- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.581
Temizzlikk yaptıımm akşama doğru 1 2 saat durdular gittilerr öyle yaniiHimm misafirlydin yani olsunnn biz burdayiiiz hep canm insallahh
Tmm canıım iyi uykulaarrr mmmaaauaahhValla uyku saatim geldi hemde nasil tatli uykum vaar
Himm.. anladim kac tane gorumcen var canmTemizzlikk yaptıımm akşama doğru 1 2 saat durdular gittilerr öyle yanii
2 tanee büyük görümcem gelmiştiHimm.. anladim kac tane gorumcen var canm
Yok kız sana dicektimGidiyormusun sende
Çokk şükürrrHimm anladim.. araniz nasil iyimi peki
Canımmm benim semtimn adı sefaköyy köyyy değill laa
Tmm cano bide su hazirliyayim detoks suyu ekma limon nane yapragi atayim da tam olsun
Cagirdik gelmedin sen deeNa Pimmm kızzz bakıyoom okuyoomm sizi gidi sizii bensiz çokk konuşmuşsunz
Bizde laf bitmez: )Cagirdik gelmedin sen deekizlar cidden az gidip geliyom yetisemiyom sonra Costurdunuz burayi 
Bende temizlik yapcam yarin insAllah nerden baslasm napsam onu düşünüyorum misss azcik fikir ver seneEv duruyor işlere basliycam namazimida başlamak gerek dua okunacak öyle düşünüyorm Kuzm sen
Kuzm ilk başta ortalığı topla çamaşırlarını ayarla dolapları topla dip köşe temizlik yap sonrada en son mutfağa gec orayı yap en sondasonra yemekleriniBende temizlik yapcam yarin insAllah nerden baslasm napsam onu düşünüyorum misss azcik fikir ver sene
dolaplarım düzenli şuan,sil süpür var,kapılar,camlar var,buzdolabına el atmam lazım banyo tuvalet şimdilik bunlarKuzm ilk başta ortalığı topla çamaşırlarını ayarla dolapları topla dip köşe temizlik yap sonrada en son mutfağa gec orayı yap en sondasonra yemeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?