- 22 Ağustos 2015
- 29.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.221
Camasirlari makineden cikarmistim ust uste dizmistjm asmayi unutmusum bide odaya asiyorum kucuk odam var anca orda kuruyor.. nemli hava hic gelmiyor bu camasir kokusujun odaya sinmesi nem yapmaasi bile benm basima dertt hemen agriyor tikiyor kurutuyor bogazimjAy benimde Burnum tikanie sürekli geceleri çok zor oluyor ya nefes almak nasi büyük bi nimet anliyorsun
Nergis ben bi kucuk pogaca attim ya sondu bitti zatenKarnim guruldamaya başladı ne ysem ya ?
Bende içeri asiyorum ,zor kuruyor kisin ya yok ben ondan etkilenmem bana nemli ortam iyi geliyorCamasirlari makineden cikarmistim ust uste dizmistjm asmayi unutmusum bide odaya asiyorum kucuk odam var anca orda kuruyor.. nemli hava hic gelmiyor bu camasir kokusujun odaya sinmesi nem yapmaasi bile benm basima dertt hemen agriyor tikiyor kurutuyor bogazimj
Ben yiyorum canim hurma incir.. biraz vakit gecsin yerim suan yiyesim yok :)İncir olarak su minik minik kesilmiş paketlenmiş olanlar varya onlardan var yumlara etkisi olur mu ki
Camasirlarin yaptigi rutubet havasi ama.. bogazimda resmen su kalmiyor genzim doluyor karisik bisey isteeBende içeri asiyorum ,zor kuruyor kisin ya yok ben ondan etkilenmem bana nemli ortam iyi geliyor
Bak yankilattircan gene haaaNergis ben bi kucuk pogaca attim ya sondu bitti zatenaciktm nabim. Cok kucuktu yaa ben esime.is yerine gonderdim son kalmsti zaten tamam cisss
Yok yenir de acaba etkisi olur mu yum lara kesilmiş pakette filan yaBen yiyorum canim hurma incir.. biraz vakit gecsin yerim suan yiyesim yok :)
Sen rahatsizligindan demek kiCamasirlarin yaptigi rutubet havasi ama.. bogazimda resmen su kalmiyor genzim doluyor karisik bisey istee
Valla :) ekmek yerine yahu. Pilav filan yemem bugun olur biter :))Bak yankilattircan gene haaaher gün kaçamak olmaz yarin da komsu da yersin ertesi güne ne bulcan bakalim git bi elma ye canim kuruyemiş vs ye nebyersen ye ama karbonhidrat yok
Incir vitamini cok faydali bi besin.. zarari olmaz 1 tanecikten tatli ihtiyacimi flan goturuyor hic olMzsaYok yenir de acaba etkisi olur mu yum lara kesilmiş pakette filan ya
Olmaz canim normalde de yemicez dedik ya hafta sonun a kadar ,ekmek yemek de yasak ki yerine poğaça yiyebilelimValla :) ekmek yerine yahu. Pilav filan yemem bugun olur biter :))
Agliyordu resmen beni yee diye.. zaten dunde cok yemedim aksam ac gece ac kazindi iyice :)Olmaz canim normalde de yemicez dedik ya hafta sonun a kadar ,ekmek yemek de yasak ki yerine poğaça yiyebilelim
Canim yemeyelim demiyom yiyelim de incir yumurtalara etkili ya hani benim bu paketli incirin etkisi olur mu diyorum minik minik kesilmiş bi de çerez gibiIncir filan yemesem varya aglarimtatli yemjyoz zaten
Daha dikkatli ol canim , aslında ne olursa olsun öğün atlamamak lazim sonra seker iyice düşüyor bak boyle şeyler çekiyor canimizAgliyordu resmen beni yee diye.. zaten dunde cok yemedim aksam ac gece ac kazindi iyice :)
Him kesilmisler bimde filanda oluyor karisik.. olur niye olmasin ya direk fayds saglar diyemeyiz ama ye bence tatli filanda yemedigimz icin daha iyi tolere eder vucudumuz yumurtaya:)Canim yemeyelim demiyom yiyelim de incir yumurtalara etkili ya hani benim bu paketli incirin etkisi olur mu diyorum minik minik kesilmiş bi de çerez gibi
Heh iste onlardan tek incir vr içinde :)Him kesilmisler bimde filanda oluyor karisik.. olur niye olmasin ya direk fayds saglar diyemeyiz ama ye bence tatli filanda yemedigimz icin daha iyi tolere eder vucudumuz yumurtaya:)
Yok ya ogun le alakasi yok ben 9 da flan baslarm yemeye ama ac kalmiyorum ki ben limonlu suydu hurmaydi incirdi findikti yiyorum en son gec olarakta kahvalti yspiyorum. Aksam ac kalalim bosver vucut dinlensin ac yatmak onemli kilo vermedeDaha dikkatli ol canim , aslında ne olursa olsun öğün atlamamak lazim sonra seker iyice düşüyor bak boyle şeyler çekiyor canimiz
İste o zaman sabah daha felaket oluyor benim ,ben akşam yatmadan bir meyve bir avuç kuruyemiş yiyip öyle yattim, gündüz ara öğün yapmadim, bugün nasi olacak bakalim erken kalktimYok ya ogun le alakasi yok ben 9 da flan baslarm yemeye ama ac kalmiyorum ki ben limonlu suydu hurmaydi incirdi findikti yiyorum en son gec olarakta kahvalti yspiyorum. Aksam ac kalalim bosver vucut dinlensin ac yatmak onemli kilo vermede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?