- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.421
B Bugunneselibirgun Canım seni görünce bu pembe kazak konusu vardı çoğu banlananlar ona ne güldüm aklıma geldi
Canım nedendir bilmem ama canım şuande senin yanında olmak ve zamab geçirmwk istediiii
Kaynatip sogutunca üstünde kaymak oluşur canim onu alirsan kahvlt balla mmm mis gibi oluyor, bir de sute metal kasik değmemesi gerekiyor canimNasil yani canm sutu kaynatirken mi yogurt icin
Yoksa tutmazsa peynir yapmak icin kaynatrken mi
Yok kiz ev topladim :)Nergis kiloyu verdi tatlilari yemeğe kostu tabi. Yoksa niye yokki ortada..
Hosbuldum canim .Napiyim isde kahvaltiyi gec yaptik esim evde de .Cocukla oynuyodum.Sizler napiyonuzOo mavisim hosgeldin.. nabiyorsun canim
Evdeyim canoLaaa nerdesin sennn bakem
O zaman doğru kolon değildirsl sabah AC karna ve wcden sonra tartilmak gerek :)Ben tok tartildim karnim suan dolu 1 kg az ciktim ama suanki kilom sagliklimi.onuda blmiorum malummm..
Onuu bilimmmm laaa buralarda değiksinnEvdeyim cano
Kaynatip sogutunca üstünde kaymak oluşur canim onu alirsan kahvlt balla mmm mis gibi oluyor, bir de sute metal kasik değmemesi gerekiyor canim
Ayyy canım benim yaaaAy kiz sen bunu yazdiginda okurken sutu tasirdim onu temizledim bir tasim daha kaynattim.
Anca donebildim
Sor bakalim lüzumVaaayyyy 2.2) ben sana haftaya sorarim
HsgeldinHosbuldum canim .Napiyim isde kahvaltiyi gec yaptik esim evde de .Cocukla oynuyodum.Sizler napiyonuz
Burasi da şuan güneşlik , akdeniz iklimi burasi , yok çok karistirmam, mayayi koyunca 5 6 tur en fazla, tas gibi olur benimde yogurdum,ama geç mayalaniyor nedense .Bilemiyorum benim yaşadığım yer sıcak bir yer battaniyeye gerek kalmıyor şuan bile günlük güneşlik,havlu,sofra bezi ve süzgeç işi görüyor 3 saatte mayalanıyor saat tutuyorum bir kere mayalayıp gittim hastaneye uzun süre örtülü kaldı evde kimse yok eve geldim direk yoğurda gittim tabi sulanmış :) 6-7 saatte,5 kg süte 2 kaşık yetiyor mayayı çok katma derim,birde çok karıştırma ve aşırı derecede kaynatma uzun süre.
Aldim canim sutude geldi biraz ama sen ciddi misin ya ben metalle aldim hep(
Tutmayacak mi
Ama tencerede demir
Hazir yogurtla mayaaldim evde yogurt yoktu ev yapimiYok yok tutar canim ,sağlık acisindan bidahakine koyma :)
Hosbuldum canim bikere denersin olmazsa ikincide olur canim merak etme zoru yokHsgeldin
Bizde gec kahvalti yaptik
Kahve meyve keyfi bir yogurt mayalama derdine düştüm
Simdide sohbet dinliyorum utu yapicam daha.
Hazir yogurtla mayaaldim evde yogurt yoktu ev yapimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?