- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.901
bercestede uyuyo noluyo kuzular sizeaha da şimdi de yemek yapmya gidiyom uykum geldi kız
ıspanağı çiğden de koyabilirsin cnaım ben şimdi çiğden koydum soğan ve beyaz peynir tuz atıp fırına verdim pişeye yakın yum ve kaşar koycamKizlar aldim ciger birde lavas..
Esim 8 gibi gelir ben simdi hazirlamaym sicak olsun en iyisi
aynn canım 7 gibi yapsan soğumz heralde , pirinç piavı guzel gider yanınaKizlar aldim ciger birde lavas..
Esim 8 gibi gelir ben simdi hazirlamaym sicak olsun en iyisi
ıspanağı çiğden de koyabilirsin cnaım ben şimdi çiğden koydum soğan ve beyaz peynir tuz atıp fırına verdim pişeye yakın yum ve kaşar koycam
aynn canım 7 gibi yapsan soğumz heralde , pirinç piavı guzel gider yanına
cnım ıspanak buzlukta sakıncalı .daha doğrusu tüm yeşillikler koyulmaması gerekiyomuşBen biraz dolaba atmistim ispanak oyle yaparim birgunde insallah
cnım ıspanak buzlukta sakıncalı .daha doğrusu tüm yeşillikler koyulmaması gerekiyomuş
kuru fasulye nohutu düdüklüde veya varsa sobada haşlat poşetle buzluğa at. sobada pişcekse ıslatmana gerek yok.düdüklüde de yok ama sen aksamdan soğuk suya ısla,birde sıcak su ile pişir,sakın soğuk su karıştırma sinirser pişmez. düdüklüyü de 3 te 2 den fazla su koyma ,kapağını kapa düdğünü kaldır ötünce indir düdük ötünce su kaynamış demektir , piştikten sonra sakınlıkla hemen açma yoksa patlar 15 dk kadarbekle düdğünü kaldırır gibi yap tıslamıyorsa aç tıslıyorsa bekle pıs diyip susunca acabilirsimn demek,beklemek istemezsen soğuk suya tutBenim esim cok istahsiz.
Gozu doysun ister ama yemez
Gecen bir kase pirincten pilav yaptim yemedi
Kizlar yemek konusunda da cok tecrubesizim. Okula gidip geldigimden genelde kayinvalidemde yedik. Onun yemeklerinden tksindim kendim yapicam...
Esimde pazarci. Kuru fasulye nohut yapmaui bilmiyorum...
Duduklu tencere hic kullanmadim mesela...
Bir hafta ne yemek yapicam ne malzemesi alaym bilmiyorum
Esim sebze sevmez.
Bende egeliyim
Et agirliklk beslenmem gerekiyor
Ya da kuru bakliyat tarzi
Bana yemek onerilerinizi soyler misiniz
bundan sonra dikkat edersin canım :)Bunu bilmiyodum canim
Fazla almis esim bende yikayip kaldirmistim
Hay Allah
Soba yok canim..kuru fasulye nohutu düdüklüde veya varsa sobada haşlat poşetle buzluğa at. sobada pişcekse ıslatmana gerek yok.düdüklüde de yok ama sen aksamdan soğuk suya ısla,birde sıcak su ile pişir,sakın soğuk su karıştırma sinirser pişmez. düdüklüyü de 3 te 2 den fazla su koyma ,kapağını kapa düdğünü kaldır ötünce indir düdük ötünce su kaynamış demektir , piştikten sonra sakınlıkla hemen açma yoksa patlar 15 dk kadarbekle düdğünü kaldırır gibi yap tıslamıyorsa aç tıslıyorsa bekle pıs diyip susunca acabilirsimn demek,beklemek istemezsen soğuk suya tut
dediğim gibi canım suyunu ve içine koyduğun her neyse fasulye nohut vs 3 te 2 yi gecirme kapağını açarken de soğuk suya tut 1 2 dkka düdüğü kaldırır gibi yap pıst diyip susar açabilirsin o zaman korkma zor değil bi kere kullan alışırsınSoba yok canim..
Ben dudukluden cok korkuyorum patlar diye
Ev dogal gazli birde kullanirken tehlikeli olur diye duymuştum..
Bende dolaba nohut fasulye
Haslanmis bugday atmak istiyorum ama dudukluden dolayi korkuyorum
Nerelisin canımBenim esim cok istahsiz.
Gozu doysun ister ama yemez
Gecen bir kase pirincten pilav yaptim yemedi
Kizlar yemek konusunda da cok tecrubesizim. Okula gidip geldigimden genelde kayinvalidemde yedik. Onun yemeklerinden tksindim kendim yapicam...
Esimde pazarci. Kuru fasulye nohut yapmaui bilmiyorum...
Duduklu tencere hic kullanmadim mesela...
Bir hafta ne yemek yapicam ne malzemesi alaym bilmiyorum
Esim sebze sevmez.
Bende egeliyim
Et agirliklk beslenmem gerekiyor
Ya da kuru bakliyat tarzi
Bana yemek onerilerinizi soyler misiniz
her türlü tarif için nefis yemek tariflerine bakabilirsin, video foto felan var ve tutuyor tarifler,takıldığın konular olursasor canım bildiğimce yardımcı olurum
dediğim gibi canım suyunu ve içine koyduğun her neyse fasulye nohut vs 3 te 2 yi gecirme kapağını açarken de soğuk suya tut 1 2 dkka düdüğü kaldırır gibi yap pıst diyip susar açabilirsin o zaman korkma zor değil bi kere kullan alışırsın
Boyle ne kadar surede piser kiCanim duduklude yapnayadabilirsin 1 gun suda beklet sora haşla haşlanan suyda beklet posetle dolaba at.. sertligi gider cok ta yumusak olmaz etle filan pisirirsen pisme payi kalir..
Izmir canimNerelisin canım
şindemi aynı canımBoyle ne kadar surede piser ki
Izmir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?