- 28 Ocak 2009
- 34.620
- 58.584
- 1.123
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.401
Daha çok oyun bölümüne bakıyorum bu ara
Anladim bulca cim onemli degil arada ugra ne zaman istersen :)Daha çok oyun bölümüne bakıyorum bu araondan pek yazmıyorum.
Afiyet olsun.Suan ki yemegim göğüs sote yaptım akşama allah kerim adam çıktı bende yemeğe devam
Istegin gibi gelebilirsinDaha çok oyun bölümüne bakıyorum bu araondan pek yazmıyorum.
Sağol canım benimAfiyet olsun.
Afiyet olsun.Suan ki yemegim göğüs sote yaptım akşama allah kerim adam çıktı bende yemeğe devam
Biraz kilo alayım bana verebilirsiniz gençlerAfiyet olsun.
3. Saatinde edersin canım açıp bakma derim.Eğer tutmamışsa kapatırsın üstünü tekrar edersin,baktın yine tutmamış 5-6 saat sonra diyelim bir leğene sıcak su doldurup tencereyi içine koyarsın tutar :) hiçmi tutmadı diyelim ocağa koyup kaynatırsın kesilir peynir olur
Esimde peynir yaparsin dedi demekkk yekrar kesilince oluyomus peynir sagol canm3. Saatinde edersin canım açıp bakma derim.Eğer tutmamışsa kapatırsın üstünü tekrar edersin,baktın yine tutmamış 5-6 saat sonra diyelim bir leğene sıcak su doldurup tencereyi içine koyarsın tutar :) hiçmi tutmadı diyelim ocağa koyup kaynatırsın kesilir peynir olur
Yok canım farklı yemekler yapiom ama bu sefer kuru yemek koymadim bikere daha bole tartistik deidm herzamn olmuyor illa olacak falan biraz durduk yere zitlastik düzeldi ama yoksa biliyorum çözdüm onu
Kaymagini da al kaymak olurEsimde peynir yaparsin dedi demekkk yekrar kesilince oluyomus peynir sagol canm
Canım nedendir bilmem ama canım şuande senin yanında olmak ve zamab geçirmwk istediiiiEsimde peynir yaparsin dedi demekkk yekrar kesilince oluyomus peynir sagol canm
Nasil yani canm sutu kaynatirken mi yogurt icinKaymagini da al kaymak olur
:):) hepimiz ole yaptik evet. Ama benm donemim yaniltiyor beni sadece. Hafta gel cıkista goruselim 70 olmassam
Olursun bacim olursun
Oo mavisim hosgeldin.. nabiyorsun canimSelamun aleykum dostlarrr
Laaa nerdesin sennn bakemSelamun aleykum dostlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?