- 30 Mart 2017
- 12.757
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.241
Himm ben bisey yemedim bak mesela. Bgun sabah yedim kucuk pogaca. Ben ac yatarim yaa severm ac yatnayi aliskinim bide ben aksam yemek yemem yersen mahvolurum kotu oluyorum :)bizim vucuddakiler bizi tutar ama kiminin sekeri cabuk dusuyor ben durururum mesela.İste o zaman sabah daha felaket oluyor benim ,ben akşam yatmadan bir meyve bir avuç kuruyemiş yiyip öyle yattim, gündüz ara öğün yapmadim, bugün nasi olacak bakalim erken kalktim
Aynen benimki de sorar bende aldirmam hic..Esim diyor ki bakkaldan ne alim ekmek al diyom ,başka ne alincak diyor ,hiçbirşey diyom, çikolata filan alim mi diyornasil alistirmissam :) yok dedim alma
Benim çok düşüyor ,akşam yemesem o cikolatayi isteyebilirdim :)Himm ben bisey yemedim bak mesela. Bgun sabah yedim kucuk pogaca. Ben ac yatarim yaa severm ac yatnayi aliskinim bide ben aksam yemek yemem yersen mahvolurum kotu oluyorum :)bizim vucuddakiler bizi tutar ama kiminin sekeri cabuk dusuyor ben durururum mesela.
Himm.. evde bizde abur cubur yokmu suan var ama el surmuyorum taviz gnumu bekliyorumm koca pasta duruyor yarisi yiyemiorum:)Benim çok düşüyor ,akşam yemesem o cikolatayi isteyebilirdim :)
Yeme yeme yiyoz da noluyor dimiHimm.. evde bizde abur cubur yokmu suan var ama el surmuyorum taviz gnumu bekliyorumm koca pasta duruyor yarisi yiyemiorum:)
Tm canim kesinlikleHadi gorusuruz.. saglikli beslen he dikkat et canim :)
Esim aldi nabiyim yaa alma dedm bin kere alisveris yaparken.. dursun orda yemicemmmmmmmmmmmm.... iste incir hurma elma sekeri tutuyirYeme yeme yiyoz da noluyor dimiolursa ben dayana nam iradem o kadar kuvvetli değil seker düştü mu gomerim
Dogru soyluyonda kovuluyon canooNapak nesli doğruyu da mi söylemiyek
Gordunmu yeni bi tranva daha var bdv de :))Dogru soyluyonda kovuluyon canoo
Kiźz hani nerdedur baslik de heleGordunmu yeni bi tranva daha var bdv de :))
Dur daha olmadi taam ama olablir soraKiźz hani nerdedur baslik de hele
Baslik soyle bakim heleDur daha olmadi taam ama olablir sora
Hayirli sabahlarHayırlı sabahlar kızlarr
Bu milletin derdi bence baska birsey diye dusunuyorum.. sacma kiz cok bosverBaslik soyle bakim hele
BakimBu milletin derdi bence baska birsey diye dusunuyorum.. sacma kiz cok bosver
BulamadimBu milletin derdi bence baska birsey diye dusunuyorum.. sacma kiz cok bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?