- 22 Ağustos 2015
- 29.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.281
Bence muhafazaklari toplayip attircaklar amac o hahaSanki herkes iyice saydırsın diye açık tutuluyor konu
Canim herkes kendine eder hakareti diyorum ya.. baskasinin giydigi ettigi degil kendilerine giydirdikleri dusunceler. Kimsenin kimseye karisma hakki yok. Ama o buluyor bnu kendinde.. yazik oda kendince avtuyor kendiniBeyni giyseydi keşke o zaman bu denli hakaretler dönmezdi ortada
Ağzının payının alması da kaçınılmaz oluyo :))Canim herkes kendine eder hakareti diyorum ya.. baskasinin giydigi ettigi degil kendilerine giydirdikleri dusunceler. Kimsenin kimseye karisma hakki yok. Ama o buluyor bnu kendinde.. yazik oda kendince avtuyor kendini
Bu arada sen yikilmamis ayaktasin ama elbet yolcularlarO değil konu da hala açık başka zaman yöneticiler hemen geliyor şimdi tik yok.
Millet iyice düştü birbirine
Imam gazali ne der. Hic bir cahile galip gelemedim.. sen oyle oldugunu saniyorsun ama maalesef canim :)Ağzının payının alması da kaçınılmaz oluyo :))
Biraz da inat varmi sende merak ettm sadeceAğzının payının alması da kaçınılmaz oluyo :))
Bence madaratorler gormedi ve yoklar o yuzde site bos kaldi meydanda geziyorlar rahat bir sekilde ama cok kisi ban yicek belliBiraz da inat varmi sende merak ettm sadece
Aynen canim :) amann yalan dunya nefesini harcamaya degmez. NeslihancimBence madaratorler gormedi ve yoklar o yuzde site bos kaldi meydanda geziyorlar rahat bir sekilde ama cok kisi ban yicek belli
KesinlikleBu milletin derdi bence baska birsey diye dusunuyorum.. sacma kiz cok bosver
Hayirli sabahlarHayırlı sabahlar kızlarr
Onlarin gerektiğinde geldiğini görmedim zaten benBence madaratorler gormedi ve yoklar o yuzde site bos kaldi meydanda geziyorlar rahat bir sekilde ama cok kisi ban yicek belli
Yoov aslaaa , peynirle maydanoz kasikladim ama o citir citir taze ekmeğe yatirmamak için zor tuttum kendimi nasi da güzel kokuyorduNergiz yemedin djmi ciss lari.
Kiz benmki de pide almisYoov aslaaa , peynirle maydanoz kasikladim ama o citir citir taze ekmeğe yatirmamak için zor tuttum kendimi nasi da güzel kokuyordu
Düşüncene saygı duyarım buda benim düşüncem kusura bakmayın..Imam gazali ne der. Hic bir cahile galip gelemedim.. sen oyle oldugunu saniyorsun ama maalesef canim :)
Doğruyu savunmak inat oluyorsa evet inatciyim.Biraz da inat varmi sende merak ettm sadece
:) peki sizin konusmaniz herseyi paak eyliyorsa siz bilirsinizDüşüncene saygı duyarım buda benim düşüncem kusura bakmayın..
Çarşafa ağzına gelenleri sayanlara amaan deyip susamıyorum..
Benim doğrularım nesli bunları savunup banlanacaksam olsun ben o kadar korkmuyorum ayy ya ban yersem diyeBence madaratorler gormedi ve yoklar o yuzde site bos kaldi meydanda geziyorlar rahat bir sekilde ama cok kisi ban yicek belli
Suan sen beni bile yanlis yargilayacak durumdasin istedigini dusunebilirsin beni Allah bilir gerisi bos. Daha da cvp yazmayacagim benim Sadatlardan ve buyuklerden ogrendigim budur. Buyrun sizin sahne.Doğruyu savunmak inat oluyorsa evet inatciyim.
Onlar gibi düşündüğünüzü düşünmeye başladım artık sürekli beni yargılama gayeni anlamış değilim ?
Zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytan gibidir...:) peki sizin konusmaniz herseyi paak eyliyorsa siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?