- 22 Ağustos 2015
- 29.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.301
Böyle anlamama yönlendiren siz siniz..Suan sen beni bile yanlis yargilayacak durumdasin istedigini dusunebilirsin beni Allah bilir gerisi bos. Daha da cvp yazmayacagim benim Sadatlardan ve buyuklerden ogrendigim budur. Buyrun sizin sahne.
Aman bosvwr tatlim onlarin saygisizligi o iater ciplak gezerim ister carsaf giyerim kimseyi ilgilendirmez cahil dusunceli insani dusuncesinden vazgeciremezsin. Bende seninke ayni dusuncedeyim. Ama ugrasmak istemiyorum. Banlarlarsa banlasinlar duntlyanin sonu degil 2 sene once nasil bu siteye girmiyorsam simdide girmem. Cahillerle ugrasilmazBenim doğrularım nesli bunları savunup banlanacaksam olsun ben o kadar korkmuyorum ayy ya ban yersem diye
Aynen neslihanim site yoktu ya bunca yıl hayatımda..Aman bosvwr tatlim onlarin saygisizligi o iater ciplak gezerim ister carsaf giyerim kimseyi ilgilendirmez cahil dusunceli insani dusuncesinden vazgeciremezsin. Bende seninke ayni dusuncedeyim. Ama ugrasmak istemiyorum. Banlarlarsa banlasinlar duntlyanin sonu degil 2 sene once nasil bu siteye girmiyorsam simdide girmem. Cahillerle ugrasilmaz
Aynen oyle ama cirkin seyleri duyupta onunla ayni seviyeye inmek istemem. Ben acik bir kadinim ama tutup anneme diyememki basortun bilmem ne diye ayip diye birsey varAynen neslihanim site yoktu ya bunca yıl hayatımda..
Kimse çarşaf a laf edemez ben allah için konuşurum başkası da beni ilgilendirmez beni anladığın için teşekkür ederim
Çarşaf için ayet var Öyle ki ben allah'ın ayetlerini savunuyorum
Işte herkez senin gibi olamıyor maalesef insanlıktan nasibini almamış ne anlar saygıdanAynen oyle ama cirkin seyleri duyupta onunla ayni seviyeye inmek istemem. Ben acik bir kadinim ama tutup anneme diyememki basortun bilmem ne diye ayip diye birsey var
Yidin mi yimedin mi doğru söyle :)Kiz benmki de pide almisayyyy dimeyinn aa dostlar
Yok az ucundan kopardm cok aaaaazYidin mi yimedin mi doğru söyle :)
Aaa ben sabah o ekmekle bakistim durdum ama yok dedim yeter sen bak dur yemiyecem bu seferYok az ucundan kopardm cok aaaaaz
Hala yemek yemedim canim smdi kalkiyim ezan oldu. Hem kahvaltiyi hazirliyim ediyim esim evde bugun giremem belkim cok sıkAaa ben sabah o ekmekle bakistim durdum ama yok dedim yeter sen bak dur yemiyecem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?