Sagolasin canim amin insaAllah.Cok zor oluyo kuzum ya hele ates ciktimi napcagimi sasiriyorum sabahliyoruz artik napalim Rabbim beterinden korusun
Bagisikligi oyle oyle saglamasiyor canim hastalikta bir iyilesmedir insallah buyudukce guclenir
Benim yigenim kar da yagmur da bi disrlarda gezer daha 2 yasina girmedi annesi sogugu sever alistirdi onu da bi :))

Bagisikligi oyle oyle saglamasiyor canim hastalikta bir iyilesmedir insallah buyudukce guclenir
Benim yigenim kar da yagmur da bi disrlarda gezer daha 2 yasina girmedi annesi sogugu sever alistirdi onu da bi :))
Aslinda hic takintili olmamak lazim biz cok ustune dusuyoruz salsak cayira bisey olmaz karsida komsu var cocuklar yaz kis sokakta ceketsiz hic hasta olmiyolar

Aslinda hic takintili olmamak lazim biz cok ustune dusuyoruz salsak cayira bisey olmaz karsida komsu var cocuklar yaz kis sokakta ceketsiz hic hasta olmiyolar
Aynen. Benim esim de sicak hstasi soguya iki ciksa öldum mahvoldum diyor onu demese 2 yuruse kossa anam anam diyor ah ah benm enerjikligim kendime

Aynen. Benim esim de sicak hstasi soguya iki ciksa öldum mahvoldum diyor onu demese 2 yuruse kossa anam anam diyor ah ah benm enerjikligim kendime
Yazik yav adamcaz usuyodur ne etsin kansizdir blki.Benim komsu arkadasda yazin bile usuyo bende sicak sevmiyom pek

Yok yok tamamen aliskanlik. Ya kaynar suyla abdest aliyor kiz benm ellerm cayir cayir yaniyor mubarek sen nasi aliyon
Ayy aman yarabbi kaynar sumu abooov vay abicim ya ne ettin sen oylebnde ilikla aliyorum benim babam kisin buz gibi suyla aliyo bn usuyorum o alirken

Ayy aman yarabbi kaynar sumu abooov vay abicim ya ne ettin sen oylebnde ilikla aliyorum benim babam kisin buz gibi suyla aliyo bn usuyorum o alirken
Bende alirim soguk suyla kendime gelirim azcikin :):) yolda mola vermistik bi kere abdesthane disardaydi kaynim dediki abi su soguk habern olsun benmkini gordum titriyor hakkaten soguktu ama dedm sicakla aldiklarina say uzaktan kaş goz yaptim ohladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…