- 22 Ağustos 2015
- 29.769
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.421
Tatli anne sen nabiyorsun canimBacilar ne oruyonuz
Yemekti filan derken pek gelemedim esim evde ya biraz kaciniyorum.. arada cakiyorum selamCanlarim yuregi guzel arkadaslarim naparsiniz
Fazla kacirmisda olabilirsin ama yine gel bekliyiz
Hah biz de o konudan şey ettik seni neler yedin?Yemekti filan derken pek gelemedim esim evde ya biraz kaciniyorum.. arada cakiyorum selam
Al benden de o kadar benimde tezgah beyaz hic iyi olmuyor yerler beyaz değil ama acil renk sürekli bi şey damliyor ,halim mahfoldu yikamaya gitcek bekliyorKizlar mufagin surekli yerlere biseyler dokulmesine leke olmasina dyanamiyorum cok sinirleniyorum suan sildim ettm kurumasini bekliyorum tekrsrdan supurcem. Cayin suyu kaynjyor cay demlicem filannnn ooooohdhdhdk
Mutfagin tezgahi beyaz yerler beyaz ocak beyaz ayyyy deli oliyorum bisey dokulse etse yaaa
solicem tamam kizlar ya ustume gelmeyin
Esin bugun ayip etmis amaYemekti filan derken pek gelemedim esim evde ya biraz kaciniyorum.. arada cakiyorum selam
Ah bitmez bizlerin temizlik cilesiKizlar mufagin surekli yerlere biseyler dokulmesine leke olmasina dyanamiyorum cok sinirleniyorum suan sildim ettm kurumasini bekliyorum tekrsrdan supurcem. Cayin suyu kaynjyor cay demlicem filannnn ooooohdhdhdk
Mutfagin tezgahi beyaz yerler beyaz ocak beyaz ayyyy deli oliyorum bisey dokulse etse yaaa
Elleme kiz azcik calissinEsin bugun ayip etmis amaneguzel devam ediyodun yemek etmeden
Sabah limonlu su ,karisim(bal,polen...). 9 gibi kahvalti:1kase mercimek çorbası dünden kalan unsuz,peynir maydanoz karisimi,3zeytin azcik şekersiz cay. Arada su , 3 dilim mandalina(esimden carptim yine). 1 naneli seker oglen yemeği 3 te 2 parca tavuk pirzola (firinda,derisiz) hakkinizi helal edin ,10 kasik bulgur pilavı(çok kacti bu ya) tere. Daha da bi şey yemedim az sonra bir muz bir de portakal yarim bir avuç ta kuruyemis yerim Su : simdilik 1 litre 1 buçuk olur yatana kadar spor :bugun yapmadim az sonra egzersiz yaparim belki söz vermeyim
Ne yemegi gec kalmadimi kuzumElleme kiz azcik calissinben cikim mutfagi supurim bulsiklari yikayim yemek hazirlayim vs gelirim snra
Ciflemedigim yer kalmadi dolablsr heryer heryerrrrrr cifledim ohh icim rahatlsdi ya :)) bardaklsri flan hep cife koydumAl benden de o kadar benimde tezgah beyaz hic iyi olmuyor yerler beyaz değil ama acil renk sürekli bi şey damliyor ,halim mahfoldu yikamaya gitcek bekliyor
Elimde cifle temizlik sefasi yaptim canm icim rahatlamadi ama halaAh bitmez bizlerin temizlik cilesi
Hain domdomEsin bugun ayip etmis amaneguzel devam ediyodun yemek etmeden
Bu saatteeee cok gec evet!!!!!!Ne yemegi gec kalmadimi kuzum
Pühh size sanki tosbah gibi oturuyorumElleme kiz azcik calissinben cikim mutfagi supurim bulsiklari yikayim yemek hazirlayim vs gelirim snra
Yok kiyamaz o verir banaSupermis de su esinin yedigi meyveleri alma yiter adami rahat birak demiyomu git kendine bitane al ye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?