- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.941
Aaa vermesi lazim ya bu kiza da lazm olur diye.. siz bir yiyorsunuz sanirim.. evine alip kendin etsen eylesen olmazmiki...
Himmm tamam nergizcimpembegomlek için dedim caanım, az önce demiştim soğuk su koymaması gerektiğini tam olrak anlatabilmek için yazdım
Sarmayi en iyisi ciğ koymak.. tadi daha guzel alinir pisince cig koy bence.Aynen canim.
Eve bisey alsam gozu kaliyor..
Bende kendim yapicam
Mantida yapicam insallah
Buyuk acamiyorum ama oldugu kadar
1 ay tatilim var.. yapabildigimi yapayim..
Sarmayi pismis mi koyuyorsunuz yoksa cig mi
bişey olmaz canım tursud a olur öyle yıkayıp ye , erimemişse biberler sorun yok, bende kendim yapmayı severim her seyi hani bu kış için dedim canım krutamazsın artık bu kış alıp ye seneye yaparsın inşAllah
Sarmayi en iyisi ciğ koymak.. tadi daha guzel alinir pisince cig koy bence.
Benm de bitti sarmaliklarim yaa kaynansm yaprak basti annesinin bahcesinden bulamiyorum tasininca uctuuuu..
Dil-i bitab sirkeyi yaptinmi bende yapicam kismetse..
Dogal sirke cok faydali canim 1 er kasik her gun icmek suyla karistirip filan.. salataya filan.. ben yapicam kismetse nergizde yapicakti en son sordum o yuzdenTamma canm oyle yapayım
Sirkede mi yapiyosunuz canm
Dogal temizleyici vucut icin evetDogal sirke cok faydali canim 1 er kasik her gun icmek suyla karistirip filan.. salataya filan.. ben yapicam kismetse nergizde yapicakti en son sordum o yuzden
yaptım canım bekliyorum bakalım olacak mı?Dil-i bitab sirkeyi yaptinmi bende yapicam kismetse..
elma kabuklarını kavanoza koydum üzerine içme suyu doldurum,biraz kaya tuzu attım biraz şeker, 5 6 çiğ nohutbi kaşık da hazır sirke ,kapağı kapanmayacak tülbent örtülüp karanlık bi yerde bekleyecek.Dogal temizleyici vucut icin evet
Nasil yapcaksiniz bende yapaym
elmanın kendisi ile de oluyormus kabuğu da oluyoelma kabuklarını kavanoza koydum üzerine içme suyu doldurum,biraz kaya tuzu attım biraz şeker, 5 6 çiğ nohutbi kaşık da hazır sirke ,kapağı kapanmayacak tülbent örtülüp karanlık bi yerde bekleyecek.
Nergis canim benm alabilcegim yerler var aslinda yapip ypnamakta kararsizim.. ben organik aldim ama bu aldigim kisiler 3 ay bekletip organik balla tekrar mayalayip bi sure beklettigini soylediler gercekten mukemmeldi ama sirke.. bi sure beklet sen de karanliktayaptım canım bekliyorum bakalım olacak mı?
Kabugu da oluyor evetelmanın kendisi ile de oluyormus kabuğu da oluyo
Yok canim sahsen hic yapmadim ama kullandim.. tadina bayildim.. ekmek elma ya da kabugu su organik tuz vs koyuyorsun.. kendim yapmasamda aliyorum yine alicam ksmtse.. fiyati da cuziiDogal temizleyici vucut icin evet
Nasil yapcaksiniz bende yapaym
sen bilirsin canım, evet şeket yerine bal da konuyor,değişik tarifler var deneye deneye bulcam artık :)Nergis canim benm alabilcegim yerler var aslinda yapip ypnamakta kararsizim.. ben organik aldim ama bu aldigim kisiler 3 ay bekletip organik balla tekrar mayalayip bi sure beklettigini soylediler gercekten mukemmeldi ama sirke.. bi sure beklet sen de karanlikta
Ne kadar uuzun sure bekletirsen o kadar iyimissen bilirsin canım, evet şeket yerine bal da konuyor,değişik tarifler var deneye deneye bulcam artık :)
Senin is cok.. daha okurken yoruldumSelam kızlardaha şimdi oturdum sonra hazır adami bekliyorum gelmese temizliğe devam yatak odasi bitti kardilabn içi düzelip utuler yapilcak market gorcez şimdik temelden sonra eve gelince giderse bend e utuye basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?