- 30 Mart 2017
- 12.749
- 19.829
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.381
Bennim adet tarihim böyle ama 2haftai öcesinden başlıyodu ama düzen bozuldu 2ayın acısımıı bu ayda mı kaldıı anlamadım
Dil-i bitab nasi bi enfeksiyonmus canim oyle saatlerce karnin agrimis.Gectimi agrin artik cano
Baktik canim ben istanbylda degilim kanim 0+ allah yardimcisi olsun bulunur insallah
Amin canım amin, Allah razı olsunBaktik canim ben istanbylda degilim kanim 0+ allah yardimcisi olsun bulunur insallah
Merhaba iyiz sükür sen nasilsin hosgeldinmerhabalar hanımlar nasılsınız
Oluyo ya bn oyle agrilara aldiris etmiyom agriyip gidiyoGeçti canim sukur iki saati geçik AĞRIDI bende anlamadim
Olur olur oyle deme hic belli olmazİdrarda canim, yum belirtisi olmuyor bebek nerden olsun eskiden oluyordu
hoşbuldum arkadaşım işte boştum yazdım önüme iş geldi yazamadımMerhaba iyiz sükür sen nasilsin hosgeldin
Anladim canim yok sana demedim bizimkiler aldi mesajimihoşbuldum arkadaşım işte boştum yazdım önüme iş geldi yazamadım
tanışalım mı
ben çalışan anneyim bir oğlum var ikinciyi istiyorum
İnşallah canım yaErken yumurtlama olmuştur belki erken adet olursun o zaman
Hoş geldin canımmmmmmmmhoşbuldum arkadaşım işte boştum yazdım önüme iş geldi yazamadım
tanışalım mı
ben çalışan anneyim bir oğlum var ikinciyi istiyorum
Hayirdir gulizarim tanidikmiHoş geldin canımmmmmmmm
Yoooooo nedenn gııHayirdir gulizarim tanidikmi
Bende karnimda top patlasa umursamiyorumOluyo ya bn oyle agrilara aldiris etmiyom agriyip gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?