- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.881
Cok basit oluyo canim yaparsin Allahin izniyle bnim komsum pisirdikten sonra hepsini karistiriyo servis ederken.Cigeri patatesi sogani harmanlayip sunum yapiyo nasil istersen oyle yap.Cabuk pisiyo zaten kolay gelsin canim
Az yiyosun sey olmaz ama bulgursuzda olur canim sogani bol yaparsin olur biter2 gündür sarma yiyorum yok bugün bulgur yimem
Aynen o sekildede guzel olur canim ama sogan kokusuna dayanamiyorum demissin ya zorlanma bideEsimide aradim oda soganla kavrulmus seviyormuş
Ben ek oalrak yanina yesillik piyaz birde patates kizartauim senin dedigin tarifi yapaym
kuzum onu da ben seviyom eşim sevmiyo graten yapcamNergisim ispanaklari haslasan uzerine sarimsakli yogurt doksen uzerine salcali biberli sos yapsan oda hafif oluyo
Berceste sizi bitirirrrAz yiyosun sey olmaz ama bulgursuzda olur canim sogani bol yaparsin olur biter
Tmm canim ispanak herseye yakisiyo zaten ikinizin sevdigi olsunkuzum onu da ben seviyom eşim sevmiyo graten yapcam
Berceste sizi bitirirrr
Aynen o sekildede guzel olur canim ama sogan kokusuna dayanamiyorum demissin ya zorlanma bide
kız açlıktan ve yorgunluktan yazmaya mecalim yokLennn nergissss beğenip durmaaa yazzz leee
en bilmemmmkiyamaz blki acya oda.Canim az bisey atcakti ya bulguru ondan dedim
Esin bisey demezde sade kizart ozaman canim cok zor oluyo oyle bnde bulgur yapamazdim hamileykenDayaanamiyorum valla canim..
Agzimi burnumu sarip oyle denerm belki yapmam oyle normal sade kavururum
Babanemide ayarladim sarma sarcsz bir gun
Aa iyimis canim pismeye yakin mi peyniei atiyoruz yoksa zaten kavurduğmuz icin gerek yok mu . Direkt mi atalim ustuneB Bugunneselibirgun
- 1 kilo ıspanak
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 adet yumurta
- kaşar peyniri rendesi
- tuz
Ispanaklar ayıklanıp yıkanır Suyu süzüldükten sonra tereyağı ve soğanla kavrulur. Borcam tepsiye yayılır. Üzerine bir yumurta ve kaşar peyniri rendesi dökülerek fırında pişirilir.ben böyle yapıyom canım ama farklı tarifler var
Kiyamam canim yakız açlıktan ve yorgunluktan yazmaya mecalim yok
Demez canim ama az yerEsin bisey demezde sade kizart ozaman canim cok zor oluyo oyle bnde bulgur yapamazdim hamileyken
O anda karar vercen ozaman canim yapamiyacak gibi olursanda artik yapmazsin napacan zor bi durumDemez canim ama az yer
Sevmedigi seyleri az yiyo
çok kavurmana gerek yok canım o yüzden pişmaye yakın koy frına ben daha farklı yapmıştım oda güzeldi beşamel sosluydu galiba bi de beyaz peynir koymuştum içine güzeldi bugün iki tarifi harmanlayıp yapim bakalım nolcakAa iyimis canim pismeye yakin mi peyniei atiyoruz yoksa zaten kavurduğmuz icin gerek yok mu . Direkt mi atalim ustune
aha da şimdi de yemek yapmya gidiyom uykum geldi kızKiyamam canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?