Nergisim ispanaklari haslasan uzerine sarimsakli yogurt doksen uzerine salcali biberli sos yapsan oda hafif oluyo

Cok basit oluyo canim yaparsin Allahin izniyle bnim komsum pisirdikten sonra hepsini karistiriyo servis ederken.Cigeri patatesi sogani harmanlayip sunum yapiyo nasil istersen oyle yap.Cabuk pisiyo zaten kolay gelsin canim

Esimide aradim oda soganla kavrulmus seviyormuş
Ben ek oalrak yanina yesillik piyaz birde patates kizartauim senin dedigin tarifi yapaym

B Bugunneselibirgun
  • 1 kilo ıspanak
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet yumurta
  • kaşar peyniri rendesi
  • tuz

Ispanaklar ayıklanıp yıkanır Suyu süzüldükten sonra tereyağı ve soğanla kavrulur. Borcam tepsiye yayılır. Üzerine bir yumurta ve kaşar peyniri rendesi dökülerek fırında pişirilir.ben böyle yapıyom canım ama farklı tarifler var

Dayaanamiyorum valla canim..
Agzimi burnumu sarip oyle denerm belki yapmam oyle normal sade kavururum

Babanemide ayarladim sarma sarcsz bir gun
Esin bisey demezde sade kizart ozaman canim cok zor oluyo oyle bnde bulgur yapamazdim hamileyken

Aa iyimis canim pismeye yakin mi peyniei atiyoruz yoksa zaten kavurduğmuz icin gerek yok mu . Direkt mi atalim ustune

Aa iyimis canim pismeye yakin mi peyniei atiyoruz yoksa zaten kavurduğmuz icin gerek yok mu . Direkt mi atalim ustune
çok kavurmana gerek yok canım o yüzden pişmaye yakın koy frına ben daha farklı yapmıştım oda güzeldi beşamel sosluydu galiba bi de beyaz peynir koymuştum içine güzeldi bugün iki tarifi harmanlayıp yapim bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…