Hiç sorma bizmki yemek secmez ama dün pirasa yaptim bide yoğurt çorbası yaptım makarna iki kişiyiz hep üç çeşit yemek mutlaka olacak neşe bugünde pirasa corba koydum bi kaç defa daha koymuştum bole tartistik neymiş nerde yanında kuru yemek bu pilav yada makarna ben senden yemek sectimmi falan filan çorba içti kalktı markete gidecektik gitmedik yatacam yorugunum dedi bende bi iki laf söyledim sonra mutfakta bulaşıklarimi yikadim baktim içerde uyumus perde astım dolabdolabı duzelttim içeri girdim telefon çalınca uyandi neşe biraz daha uyukladi bende kalktim ütü yapaim dedim kalktı üzerini giyiyor nereye dedim arada patronlarla çay içer bide nöbetçi bizimki asansörci ariza içinde biri kalınca çıkar gider ses vermiyor sinirlendim mal mi var karşında dedim soyledim ya illa seslimi diyim dedi cikiyorum görüyorsun dedi sonra hep bole yapion acim falan bende bugunde idare etsen deidm hep yapion yeminle üç çeşit garanti hep bisi ışte farkli yap bende bundan sonra isteğim herseyi yapacam her menuyu hergün başka netten bakıp şunu al bunu al dicem dedim utuyude kaldirdim o sinirle gömleklerini yapıyordum ışte yarim yaparsın dedi bende ağladım oda çıktı nankör dedim

Yani çorba eksik olmaz mesela nohut pilav üçlü hep iki menu koydum bugunde hep pilav makarna deidm yapmayim yapsaydım balet olsun
kuzum lanet okumak müslümana yakışmaz,takma boşver hep olan şeyler bunlar,3 günlük dünyada ağlamaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…