- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.401
Hiccc cok icten didin deYoooooo nedenn gıı
Heee içimden üyle geldi gariii napanmmmmHiccc cok icten didin de
:)) sevgi dolu gülizaaarrrHeee içimden üyle geldi gariii napanmmmm
Bende hic aman gecer diyomBende karnimda top patlasa umursamiyorum
amin rabbim yüzümüzü güldürsün 2018 yılında inşallahAnladim canim yok sana demedim bizimkiler aldi mesajimi
Istedigin zaman yazabilirsin. Bizde cogunluk ilki istiyoruz ikinci yi artik baska baharlara :)) allah gonlunuze gore versin. Işle zor olmuyormu bebis
hoşbuldum canımHoş geldin canımmmmmmmm
yok arkadaşım tanışmıyoruz arkadaşlaHayirdir gulizarim tanidikmi
Hosgeldin canim topigeyok arkadaşım tanışmıyoruz arkadaşla
Iyiymis yav neguzel dir yemek dusunmeyip yapmamakevde kyvde var 2 aya yakın yemek yapmıyorum desem :)
Insallah insallah isteyen ve bekleyen herkese..amin rabbim yüzümüzü güldürsün 2018 yılında inşallah
Valla ben tavada bagetli bezelyeli patatesli biberli yemegimi yaptim guzwlcene bulgurumu corbami da var yemegim dün yaptimGizlaaa aksama ne bisirecenuz hele bi deyvirin
Ay bende ya miss miss diyesim geliyor misa mi koysa neyyBen gulizara alisamadim yaaa daha miss laviniiadayim bn
2 ay da kalacaksa iyi 1 sene olmasindaevde kyvde var 2 aya yakın yemek yapmıyorum desem :)
Valla suçu hep kendime atiyorum ne yaptinda agrittin diyeBende hic aman gecer diyom
Anladim. Gulizar tanisik zaten :))yok arkadaşım tanışmıyoruz arkadaşla
Ooo guzel afiyet olsun canisValla ben tavada bagetli bezelyeli patatesli biberli yemegimi yaptim guzwlcene bulgurumu corbami da var yemegim dün yaptim
Biz yinede miss diyelim bnceAy bende ya miss miss diyesim geliyor misa mi koysa neyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?