Peki canim arada kontrol edeym mi acip yoksa etmeym mi
3. Saatinde edersin canım açıp bakma derim.Eğer tutmamışsa kapatırsın üstünü tekrar edersin,baktın yine tutmamış 5-6 saat sonra diyelim bir leğene sıcak su doldurup tencereyi içine koyarsın tutar :) hiçmi tutmadı diyelim ocağa koyup kaynatırsın kesilir peynir olur

bulca mrb hic tanitmadin kendini.. yasin kac evlimisiniz :)
Aslında minicik tanıtmıştım mersinliyim sıcak bir memleket 31 yaşındayım ara verdiğim eğitime devam ediyorum işletme okuyorum kaçıncı sınıf diye sorma dermişim çünkü karışık alttan ders şimdiki sınıf evli değilim.

Ben 74 75 arasi gidiyorum. Şuan regl donemim 74 ciktim tok karna.. ne derece saglikli bilmiyorum haha alemsin

Muhtemel 73 lerde cikabilirim hafta bi bakmissin 70 yani belirsiz suan anlamadim pek kendimi.:))

Diyet yaptın kolon hic gitmedimi bacim. Anaçim onun listesi bunun listesi bende sizinle birlikte diyet yaptım sanki ee bırakta sonucu bilek dimi

Yok canım farklı yemekler yapiom ama bu sefer kuru yemek koymadim bikere daha bole tartistik deidm herzamn olmuyor illa olacak falan biraz durduk yere zitlastik düzeldi ama yoksa biliyorum çözdüm onu

Diyet yaptın kolon hic gitmedimi bacim. Anaçim onun listesi bunun listesi bende sizinle birlikte diyet yaptım sanki ee bırakta sonucu bilek dimi
Ben tam yapamadim arkadaslar daha iyi yaptin ben kacmak yaptim hep nasil okudun yazilari hep yazdim numara yapmaaa hehh

Suan tokum diyoru. Regl zamanimm diyorum sen tokken zayif ciktinmi hic suan sebze su cay yemek hepsi midemdeee

Himm pekala bulca ozlu sozler yazdin hep alintiladim kac kere yazmadin yani

Ben tam yapamadim arkadaslar daha iyi yaptin ben kacmak yaptim hep nasil okudun yazilari hep yazdim numara yapmaaa hehh

Suan tokum diyoru. Regl zamanimm diyorum sen tokken zayif ciktinmi hic suan sebze su cay yemek hepsi midemdeee

Kızım yetisemiyorum ki hızıniza arada hoplaya atlaya geldim
. tıpkı sizin bir ısırık iki koparikli diyetiniz gibi

Hee anlıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…