Aaa vermesi lazim ya bu kiza da lazm olur diye.. siz bir yiyorsunuz sanirim.. evine alip kendin etsen eylesen olmazmiki...

Aynen canim.
Eve bisey alsam gozu kaliyor..
Bende kendim yapicam
Mantida yapicam insallah
Buyuk acamiyorum ama oldugu kadar

1 ay tatilim var.. yapabildigimi yapayim..
Sarmayi pismis mi koyuyorsunuz yoksa cig mi

Aynen canim.
Eve bisey alsam gozu kaliyor..
Bende kendim yapicam
Mantida yapicam insallah
Buyuk acamiyorum ama oldugu kadar

1 ay tatilim var.. yapabildigimi yapayim..
Sarmayi pismis mi koyuyorsunuz yoksa cig mi
Sarmayi en iyisi ciğ koymak.. tadi daha guzel alinir pisince cig koy bence.

Benm de bitti sarmaliklarim yaa kaynansm yaprak basti annesinin bahcesinden bulamiyorum tasininca uctuuuu..

Yok canim guzel duruyor
Evet kurutamam bu kis idare edeym artik
Cok heveslendim sayenizde
Keske sizin gibi insanlar daha cok olsa cevremde bende biraz biseuler ogrenip pratiklessem

Dogal temizleyici vucut icin evet
Nasil yapcaksiniz bende yapaym
elma kabuklarını kavanoza koydum üzerine içme suyu doldurum,biraz kaya tuzu attım biraz şeker, 5 6 çiğ nohutbi kaşık da hazır sirke ,kapağı kapanmayacak tülbent örtülüp karanlık bi yerde bekleyecek.

elmanın kendisi ile de oluyormus kabuğu da oluyo

yaptım canım bekliyorum bakalım olacak mı?
Nergis canim benm alabilcegim yerler var aslinda yapip ypnamakta kararsizim.. ben organik aldim ama bu aldigim kisiler 3 ay bekletip organik balla tekrar mayalayip bi sure beklettigini soylediler gercekten mukemmeldi ama sirke.. bi sure beklet sen de karanlikta

sen bilirsin canım, evet şeket yerine bal da konuyor,değişik tarifler var deneye deneye bulcam artık :)

Selam kızlar daha şimdi oturdum sonra hazır adami bekliyorum gelmese temizliğe devam yatak odasi bitti kardilabn içi düzelip utuler yapilcak market gorcez şimdik temelden sonra eve gelince giderse bend e utuye basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…