Ben 2 litreye 2 kasik katiyorm 1 le de olur herhalde ama ben bu kadar sardigim halde niye o kadar uzun sürüyor ki

Ben 2 litreye 2 kasik katiyorm 1 le de olur herhalde ama ben bu kadar sardigim halde niye o kadar uzun sürüyor ki
Bilemiyorum benim yaşadığım yer sıcak bir yer battaniyeye gerek kalmıyor şuan bile günlük güneşlik,havlu,sofra bezi ve süzgeç işi görüyor 3 saatte mayalanıyor saat tutuyorum bir kere mayalayıp gittim hastaneye uzun süre örtülü kaldı evde kimse yok eve geldim direk yoğurda gittim tabi sulanmış :) 6-7 saatte,5 kg süte 2 kaşık yetiyor mayayı çok katma derim,birde çok karıştırma ve aşırı derecede kaynatma uzun süre.

Anladim canim
Burasida sicak evde sıcak zaten

Anladim canim
Burasida sicak evde sıcak zaten
Deneye deneye öğreneceksin canım :) sonra her zaman yapmak isteyeceksin.Yazın bizim evde 5 kg yoğurt yetmiyor bile haftalık 10 kg buluyor aşırı sıcaktan çay yerine ayran içiyoruz yoğurt yeniyor susuzluk için çok iyi oluyor.

Kızlar sizinde kilonunzu görelim. Menulerinizi Okadar okuyacam diye uğraştım dimi.
Ben 74 75 arasi gidiyorum. Şuan regl donemim 74 ciktim tok karna.. ne derece saglikli bilmiyorum haha alemsin

Muhtemel 73 lerde cikabilirim hafta bi bakmissin 70 yani belirsiz suan anlamadim pek kendimi.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…