- 22 Ağustos 2015
- 29.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.261
Canim tanismadik senin yasin kac evlimisin bekarmi necisin :))Bulamadim
Canim tanismadik senin yasin 8 senelik evliyim 28 yasidayim iki tene oglum var. Ev hanimiyim canim
Amin canim seninle tanisalimErken kalkan erken yol alir masallah Allah agzinizin tadini bozmasin :)
Tabi efenimAmin canim seninle tanisalim
Masallah sanada. Allah hayili evlat nasip etsin canimTabi efenimben 27 yasindayim 3 bucuk seneyi gecti evliligim. Cocugum yok canim
Allah razi olsun canim :) insallahhhhMasallah sanada. Allah hayili evlat nasip etsin canim
Masallah dimi bana bi kendimi bide kocami buyuttum cocuk buyutemedik dahaMasallah sanada. Allah hayili evlat nasip etsin canim
Sanada hayirli sabahlar diyete baslamayami geldin :)Hayırlı sabahlar kızlarr
Napim cano ben doğruyu söylemekten vazcaymicam :)))Dogru soyluyonda kovuluyon canoo
Olsun kuzum. Allah zamanini bilir verir insallah. Oyle dusunme Rabbimizin zoruna gitmesin hayilisi olsunMasallah dimi bana bi kendimi bide kocami buyuttum cocuk buyutemedik daha
Yok yaa takiliyorum tabiki :)Olsun kuzum. Allah zamanini bilir verir insallah. Oyle dusunme Rabbimizin zoruna gitmesin hayilisi olsun
Dayak yicen bende yaramaz cocum benimNapim cano ben doğruyu söylemekten vazcaymicam :)))
Allah oyle bir Allah ki her seyin zamanini guzel bilir. Zamaninda verir.Yok yaa takiliyorum tabiki :)
O değil konu da hala açık başka zaman yöneticiler hemen geliyor şimdi tik yok.Dayak yicen bende yaramaz cocum benim
Amenna ve saddakna.Allah oyle bir Allah ki her seyin zamanini guzel bilir. Zamaninda verir.
Biktilar galiba bizdenO değil konu da hala açık başka zaman yöneticiler hemen geliyor şimdi tik yok.
Millet iyice düştü birbirine
Yaa kiytirik insanlarin bazi kiytirik yorumlari hic yazilmamali bile degmez. Kadinin beyni giymis carsafi gozunun onunu goremiyor gelmis diger giynenlere laf soyluyorO değil konu da hala açık başka zaman yöneticiler hemen geliyor şimdi tik yok.
Millet iyice düştü birbirine
Sanki herkes iyice saydırsın diye açık tutuluyor konuBiktilar galiba bizden
Beyni giyseydi keşke o zaman bu denli hakaretler dönmezdi ortadaYaa kiytirik insanlarin bazi kiytirik yorumlari hic yazilmamali bile degmez. Kadinin beyni giymis carsafi gozunun onunu goremiyor gelmis diger giynenlere laf soyluyorne guldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?