- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.341
Yok kuzum benim normal dokuluyorUff benimde cok dokuluyor sent de mi pcolusun, bend e supurmedim Daha ya
Tahlil yaptırdın mı hiç ben de tiroid hastasıyım dökülüyor tabi ilaç kullandığım için azaldı dökülmesi ama yinede dökülüyor,vitamin eksiklikleri,kansızlık bunlarda döker ayrıca.Iyiyim kızlar ev süpürcem adam. Işe gitti saçlarım coookkk dökülüyor yaaa biktim bu saç topların hergün
Ben gece dışarıdaydım kuzum mutlu yıllaaaaar:)
A man pco olmasinda onun cozumu yok.arkadssin dedigi gibi kandegerlerine filan baktir baktirmadiysanYok kuzum benim normal dokuluyor
Naber kizceler :):)
Aksam yazarim canim.. hepsi ile birlikte cogunluk sebze yedim tabki turp kelem roka vssvsIyi kuzu senden neler yedin ?:)
Tm canim ,e sen isleri bitirdin miAksam yazarim canim.. hepsi ile birlikte cogunluk sebze yedim tabki turp kelem roka vssvs
Disari cikiyoruz canm esmle donerimH M ce ee dedin kactin ya :)
Tm cnm iyi gezmelerDisari cikiyoruz canm esmle donerim
Hem karni hemde gribe tutuluyo yavas yavas surup verdim gece yine uyku yok bna buyuk ihtimalAa noldu karni mi yine
Ah canim ya bunyesi zayif demek ki , insAllah agir gecirmez gribini ,Rabbim ssifa versin bol bol c vitamini ver bakalim, yerse limon bile yedirHem karni hemde gribe tutuluyo yavas yavas surup verdim gece yine uyku yok bna buyuk ihtimal
Hastami oldu bebis canim. Allah sifa versin yaa olamz insallah cocuklsrin hastaligi zor kiyamamHem karni hemde gribe tutuluyo yavas yavas surup verdim gece yine uyku yok bna buyuk ihtimal
Bunyesi cok saglam aslinda gecen sene emerken hic hasta olmuyodu bu sene biraz olmaya basladi bide bi saniye bile ortulu durmuyo ustu hep acik yatiyoAh canim ya bunyesi zayif demek ki , insAllah agir gecirmez gribini ,Rabbim ssifa versin bol bol c vitamini ver bakalim, yerse limon bile yedir
Üsutuyordu canim o yuzdendir ustunu yelekle filan yatir hep tulumu varsa giysinBunyesi cok saglam aslinda gecen sene emerken hic hasta olmuyodu bu sene biraz olmaya basladi bide bi saniye bile ortulu durmuyo ustu hep acik yatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?