- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.321
Yok nur ya ben tartismadim. Munakasadan beslenenlerden uzak dururum bilirsin ki suan gormuyorm yazdigini filan ztn. Dusuncemi soyledim ..Ayy kizlar ilim irfani canlarim bnim bakin sizi bile birbirine dusurmusler nerdeyse yapmayin yav sok oldum ayni dusuncedeki arkadaslarima .Bosverin ya uzmeyin birbirinizi
Aman ha kizlar ufak bi yanlis anlasilmadir ya yapmazsinizYok nur ya ben tartismadim. Munakasadan beslenenlerden uzak dururum bilirsin ki suan gormuyorm yazdigini filan ztn. Dusuncemi soyledim ..
Hala yemek yemedim canim smdi kalkiyim ezan oldu. Hem kahvaltiyi hazirliyim ediyim esim evde bugun giremem belkim cok sık
Tamam kardes. :) yanliz burda negatiflik verenler girmese daha guzel olazmi.Tm canim hadi ye cisslardannuzak due am a bir de hepten girmemezlik etme yter
Tamam kardes. :) yanliz burda negatiflik verenler girmese daha guzel olazmi.bi suru yer var buraya gerek yok bence. :)
Oldu guzellik cok ozletmeTamam ben cikiyorum aksamdan sora girerim belki.. optum sizi canim..
Evet canim adam evde kahvalti hazirlicam arada girerim datlum
Selam kızlar ❤
He ya kiz gece hasta oldu sabaha kadar agladi yeni kalktikSen de mi etmedin hadi hazirla canim nusait oldukca uazariz
Aleykumselam canimSelam kızlar ❤
Aa noldu karni mi yineHe ya kiz gece hasta oldu sabaha kadar agladi yeni kalktik
suanlik iyi gidiyo HIC cis yemedim am a berveste bi isirik pide yemisDiyet nasi gidiyo nergis daha tm ikumadim sayfalari sonra bakcam ne yediniz ictiniz
Uff benimde cok dokuluyor sent de mi pcolusun, bend e supurmedim Daha yaIyiyim kızlar ev süpürcem adam. Işe gitti saçlarım coookkk dökülüyor yaaa biktim bu saç topların hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?