- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Asansörde mi kaldin anlamadim ?Ooo ben 9 da kal dışardayız adamla arıza gidioz bi rahat yok bize asansörde kalanlar :)
İlk günden de yinmezbitaneden birsey olmaz. 3 gundur yemiyorum ekmek cooook normal :))
40 dakika yapiyordun 1 saat gapcan bugünYapiyorum canim zaten :))
Ayipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor gele40 dakika yapiyordun 1 saat gapcan bugün
Nasıl yapion bebisAyipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor geledevam devam
Goricigiz bende yufka durum yumurta yiyeybiliy miyim aplaAyipsin :)) kiz azcik pogacadan nolcak deli kiz hemen sık boģaz etme sen hafta sonu benm verdigim 1 bcuuk kilomu gor geledevam devam
Neyi canimNasıl yapion bebis
Yufka durum olmazGoricigiz bende yufka durum yumurta yiyeybiliy miyim apla
Ay onu bende yapcam çok faydali insan kendini dizginliyorBen bide defter tutuyorum yediklerimi yazarim aksam not duserim buraya
Pohca Kuzm pohca kokusu geldi burnuma: )Neyi canim
Ayyy kiyamamm valla guzel de oldu zor tuttum yememek icin. Esim 5 tane yediPohca Kuzm pohca kokusu geldi burnuma: )
Canim ben 2 bardaga yakin sütü ılıtip mayayi koyup biraz kabarmasini bekliyorumBend yaparım güzel belli tarafım sen ansilyaparsin merak ettim
Afiyet olsun canım az yeBen kahvatiya kaciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?