- 28 Ocak 2009
- 34.620
- 58.584
- 1.123
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.381
Yani bizim ki hep mutfakta duruyor çok soğuk değilse orada durdurabilirsin.Sobalı odaya koyabilirsin sanırım odanın bir köşesinde.Saol canımm benim evde soba varr diğer yerler soğukk nerye koymalıyım
Saol canım Allah razı olsunYani bizim ki hep mutfakta duruyor çok soğuk değilse orada durdurabilirsin.Sobalı odaya koyabilirsin sanırım odanın bir köşesinde.
3. Saatinde edersin canım açıp bakma derim.Eğer tutmamışsa kapatırsın üstünü tekrar edersin,baktın yine tutmamış 5-6 saat sonra diyelim bir leğene sıcak su doldurup tencereyi içine koyarsın tutar :) hiçmi tutmadı diyelim ocağa koyup kaynatırsın kesilir peynir olurPeki canim arada kontrol edeym mi acip yoksa etmeym mi
Aslında minicik tanıtmıştımbulca mrb hic tanitmadin kendini.. yasin kac evlimisiniz :)
Ben 74 75 arasi gidiyorum. Şuan regl donemim 74 ciktim tok karna.. ne derece saglikli bilmiyorum haha alemsin
Muhtemel 73 lerde cikabilirim hafta bi bakmissin 70 yani belirsiz suan anlamadim pek kendimi.:))
Yok canım farklı yemekler yapiom ama bu sefer kuru yemek koymadim bikere daha bole tartistik deidm herzamn olmuyor illa olacak falan biraz durduk yere zitlastik düzeldi ama yoksa biliyorum çözdüm onuCanim esinin hassas noktasi demekki yemek.
Bundan artik eminsin..
Bence boyle bir durumda inatlasmak guzel degil.
Bende hep inatlasirdim ama sonunda hep ben üzülürdüm. O tavrina kuslugune devam ederdi
Suan rahataiz olsugu sey pilav tarzi kuru bir yemegin olmamasi mi? Yoksa hep ayni yemekleri kombine etmen mi.
Benim esimde sebze yemez.
Yedigi yemekleride hep annesinin yaptigii şekilde yer.
Az yer. Bende yemekler bosa gidiyor diye kizardim ama bu cozim degilmis. Az yapiyorum..
Bende sofranin dolu olmasini severim ama o dolu olsada yemez.
Douar hemen. Cay ile misir favorisi
Mutlaka yemekten sonra icmek ister.
Yapmayinca kizar...
Ben tam yapamadim arkadaslar daha iyi yaptin ben kacmak yaptim hep nasil okudun yazilari hep yazdim numara yapmaaa hehhDiyet yaptın kolon hic gitmedimi bacim. Anaçim onun listesi bunun listesi bende sizinle birlikte diyet yaptım sanki ee bırakta sonucu bilek dimi
Aynı bend e gutbetteim ailelerimiz ankarada ikimizindeBak ben gurbetteyim bide.. yinede aktivitem olur cevremle ilgili seylerim olur.. şu sehirde bi o bide ben olmama ragmen akraba olarak
Himm pekalaAslında minicik tanıtmıştımmersinliyim sıcak bir memleket 31 yaşındayım ara verdiğim eğitime devam ediyorum işletme okuyorum kaçıncı sınıf diye sorma dermişim çünkü karışık alttan ders şimdiki sınıf evli değilim.
Aynen katılıyorum kuzmKizlar o kadar sacma ki cogu yorumlar. Acikcasi cevap vermeye degmez.
Ben tee Vanda.Aynı bend e gutbetteim ailelerimiz ankarada ikimizinde
Yaa baya uzak ailem nerde esinin memleketi ailesinin yanimiBen tee Vanda.
Hayir tayindeyiz biz. Ben istanbulluyum esim yozgatliYaa baya uzak ailem nerde esinin memleketi ailesinin yanimi
Anladım kuzm ekmek nerde sen ordaHayir tayindeyiz biz. Ben istanbulluyum esim yozgatli
Oooo 2sene önce kayınpederim orda ameliyat olduu gittim güzell şehirrrBen tee Vanda.
Eşin ne iş yapıyodu canımHayir tayindeyiz biz. Ben istanbulluyum esim yozgatli
Yani yapcak bisey tabiki..Anladım kuzm ekmek nerde sen orda
Ben tam yapamadim arkadaslar daha iyi yaptin ben kacmak yaptim hep nasil okudun yazilari hep yazdim numara yapmaaa hehh
Suan tokum diyoru. Regl zamanimm diyorum sen tokken zayif ciktinmi hicsuan sebze su cay yemek hepsi midemdeee
Memur canimEşin ne iş yapıyodu canım
:):) hepimiz ole yaptik evet. Ama benm donemim yaniltiyor beni sadece. Hafta gel cıkista goruselim 70 olmassamKızım yetişrmiyirum ki hızı niza arada holy atlaya geldim tıpkı sizin bir ısırık iki koparikli diyetinin gibi
Hee anlıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?