Kizlar aldim ciger birde lavas..
Esim 8 gibi gelir ben simdi hazirlamaym sicak olsun en iyisi
ıspanağı çiğden de koyabilirsin cnaım ben şimdi çiğden koydum soğan ve beyaz peynir tuz atıp fırına verdim pişeye yakın yum ve kaşar koycam

aynn canım 7 gibi yapsan soğumz heralde , pirinç piavı guzel gider yanına

Benim esim cok istahsiz.
Gozu doysun ister ama yemez
Gecen bir kase pirincten pilav yaptim yemedi

Kizlar yemek konusunda da cok tecrubesizim. Okula gidip geldigimden genelde kayinvalidemde yedik. Onun yemeklerinden tksindim kendim yapicam...
Esimde pazarci. Kuru fasulye nohut yapmaui bilmiyorum...
Duduklu tencere hic kullanmadim mesela...

Bir hafta ne yemek yapicam ne malzemesi alaym bilmiyorum
Esim sebze sevmez.
Bende egeliyim
Et agirliklk beslenmem gerekiyor
Ya da kuru bakliyat tarzi
Bana yemek onerilerinizi soyler misiniz

kuru fasulye nohutu düdüklüde veya varsa sobada haşlat poşetle buzluğa at. sobada pişcekse ıslatmana gerek yok.düdüklüde de yok ama sen aksamdan soğuk suya ısla,birde sıcak su ile pişir,sakın soğuk su karıştırma sinirser pişmez. düdüklüyü de 3 te 2 den fazla su koyma ,kapağını kapa düdğünü kaldır ötünce indir düdük ötünce su kaynamış demektir , piştikten sonra sakınlıkla hemen açma yoksa patlar 15 dk kadarbekle düdğünü kaldırır gibi yap tıslamıyorsa aç tıslıyorsa bekle pıs diyip susunca acabilirsimn demek,beklemek istemezsen soğuk suya tut

Soba yok canim..
Ben dudukluden cok korkuyorum patlar diye
Ev dogal gazli birde kullanirken tehlikeli olur diye duymuştum..
Bende dolaba nohut fasulye
Haslanmis bugday atmak istiyorum ama dudukluden dolayi korkuyorum

her türlü tarif için nefis yemek tariflerine bakabilirsin, video foto felan var ve tutuyor tarifler,takıldığın konular olursasor canım bildiğimce yardımcı olurum

Soba yok canim..
Ben dudukluden cok korkuyorum patlar diye
Ev dogal gazli birde kullanirken tehlikeli olur diye duymuştum..
Bende dolaba nohut fasulye
Haslanmis bugday atmak istiyorum ama dudukluden dolayi korkuyorum
dediğim gibi canım suyunu ve içine koyduğun her neyse fasulye nohut vs 3 te 2 yi gecirme kapağını açarken de soğuk suya tut 1 2 dkka düdüğü kaldırır gibi yap pıst diyip susar açabilirsin o zaman korkma zor değil bi kere kullan alışırsın

Nerelisin canım

her türlü tarif için nefis yemek tariflerine bakabilirsin, video foto felan var ve tutuyor tarifler,takıldığın konular olursasor canım bildiğimce yardımcı olurum

Cok sagol canim
Insallah bir gun kullanacagm cunku kuru fasulyeyi cok severim ama kivamli yapamazsam o da var ama herkes anasinin karninda ogrenmiyor...

Canim yemek fazla bilmiyorum o yuzden arastirip arastirip oyle yapacagim sanirim tariflere gore yapsrim hep bende.. elim alıstıktan sonra kolay gerisi..

Ben dolabima haslayip ta koydum kuru fasulyeyle nohutu.
Köfte yapip dolaba koyabilirsin.
Patlican karniyarik biber koyabilirsin..
Manti da dolabinda bulundurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…