Iyiyim kızlar ev süpürcem adam. Işe gitti saçlarım coookkk dökülüyor yaaa biktim bu saç topların hergün
Tahlil yaptırdın mı hiç ben de tiroid hastasıyım dökülüyor tabi ilaç kullandığım için azaldı dökülmesi ama yinede dökülüyor,vitamin eksiklikleri,kansızlık bunlarda döker ayrıca.

Kizlar dua topine bende katilirim yazmaniz gerekiyor arkadasin eklemesi icin listeye tm demekle olmuyor :)

Hem karni hemde gribe tutuluyo yavas yavas surup verdim gece yine uyku yok bna buyuk ihtimal
Ah canim ya bunyesi zayif demek ki , insAllah agir gecirmez gribini ,Rabbim ssifa versin bol bol c vitamini ver bakalim, yerse limon bile yedir

Ah canim ya bunyesi zayif demek ki , insAllah agir gecirmez gribini ,Rabbim ssifa versin bol bol c vitamini ver bakalim, yerse limon bile yedir
Bunyesi cok saglam aslinda gecen sene emerken hic hasta olmuyodu bu sene biraz olmaya basladi bide bi saniye bile ortulu durmuyo ustu hep acik yatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…