- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.021
Aaa yeni gordum etiketiniiii :) neler kaynatiyorsunuz siz burda
her şeyAaa yeni gordum etiketiniiii :) neler kaynatiyorsunuz siz burda
bizim tv miz yok canım, maviş menüsünü yazmadan gitmişFilmi izliyorum canim.. sizde izleyin sonunda gozyaslarinizi tutamassiniz..
Arada yapiyor yeniden hazırladım yedik çay iciyozBoşver takma. Birseyden canı sıkılmıştır ondan öyle yapmıştır.
iyi yapmışsın canım,böyle olmak lazım :)Kızlar yeniden yaptım mantar sote salata ayran düzelttik
Bende kusluk yok ışte uzun kalamiyoz oda bende sinirler tavan yapıyor 1 saat geçmedi bisi yokmuş gibiiyi yapmışsın canım,böyle olmak lazım :)
Uyku hali var sende ozaman canim.Hergunki isler isde canim biraz hallettim cocukla filan oynadim vakit ayiramiyodum cocuga kuran filan okudum oyle isdeKuzum ben uyumusum yeni uyandim
Ikindide biraz gozlerimi dinlendirmistim kerahat girince kalktim.. saat 10 da dalmisim yeni kalktim bende sen nabtin hallettinmi islerini mavisim
Bizim icin neyin onemli oldugu sizin sorularinizi ne kadar cevaplar..?Arkadaşlar bakirelik önemli mi
Tam geldim sarj bitti nergisimmavişim geldin mi
HahaÇay iciyoz şimdi süpürge bozulmuştu eline verdim onu yapıyor
ne güzel işte kuzum, uzun küslük iyi değil yıpratır insanları da evliliğideBende kusluk yok ışte uzun kalamiyoz oda bende sinirler tavan yapıyor 1 saat geçmedi bisi yokmuş gibi
Ama canim herzamanda olmaz ki oyle uc cesit.Yeri geldimi bi cesit bile yetmeli fazlasida yazik .Biraz anlayisli olsa esin keske tatlimKızlar yeniden yaptım mantar sote salata ayran düzelttik
iyi yapmışın kuzum bercesteUyku hali var sende ozaman canim.Hergunki isler isde canim biraz hallettim cocukla filan oynadim vakit ayiramiyodum cocuga kuran filan okudum oyle isde
he şimdi var mı tatlışTam geldim sarj bitti nergisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?