- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.381
Ya hepiniz hasta olursunuz cikin bi sekilde canm yaaHavalandiriyorum ama kisin hic farketmiyo canim bi yemek pisireyim yine ayni buhardan oluyo dokuluyo heryer rutubetten aman gitmek istiyom burdan
Bende alirim soguk suyla kendime gelirim azcikin :):) yolda mola vermistik bi kere abdesthane disardaydi kaynim dediki abi su soguk habern olsun benmkini gordum titriyor hakkaten soguktu amadedm sicakla aldiklarina say uzaktan kaş goz yaptim ohladim
Cikmamiz lazim canim gunden gune cogaliyo rutubet resmen yesil heryer odadan odaya gecerken burnunda kuf kokusuyla dolasiyomYa hepiniz hasta olursunuz cikin bi sekilde canm yaa
A usutuyor o zamanBunyesi cok saglam aslinda gecen sene emerken hic hasta olmuyodu bu sene biraz olmaya basladi bide bi saniye bile ortulu durmuyo ustu hep acik yatiyo
neGeldim kizlar.. biz gelirken bi guzel kar basladi yolda.. sıpır şıpır valla cok guzeldi :))
Naptin ev islerine devammi yoksa pes miBunalım bunalım takılıyorum işte
Rutubet zor ya benimde bundan oncek8 evim felaletti rutubetli çok şükür hasta olma dik ama hiciyi olmuyoroyle pis kokuyo ki ev heryerde kuf kokusu var biktim rutubetten
Evet canim ya surekli camasir suyuyla ugrasiyirum kuf yuzunden .Nergiscim senin ev isiniyomu koyler soguk olur ya sobali demiRutubet zor ya benimde bundan oncek8 evim felaletti rutubetli çok şükür hasta olma dik ama hiciyi olmuyor
Yok yaw dedim ya koy yuruncek gibi değil az kestirdim sabah erken kalkinca:)Nergisss nergis nere kayboldun baci koyde turlamayami gittin
Hecbisey sen ne oruyonBacilar ne oruyonuz
Bunalım bunalım takılıyorum işte
Pes edersem kim yapacakNaptin ev islerine devammi yoksa pes mi
Gelemiyorum. Eşim sevmez internette takılmayıHayirdir ablam ya ?niye bunaliyon bura bunalimlari atma yeri gel
He temem uykuyu alamadin tabi seni gidiYok yaw dedim ya koy yuruncek gibi değil az kestirdim sabah erken kalkinca:)
Evet canim sobali odamiz isiniyo canim,misafir yokken tek oda kullaniyz mutfak bazen soğuk oluyor o zamanlarda isimi hemen bitirip kaciyorum,isi disarda olanlara zor tabiEvet canim ya surekli camasir suyuyla ugrasiyirum kuf yuzunden .Nergiscim senin ev isiniyomu koyler soguk olur ya sobali demi
Pes edersem kim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?