Kizlar mufagin surekli yerlere biseyler dokulmesine leke olmasina dyanamiyorum cok sinirleniyorum suan sildim ettm kurumasini bekliyorum tekrsrdan supurcem. Cayin suyu kaynjyor cay demlicem filannnn ooooohdhdhdk

Mutfagin tezgahi beyaz yerler beyaz ocak beyaz ayyyy deli oliyorum bisey dokulse etse yaaa

Sabah limonlu su ,karisim(bal,polen...). 9 gibi kahvalti:1kase mercimek çorbası dünden kalan unsuz,peynir maydanoz karisimi,3zeytin azcik şekersiz cay. Arada su , 3 dilim mandalina(esimden carptim yine ). 1 naneli seker oglen yemeği 3 te 2 parca tavuk pirzola (firinda,derisiz) hakkinizi helal edin ,10 kasik bulgur pilavı(çok kacti bu ya) tere. Daha da bi şey yemedim az sonra bir muz bir de portakal yarim bir avuç ta kuruyemis yerim Su : simdilik 1 litre 1 buçuk olur yatana kadar spor :bugun yapmadim az sonra egzersiz yaparim belki söz vermeyim

Al benden de o kadar benimde tezgah beyaz hic iyi olmuyor yerler beyaz değil ama acil renk sürekli bi şey damliyor ,halim mahfoldu yikamaya gitcek bekliyor

Ah bitmez bizlerin temizlik cilesi

Supermis de su esinin yedigi meyveleri alma yiter adami rahat birak demiyomu git kendine bitane al ye diye

Al benden de o kadar benimde tezgah beyaz hic iyi olmuyor yerler beyaz değil ama acil renk sürekli bi şey damliyor ,halim mahfoldu yikamaya gitcek bekliyor
Ciflemedigim yer kalmadi dolablsr heryer heryerrrrrr cifledim ohh icim rahatlsdi ya :)) bardaklsri flan hep cife koydum

Elleme kiz azcik calissin ben cikim mutfagi supurim bulsiklari yikayim yemek hazirlayim vs gelirim snra
Pühh size sanki tosbah gibi oturuyorum
Hem oturuyosak anca birlkte oturuyoz siz nasaaapiyoooonuz sanki he. Ben hergun temizlk yaparm ama esim bi kac gn yemek istemedi savsakladm yalan degil ama özume dondum ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…