- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.401
İyi canim takiliyorum burda size yetismeye caksiiyorum sen naparsinCanlarim yuregi guzel arkadaslarim naparsiniz
Evet canim ya Allah kolaylik versin ama sobanin yeri baskadir sicacik citir citir yaniyodur ohEvet canim sobali odamiz isiniyo canim,misafir yokken tek oda kullaniyz mutfak bazen soğuk oluyor o zamanlarda isimi hemen bitirip kaciyorum,isi disarda olanlara zor tabi
AynenHe temem uykuyu alamadin tabi seni gidi
Bende ayni bi gireyim dedim kizlar napiy ne ediyy pek mesaj yokmusİyi canim takiliyorum burda size yetismeye caksiiyorum sen naparsin
Gelemiyorum. Eşim sevmez internette takılmayı
Kimbilir esi evde galiba bugünberceste nerdeki
Amin amin hepimizin hayatini kolaylastirsin sizde bizde insAllah hayrli güzel yerlere tayin oluruz bercste memnun sanirim yerindenEvet canim ya Allah kolaylik versin ama sobanin yeri baskadir sicacik citir citir yaniyodur oh
Eşim yapar da kadın eli gibi olmuyor. Hem ben kendim yapmak disiplinli olmak istiyorum.Bilmem bazilarinin esleri ediyo ya blki esiniz eder.Ama yinede pes yok canim Allahin izniyle yaparsin
Amin amin hepimizin hayatini kolaylastirsin sizde bizde insAllah hayrli güzel yerlere tayin oluruz bercste memnun sanirim yerindenEvet canim ya Allah kolaylik versin ama sobanin yeri baskadir sicacik citir citir yaniyodur oh
Bakalimpeki gündüz falan uğra isleri bitirince
Aa dogru esi evdeydi gece ugrar blkimKimbilir esi evde galiba bugün
Cok dogru kadinin yaptigi gibi olmuyo .Allah kolaylik versin guveniyoruz sanaEşim yapar da kadın eli gibi olmuyor. Hem ben kendim yapmak disiplinli olmak istiyorum.
Mis istanbulda canimBaşka kim var di köyde yaşayan @miss_laviniiaa sen köyde miydin sanki öyle kalmis aklimda T Tatlianne20 sen nerdesin canim
İnsAllah bekliyoruz bercesteeeeee duyin mi o menü yazilacakAa dogru esi evdeydi gece ugrar blkim
Hm tm canim sanki ilk geldigimde köyde biri var diMis istanbulda canim
İnsAllah bekliyoruz bercesteeeeee duyin mi o menü yazilacak
Aa kimdi ki tatlianne miydikiHm tm canim sanki ilk geldigimde köyde biri var diesinin anne baba sina bakan missdi demi
Bilmiyorum benim aklimda miss olarak kalmis kizlaar aydinlatin biziAa kimdi ki tatlianne miydiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?