum hergün can sıkıntısı pöffffff
Hakkınızda hayırlısı olsun canım insallahYok canım istiyoruz nasipse
Teşekkür ederim canım bakarım senin yokmu torpilin hiç nefret ediyorum bu torpildenleslie sanson yazip youtube dan bakabilirsin canim.
İngilizce bransim. Mulakata girdim. Bana kpss puanimin aynisini verdiler
Ama kpssden 60 alanlara 99 verip bizim onumuze gecirip atadilar. Mayista tekrar mulakat var. Dua edin insallah artik hak yenmesin
Amin canım inşallah yakın ni oturuyorsunuz aileyleBuarada kandil gunu bir takim ailevi tatsizliklar olmustu, cok sukur bugun buyuk olcude cozuldu.
Ama basimda klinik vaka bir görümce var kizlar akliniza gelirse dua edin Allah onun şerrinden iftiralarindan fesatliklarindan korusun
yok valla canim, hic oyle bir arayisim da olmadi. Cok sukur bilegimin hakkiyla puanimi aldim ve tam atamadan once darbe girisimi oldu, ohalde de mulakat geldi... Olan bize oldu =)Teşekkür ederim canım bakarım senin yokmu torpilin hiç nefret ediyorum bu torpilden
herşey nasip ya ama dilin varmış işsiz kalmazsin diye düşünüyorum ıngilizce öğretmeni misinyok valla canim, hic oyle bir arayisim da olmadi. Cok sukur bilegimin hakkiyla puanimi aldim ve tam atamadan once darbe girisimi oldu, ohalde de mulakat geldi... Olan bize oldu =)
Sende yaz ki sağol canım bizim çok yerinde seninde yerindedir inşallah çok dua ediyorum senin için diye4 yil dolacak canim. Aramizda konusuyoruz bu cocuk muhabbeti basladi ama icraat yok henuz
Allah yardimcimiz olsun valla niye huzurla gidip gelmek varken boyle yapiyorlar anlamiyorum.
İstiyorlar ki 7 24 onlari pispislayalim. Mesaj atiyor keyfiniz yerinde tabi, diye
Inşallah herkes için canım sagolHakkınızda hayırlısı olsun canım insallah
sag olasin kuzum. Yakin oturuyoruz ama şoyle soyleyeyim, uzak otursak da gelip yatili kalirlar, yatili agirlayana kadar 1-2 saat zaman geciriyoruz.Amin canım inşallah yakın ni oturuyorsunuz aileyle
aynen ingilizce ogretmeniyim.herşey nasip ya ama dilin varmış işsiz kalmazsin diye düşünüyorum ıngilizce öğretmeni misin
harikasinSende yaz ki sağol canım bizim çok yerinde seninde yerindedir inşallah çok dua ediyorum senin için diye
Bizde hergun. gorusuyoruz bide oğluma bakıyorlar simdi idare ediyoruz ışte karışan insanlar oldu nu görüşmek çile oluyor iyiyim cok şükür canım sen nasilsinsag olasin kuzum. Yakin oturuyoruz ama şoyle soyleyeyim, uzak otursak da gelip yatili kalirlar, yatili agirlayana kadar 1-2 saat zaman geciriyoruz.
Buarada sen nasilsin?
Ya gülüm yok.baska çaresi ya sende kaç sokucan kocanla aranı bozucan yada böyle tatlı tatlı halledicen inşallah iflah olur o daaynen ingilizce ogretmeniyim.
harikasin
Amin canım yaş kaçtı nerde oturuyodub kaçırdım mi yazdinmi bilemiyorum k bakma :))Inşallah herkes için canım sagol
27 yasim aydinda oturuyorum canım senAmin canım yaş kaçtı nerde oturuyodub kaçırdım mi yazdinmi bilemiyorum k bakma :))
sag ol canim, ben de iyiyim.Bizde hergun. gorusuyoruz bide oğluma bakıyorlar simdi idare ediyoruz ışte karışan insanlar oldu nu görüşmek çile oluyor iyiyim cok şükür canım sen nasilsin
insallah canim. Uzak durmaya calisiyorum. Basbasa gorusmuyorum cunku soylemedigim seyleri soyledi diye anlatabilir, yalan, dedikodu her sey onda.Ya gülüm yok.baska çaresi ya sende kaç sokucan kocanla aranı bozucan yada böyle tatlı tatlı halledicen inşallah iflah olur o da
Komsuyuz o halde bende izmir yaş 28:) calisiyo musun27 yasim aydinda oturuyorum canım sen
Öyle insanlardan uzak dur can esin farkında mi peki bu durumun sana destek olur mu aileci misag ol canim, ben de iyiyim.
Ya evet hem gorusup hem mesafeyi korumak zor.
insallah canim. Uzak durmaya calisiyorum. Basbasa gorusmuyorum cunku soylemedigim seyleri soyledi diye anlatabilir, yalan, dedikodu her sey onda.
farkinda canim. Hakliya hakli haksiza haksiz der. Sadece ablasi kendini cok zavalli gariban gosterip çirkeflikten de geri durmaz, disardan goren yaziiiik der yani.Öyle insanlardan uzak dur can esin farkında mi peki bu durumun sana destek olur mu aileci mi
kadin butun aileyi birbirine dusurebiliyor. O onu dedi bu bunu dedi diye, kendi dusuncelerini baskasinin lafi gibi anlatir. Biz farkindayiz, kuzenleri falan farkinda cunku onlara da yasadigimiz buyuk olaylarda anlattim boyle boyle laflar donuyor diye. İşte enteresan bir çeşit.Öyle insanlardan uzak dur can esin farkında mi peki bu durumun sana destek olur mu aileci mi
Sırrını vermiycen dostuna o da gider anlatır dostuna derler ya öyle biriyse muhatap olma selam ver geç mecburiyetten eşimle iyi olun önemli olan bukadin butun aileyi birbirine dusurebiliyor. O onu dedi bu bunu dedi diye, kendi dusuncelerini baskasinin lafi gibi anlatir. Biz farkindayiz, kuzenleri falan farkinda cunku onlara da yasadigimiz buyuk olaylarda anlattim boyle boyle laflar donuyor diye. İşte enteresan bir çeşit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?