- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.361
Sagolasin canim amin insaAllah.Cok zor oluyo kuzum ya hele ates ciktimi napcagimi sasiriyorum sabahliyoruz artik napalim Rabbim beterinden korusunHastami oldu bebis canim. Allah sifa versin yaa olamz insallah cocuklsrin hastaligi zor kiyamam
Yelekli yatiriyorum canim yoksa hic hastaliktan kurtulmayiz bide rutubet filanda cok evde ondanda oluyodur diyorum bn burnu hep tikaliÜsutuyordu canim o yuzdendir ustunu yelekle filan yatir hep tulumu varsa giysin
Bagisikligi oyle oyle saglamasiyor canim hastalikta bir iyilesmedir insallah buyudukce guclenirSagolasin canim amin insaAllah.Cok zor oluyo kuzum ya hele ates ciktimi napcagimi sasiriyorum sabahliyoruz artik napalim Rabbim beterinden korusun
Ayy neguzel ya bereket keske burayada yagsa gunluk guneslik burasiGeldim kizlar.. biz gelirken bi guzel kar basladi yolda.. sıpır şıpır valla cok guzeldi :))
Himm rutubet varsa kotu.. yaa akmasi yine iyi benm burnum akmiyorda genzim akiyorrrrr doluyor genzime.Yelekli yatiriyorum canim yoksa hic hastaliktan kurtulmayiz bide rutubet filanda cok evde ondanda oluyodur diyorum bn burnu hep tikali
Annem oyle dedi burasi guzel dedi. Orasi kotuydu bura iyiydi smdi burasi kar lı.. orasi oyle.. ama guzel hava cok soguk degil ılikAyy neguzel ya bereket keske burayada yagsa gunluk guneslik burasi
Aslinda hic takintili olmamak lazim biz cok ustune dusuyoruz salsak cayira bisey olmaz karsida komsu var cocuklar yaz kis sokakta ceketsiz hic hasta olmiyolarBagisikligi oyle oyle saglamasiyor canim hastalikta bir iyilesmedir insallah buyudukce guclenir
Benim yigenim kar da yagmur da bi disrlarda gezer daha 2 yasina girmediannesi sogugu sever alistirdi onu da bi :))
oyle pis kokuyo ki ev heryerde kuf kokusu var biktim rutubettenHimm rutubet varsa kotu.. yaa akmasi yine iyi benm burnum akmiyorda genzim akiyorrrrr doluyor genzime.
Annem oyle dedi burasi guzel dedi. Orasi kotuydu bura iyiydi smdi burasi kar lı.. orasi oyle.. ama guzel hava cok soguk degil ılik
Aynen. Benim esim de sicak hstasi soguya iki ciksa öldum mahvoldum diyor onu demese 2 yuruse kossa anam anam diyorAslinda hic takintili olmamak lazim biz cok ustune dusuyoruz salsak cayira bisey olmaz karsida komsu var cocuklar yaz kis sokakta ceketsiz hic hasta olmiyolar
Girerken gormedinizmi kuzum. Ya giris kat ya en ust kat ozaman?oyle pis kokuyo ki ev heryerde kuf kokusu var biktim rutubetten
Aynen. Benim esim de sicak hstasi soguya iki ciksa öldum mahvoldum diyor onu demese 2 yuruse kossa anam anam diyorah ah benm enerjikligim kendime
Yok yok tamamen aliskanlik. Ya kaynar suyla abdest aliyorYazik yav adamcaz usuyodur ne etsin kansizdir blki.Benim komsu arkadasda yazin bile usuyo bende sicak sevmiyom pek
Yok canim ya bn gormedim gelmemistim orta kat ama yok boyle bi rutubet kisin yemyesil oluyo yetisemiyorum kisin silmeyeGirerken gormedinizmi kuzum. Ya giris kat ya en ust kat ozaman?
Aaa.. havalandir sık sık barim ya.Yok canim ya bn gormedim gelmemistim orta kat ama yok boyle bi rutubet kisin yemyesil oluyo yetisemiyorum kisin silmeye
Yok yok tamamen aliskanlik. Ya kaynar suyla abdest aliyorkiz benm ellerm cayir cayir yaniyor mubarek sen nasi aliyon
Havalandiriyorum ama kisin hic farketmiyo canim bi yemek pisireyim yine ayni buhardan oluyo dokuluyo heryer rutubetten aman gitmek istiyom burdanAaa.. havalandir sık sık barim ya.
Anladim anladim hosuma gitti giAnla iste aaa
Bende alirim soguk suyla kendime gelirim azcikin :):) yolda mola vermistik bi kere abdesthane disardaydi kaynim dediki abi su soguk habern olsun benmkini gordum titriyor hakkaten soguktu amaAyy aman yarabbi kaynar sumu abooov vay abicim ya ne ettin sen oyle bnde ilikla aliyorum benim babam kisin buz gibi suyla aliyo bn usuyorum o alirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?