- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.981
tm canım k hidrat ve yağlı değilse sorun yok zatenKuzum valla azar azar aldm daha degisik seyler vardi ama yogurtlu filan adini blmiorum yazamadim. Daha da fazla yurumusumdur carsidada dolastk cnku
tm canım net kilonu dönemin bitince değerlendirelimKuzum ben yine tartilirim ama durumlar karisik ben ne oldgmu anlayamadmki..
Tamam insallah.. cnku ben sokulmdm hala bekliyorumtm canım net kilonu dönemin bitince değerlendirelim
Tmm canim dinlen insallahben çıkıyom buralar size emanet bugün bir uyku var üstümde sormayın gitsin
Tamm cnm hadi grsruz. Neyi calicaksin kizBende gidiyommm görümcem geldi ya eltimin evindelrr ya bende oraya gidecem yada kızonı çalacam hahahahha
Canim corba oldumu cok oluyor iciliyor bazdn ust uste nabicaksin 2 kisi sonucta. Olsun ic bisey olmaz.. iyi menun masallah cisslarsiz yaptin hadi iyisin..menü bildirimiiiii
sabah 1 haş yumurta,peynir az,maydanoz, şkrsz çay yarım bardak,
öğlen 1 muz
ikindin 1 elma
akşam 1/2 kase ezogelin ç. (3 gündür içiyom farkında mısınız) 2 dilim ıspanak graten, kuru soğan
su hesaplamdım bugün 4 5 bardak vardır 2 3 daha içerim
spor 1 mil + temizlik+ütü
Görümcemin kızınıTamm cnm hadi grsruz. Neyi calicaksin kiz
Ben kacirdim durdum arada biliyorsunuz.. heycanlamadim yaaa amaaa.. bakalim su durum gecsin insallahkızlaaaar heyecan dorukta yarın tartı günü vee tatlı günüüü
Himm git bi cal oyna stresini atarsinGörümcemin kızını
Yok kiz nerdee is bitmedi ki dinleneyim yemektir bulasikti bi kaç daha utu yaptimTmm canim dinlen insallah
Aynen çorba doyuruyor, normalde 2 ya da 3 kaselik cikar benim çorba iki ogunde biter bunda boldan boldan yapmisimCanim corba oldumu cok oluyor iciliyor bazdn ust uste nabicaksin 2 kisi sonucta. Olsun ic bisey olmaz.. iyi menun masallah cisslarsiz yaptin hadi iyisin..
Ellerine sağlık afiyet olsun bebisekilo olsun canim :)Kizlar yemegi yaptik yedik esimin midesi agriyor
Niye bilmiyorum istahi yok
Ilkdefa cay lahve patlamis misir bile istemedi soktayim acikcasi
Cigeri patatesli soganli yaptim
Soganlar icinde kaybolmustu cok guzeldi
Sagolun canlarimmmmmm
Selam tatlisKuzular
Amin canim sirf onun icin yaptim zaten cigeriEllerine sağlık afiyet olsun bebisekilo olsun canim :)
Amin canim sirf onun icin yaptim zaten cigeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?