- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 39
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Ye ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyoGunaydin kizlar.. eşim pogaca istedi bende 1 tane yesem nolur ekmek yerine ya tatli yemicem soz
Evin daginiksa toplamaya basla bn oyle yapcam toplayacam sonra ystten temizlik yapcam dip koseyi sonra yaparimPüff
Ev işi dedim kizim ya
Kizlaaar ruyamda bile burdayim hic gitmiyirum yazistim hep sizinle
Ooo canim ya senin kafa ucuyodur simdi ee uyumazmi bida biraz sende uyusanen azından rüya görmüşsün ben onuda göremedim gece 4 de yattım 5te uyandı oğlum 5 buçuk 6 buçuk derken bu saat oldu
uyur ben uzanınca uyaniyoOoo canim ya senin kafa ucuyodur simdi ee uyumazmi bida biraz sende uyusan
Yedim nergis beni mahvetcek :) kiz kac gndur ekmek yemiyorum yiyiveriyim ya 1 tane nolcam hemen kısmıiklık yapmayalimYe ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyo
Kizlaaar ruyamda bile burdayim hic gitmiyirum yazistim hep sizinle
Vurammi agzinin ustune hiii hiiien azından rüya görmüşsün ben onuda göremedim gece 4 de yattım 5te uyandı oğlum 5 buçuk 6 buçuk derken bu saat oldu
HayiiiiirGunaydin kizlar.. eşim pogaca istedi bende 1 tane yesem nolur ekmek yerine ya tatli yemicem soz
Yok biraktim12. Takımdan mezun mu oldun
Her sen kimsin hakem izin yok oyle ilk gündenYe ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyo
Bercesteeeeee teeee teeee berr ber sesiminjn ysnkisini duyuyon dimi cabuk erit o pogacalari bugun sana 1 saat yürüyüşYedim nergis beni mahvetcek :) kiz kac gndur ekmek yemiyorum yiyiveriyim ya 1 tane nolcam hemen kısmıiklık yapmayalim
Ben daha kahvalti yapcemHeyet ne ediyoniz bakemm
Ben daha kahvalti yapcem
ilk günden hic olmadi çok iradesiz gördüm seni
Yapiyorum canim zaten :))Bercesteeeeee teeee teeee berr ber sesiminjn ysnkisini duyuyon dimi cabuk erit o pogacalari bugun sana 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?