- 22 Ağustos 2015
- 29.769
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.441
Ben fazla kimyasal kullanmamaya calisiyorum dolaplari karbonat sirke ile siliorum,bardaklari da sirke ile yikiorum tencereleri caydanliklari ciflerim ama parlamiyor yoksaCiflemedigim yer kalmadi dolablsr heryer heryerrrrrr cifledim ohh icim rahatlsdi ya :)) bardaklsri flan hep cife koydum
10 kasikSabah limonlu su ,karisim(bal,polen...). 9 gibi kahvalti:1kase mercimek çorbası dünden kalan unsuz,peynir maydanoz karisimi,3zeytin azcik şekersiz cay. Arada su , 3 dilim mandalina(esimden carptim yine). 1 naneli seker oglen yemeği 3 te 2 parca tavuk pirzola (firinda,derisiz) hakkinizi helal edin ,10 kasik bulgur pilavı(çok kacti bu ya) tere. Daha da bi şey yemedim az sonra bir muz bir de portakal yarim bir avuç ta kuruyemis yerim Su : simdilik 1 litre 1 buçuk olur yatana kadar spor :bugun yapmadim az sonra egzersiz yaparim belki söz vermeyim
Supermis de su esinin yedigi meyveleri alma yiter adami rahat birak demiyomu git kendine bitane al ye diye
Bende surekli kullanmam ama cifi.kullanirim nabiyim onsuzds olmuyor elime gelnce hizimi alamadmBen fazla kimyasal kullanmamaya calisiyorum dolaplari karbonat sirke ile siliorum,bardaklari da sirke ile yikiorum tencereleri caydanliklari ciflerim ama parlamiyor yoksa
Ne yemegi gec kalmadimi kuzum
Bende surekli kullanmam ama cifi.kullanirim nabiyim onsuzds olmuyor elime gelnce hizimi alamadm
Kaç köfte yedin kizartmami firinda mi sulu mu?,bu kadar suyu icebilenlere hayranim,kaç zeytin yedin?Kizlar menumu yazayim.
Sabah 08:00 de limonlu su
12:00 de 1 elma 1 incir 3 hurma
0
13:35 te roka .. turpdomates slatalk kara kelem,yumurta,yesil ve siyah zeytin,
Bi koparimlik ufak pideiki isirimlik pogaca
Aksam 05:50 de salata ve kofte
Egzersiz ve yuruyus
Su olarak ta 2 bucuk litre
Aynen ya çok kacti10 kasik
Zeytinimi sayma bikeremKaç köfte yedin kizartmami firinda mi sulu mu?,bu kadar suyu icebilenlere hayranim,kaç zeytin yedin?
Ay insallah canim ya kendimi hafiflemis hissediyorum sjmdiden benSuya da limon koydum,elma dilimledim,Sevmesem de cubuk tarcin koydum gitsin kilolar,yansin yaglar
Saycam saycaaam 7 zeytin yemek sünnet ,bizim zeytin tuzlu o yüzden az yiyorum ben yoksa 7 yerim çok abartilmadigi surece zeytinde sikinti yok,köfte kizartmasi iyi değil diyette ama bi tane yemissin kurtardinZeytinimi sayma bikeremben 6 7 tane yedim ama normalde 10 tane yerim bu arada bizim bi koftemiz hem tavuklu hem bulgurlu oluyor buyuk yuvarlak 1 tane yddim cok kizartmiyoz az yani ole 2 dk ocaktan aloyoz :
Normalde corba filan vardi cabuk sisiyorum diye icmedim karnim su dolu
Ben de ben deAy insallah canim ya kendimi hafiflemis hissediyorum sjmdiden ben
Bizim kofte ole cok kizartilanlardan degil kiz.. bulgurlu tavukluSaycam saycaaam 7 zeytin yemek sünnet ,bizim zeytin tuzlu o yüzden az yiyorum ben yoksa 7 yerim çok abartilmadigi surece zeytinde sikinti yok,köfte kizartmasi iyi değil diyette ama bi tane yemissin kurtardin
Afiyet olsun kuzum bende karisik kuruyemiş hazirladim kendime bi avuç ara şsira atiyorum şeker dengeli kalsinFindikla ceviz de yedim yazmayi unuttum bak
Ben suda bekletiyorum bide cok tuzlu almiyorum. Kiz hic yemek yemiyimmi koftemi de sorun ettin hih. Bi kasik bile degil yagiSaycam saycaaam 7 zeytin yemek sünnet ,bizim zeytin tuzlu o yüzden az yiyorum ben yoksa 7 yerim çok abartilmadigi surece zeytinde sikinti yok,köfte kizartmasi iyi değil diyette ama bi tane yemissin kurtardin
Tm canimBizim kofte ole cok kizartilanlardan degil kiz.. bulgurlu tavuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?