Suan sen beni bile yanlis yargilayacak durumdasin istedigini dusunebilirsin beni Allah bilir gerisi bos. Daha da cvp yazmayacagim benim Sadatlardan ve buyuklerden ogrendigim budur. Buyrun sizin sahne.
Böyle anlamama yönlendiren siz siniz..
Benimde öğrendiğim bu çarşafa kurana laf getirmemek aman anlamaz deyip susmamak belki söylediğin tek cümle verdiğin tek örnekten başka biri araştıracak ve doğruyu bulacak bence birbirimizin doğrularını sorgulamayalım zira herkesin öğrendiği bildiği yapmak istediği kendine

İmam-ı Gazali hazretleri, (Ancak şöhret için uğraşan, tartışmayı sever. Şöhret ise afettir) buyurdu. Münakaşa, dostun dostluğunu azaltır, düşmanın düşmanlığını artırır. Salih mümin kibirli olmaz, vakar sahibidir, dünya işlerinde kolaylık gösterir. Din işlerinde sağlam olur. Hiç münakaşa etmez!
Kötü ile münakaşa etme, seni üzer.
Halim ile münakaşa etme, sana küser.

Insallah bizde guzele guzel bir sekilde gideriz arkadaslar.

Hadis-i şerifte, (Mümin vakarlı ve yumuşak olur) buyuruldu. Münakaşa edenlerin yanında oturmaz.

Imam gazali yazilarini ve kitabini cok seviyorum o kadar guzel seyler varki..
Birde Enverül Aşikın kitabi.. bu kitablari kesinlikle okuyun insana cok sey katiyor

Hz. Muhammed (S.A.V) veriyor: “Bir kötülük gördüğünüz zaman, onu elinizle düzeltin, buna gücünüz yetmezse, dilinizle düzeltin, buna da gücünüz yetmezse, kalbinizle buğzedin. Zaten bu da imanın en düşük derecesidir” (Müslim, İman, 78

Ya arkadaşlar doğruyu söylemek ne zaman tartışmak oldu ???!!! Hani nerde emrolundugumuz emri bil maruf nehyi Anıl munker?

Lut Kavmi'nin içinde bir adam vardı sürekli ibadetle meşgul olur insanlara günahlarını anlatmazdı Allahü Teala o kavmi helak ettiği vakit o adamı da helak etti Cebrail Aleyhisselam sordu Yarabbi bu adam sana ibadetle meşgul olan bir adam neden onu da helak ediyorsun Allahü Teala Hazretleri şöyle cevap verdi Çünkü o kulum insanları günahtan alıkoymadi, anlatmadı

Benim doğrularım nesli bunları savunup banlanacaksam olsun ben o kadar korkmuyorum ayy ya ban yersem diye
Aman bosvwr tatlim onlarin saygisizligi o iater ciplak gezerim ister carsaf giyerim kimseyi ilgilendirmez cahil dusunceli insani dusuncesinden vazgeciremezsin. Bende seninke ayni dusuncedeyim. Ama ugrasmak istemiyorum. Banlarlarsa banlasinlar duntlyanin sonu degil 2 sene once nasil bu siteye girmiyorsam simdide girmem. Cahillerle ugrasilmaz

Aynen neslihanim site yoktu ya bunca yıl hayatımda..
Kimse çarşaf a laf edemez ben allah için konuşurum başkası da beni ilgilendirmez beni anladığın için teşekkür ederim
Çarşaf için ayet var Öyle ki ben allah'ın ayetlerini savunuyorum

Aynen oyle ama cirkin seyleri duyupta onunla ayni seviyeye inmek istemem. Ben acik bir kadinim ama tutup anneme diyememki basortun bilmem ne diye ayip diye birsey var

Aynen canim dogruyu soyleriz ama.munakasa baska bir sey..
Bak biri nerdeyse benim hayatimi yargilamaya kalkiyor ben halbuki ona sadece munakasanin kotulugunu soyledim gelmis bana sende onlardansin filan diyor
Bana da saldirmaya kalkiyor halbuki ayni seyi savunuyoruz ama adabimiz farkli.

Ban yiyip yememek benim de umrunda degil. Yedim de zaten onceden. Ben onun hayatins dil bile uzatmadim gelmsi bana sen onlardansin diyor. Soyleyin smdi neyi savunuyor? Amac ney anlam veremedim

O kisi onu yazdiktan sora bitmistit zTen amacin munakasa oldugunu anladigim icin engelledim. Onun soyledigi de yaptigi da hic umrumda degil sil gec. Bir kelimesi kendisini uslubunu ortaya koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…