Ay benimde Burnum tikanie sürekli geceleri çok zor oluyor ya nefes almak nasi büyük bi nimet anliyorsun
Camasirlari makineden cikarmistim ust uste dizmistjm asmayi unutmusum bide odaya asiyorum kucuk odam var anca orda kuruyor.. nemli hava hic gelmiyor bu camasir kokusujun odaya sinmesi nem yapmaasi bile benm basima dertt hemen agriyor tikiyor kurutuyor bogazimj

İncir olarak su minik minik kesilmiş paketlenmiş olanlar varya onlardan var yumlara etkisi olur mu ki

Bende içeri asiyorum ,zor kuruyor kisin ya yok ben ondan etkilenmem bana nemli ortam iyi geliyor

Nergis ben bi kucuk pogaca attim ya sondu bitti zaten aciktm nabim. Cok kucuktu yaa ben esime.is yerine gonderdim son kalmsti zaten tamam cisss
Bak yankilattircan gene haaa her gün kaçamak olmaz yarin da komsu da yersin ertesi güne ne bulcan bakalim git bi elma ye canim kuruyemiş vs ye nebyersen ye ama karbonhidrat yok

Bak yankilattircan gene haaa her gün kaçamak olmaz yarin da komsu da yersin ertesi güne ne bulcan bakalim git bi elma ye canim kuruyemiş vs ye nebyersen ye ama karbonhidrat yok
Valla :) ekmek yerine yahu. Pilav filan yemem bugun olur biter :))

Incir filan yemesem varya aglarim tatli yemjyoz zaten
Canim yemeyelim demiyom yiyelim de incir yumurtalara etkili ya hani benim bu paketli incirin etkisi olur mu diyorum minik minik kesilmiş bi de çerez gibi

Agliyordu resmen beni yee diye.. zaten dunde cok yemedim aksam ac gece ac kazindi iyice :)
Daha dikkatli ol canim , aslında ne olursa olsun öğün atlamamak lazim sonra seker iyice düşüyor bak boyle şeyler çekiyor canimiz

Canim yemeyelim demiyom yiyelim de incir yumurtalara etkili ya hani benim bu paketli incirin etkisi olur mu diyorum minik minik kesilmiş bi de çerez gibi
Him kesilmisler bimde filanda oluyor karisik.. olur niye olmasin ya direk fayds saglar diyemeyiz ama ye bence tatli filanda yemedigimz icin daha iyi tolere eder vucudumuz yumurtaya:)

Him kesilmisler bimde filanda oluyor karisik.. olur niye olmasin ya direk fayds saglar diyemeyiz ama ye bence tatli filanda yemedigimz icin daha iyi tolere eder vucudumuz yumurtaya:)
Heh iste onlardan tek incir vr içinde :)

Reactions: H M
Daha dikkatli ol canim , aslında ne olursa olsun öğün atlamamak lazim sonra seker iyice düşüyor bak boyle şeyler çekiyor canimiz
Yok ya ogun le alakasi yok ben 9 da flan baslarm yemeye ama ac kalmiyorum ki ben limonlu suydu hurmaydi incirdi findikti yiyorum en son gec olarakta kahvalti yspiyorum. Aksam ac kalalim bosver vucut dinlensin ac yatmak onemli kilo vermede

Yok ya ogun le alakasi yok ben 9 da flan baslarm yemeye ama ac kalmiyorum ki ben limonlu suydu hurmaydi incirdi findikti yiyorum en son gec olarakta kahvalti yspiyorum. Aksam ac kalalim bosver vucut dinlensin ac yatmak onemli kilo vermede
İste o zaman sabah daha felaket oluyor benim ,ben akşam yatmadan bir meyve bir avuç kuruyemiş yiyip öyle yattim, gündüz ara öğün yapmadim, bugün nasi olacak bakalim erken kalktim

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…