Esim diyor ki bakkaldan ne alim ekmek al diyom ,başka ne alincak diyor ,hiçbirşey diyom, çikolata filan alim mi diyor nasil alistirmissam :) yok dedim alma

Reactions: H M
İste o zaman sabah daha felaket oluyor benim ,ben akşam yatmadan bir meyve bir avuç kuruyemiş yiyip öyle yattim, gündüz ara öğün yapmadim, bugün nasi olacak bakalim erken kalktim
Himm ben bisey yemedim bak mesela. Bgun sabah yedim kucuk pogaca. Ben ac yatarim yaa severm ac yatnayi aliskinim bide ben aksam yemek yemem yersen mahvolurum kotu oluyorum :)bizim vucuddakiler bizi tutar ama kiminin sekeri cabuk dusuyor ben durururum mesela.

Benim çok düşüyor ,akşam yemesem o cikolatayi isteyebilirdim :)

Canim ben kahvalti hazkrlamaya gidiyorum gorusuruzz

Himm.. evde bizde abur cubur yokmu suan var ama el surmuyorum taviz gnumu bekliyorumm koca pasta duruyor yarisi yiyemiorum:)
Yeme yeme yiyoz da noluyor dimi olursa ben dayana nam iradem o kadar kuvvetli değil seker düştü mu gomerim

Yeme yeme yiyoz da noluyor dimi olursa ben dayana nam iradem o kadar kuvvetli değil seker düştü mu gomerim
Esim aldi nabiyim yaa alma dedm bin kere alisveris yaparken.. dursun orda yemicemmmmmmmmmmmm.... iste incir hurma elma sekeri tutuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…