Kizlar menumu yazayim.
Sabah 08:00 de limonlu su
12:00 de 1 elma 1 incir 3 hurma
0
13:35 te roka .. turp domates slatalk kara kelem,yumurta,yesil ve siyah zeytin,
Bi koparimlik ufak pide iki isirimlik pogaca

Aksam 05:50 de salata ve kofte
Egzersiz ve yuruyus
Su olarak ta 2 bucuk litre

Ciflemedigim yer kalmadi dolablsr heryer heryerrrrrr cifledim ohh icim rahatlsdi ya :)) bardaklsri flan hep cife koydum
Ben fazla kimyasal kullanmamaya calisiyorum dolaplari karbonat sirke ile siliorum,bardaklari da sirke ile yikiorum tencereleri caydanliklari ciflerim ama parlamiyor yoksa

10 kasik

Kaç köfte yedin kizartmami firinda mi sulu mu?,bu kadar suyu icebilenlere hayranim,kaç zeytin yedin?

Kaç köfte yedin kizartmami firinda mi sulu mu?,bu kadar suyu icebilenlere hayranim,kaç zeytin yedin?
Zeytinimi sayma bikerem ben 6 7 tane yedim ama normalde 10 tane yerim bu arada bizim bi koftemiz hem tavuklu hem bulgurlu oluyor buyuk yuvarlak 1 tane yddim cok kizartmiyoz az yani ole 2 dk ocaktan aloyoz :

Normalde corba filan vardi cabuk sisiyorum diye icmedim karnim su dolu

Saycam saycaaam 7 zeytin yemek sünnet ,bizim zeytin tuzlu o yüzden az yiyorum ben yoksa 7 yerim çok abartilmadigi surece zeytinde sikinti yok,köfte kizartmasi iyi değil diyette ama bi tane yemissin kurtardin

Saycam saycaaam 7 zeytin yemek sünnet ,bizim zeytin tuzlu o yüzden az yiyorum ben yoksa 7 yerim çok abartilmadigi surece zeytinde sikinti yok,köfte kizartmasi iyi değil diyette ama bi tane yemissin kurtardin
Bizim kofte ole cok kizartilanlardan degil kiz.. bulgurlu tavuklu

Ben suda bekletiyorum bide cok tuzlu almiyorum. Kiz hic yemek yemiyimmi koftemi de sorun ettin hih. Bi kasik bile degil yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…