- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Hadi bakalım pamuk eller klavyeyeHahaha tahmin edebiliyorum tabiiii canım zor iş vesselammm neyse bizde yardımcı oluruz sana paslaşırız
Missim hosgelmisen valla çoğunu etiketlemeye çalıştım olması gel tabi ayıpsın..Hayirli olsun topigin pempem nasilsinz kizlar ben de katilabilirmiyim araniza
Onu belene sorBişey kalmamış
HahahHadi bakalım pamuk eller klavyeye
Yaa ben neden konu açmıyorum sanıyorsunnGerçekten çok zormus
Ee yani ortak aranıyoNe kadan zor durumda inanabiliyormusuneee topik sahibi olmak kolay mi :))
Beni meşgul etmeyinYaa ben neden konu açmıyorum sanıyorsunn
Aaaaa konuu sahibesinee de bakınnnn adım attın artık kaçışı yokBeni meşgul etmeyinparmaklarım uyusti
Çok zormus anlatamam..Aaaaa konuu sahibesinee de bakınnnn adım attın artık kaçışı yok
Iyi canim napim anama gidecegumİyiyimm şükür sen nasılsın çiçeğim:)
Nasilsin bitanemMissim hosgelmisen valla çoğunu etiketlemeye çalıştım olması gel tabi ayıpsın..
Iyim canım çok şükür sen nasılsınNasilsin bitanem
Haha super yaa. Benimde canim sıkılmıştı esim yok yalnizim. Bebiste uyudu kebdime cay koydum.
Ooo keyif var deseneHaha super yaa. Benimde canim sıkılmıştı esim yok yalnizim. Bebiste uyudu kebdime cay koydum.
Var var pek izlemem o diziyi denk gelirsemOoo keyif var desene
Benim sizi başlıycak , yasak elma
Ayy guzel ama ahlaksiz biraz dizi , kimin eli kimin cebinde belli degilVar var pek izlemem o diziyi denk gelirsemsuan masterchef turkiye var onu izliyorum
Aynen bu cumleyi esim dun aksam dizunin fragmani ciktiginda soyledi o geldi aklima:)) aynen birbirlerini yiyorlar ama bence en cok reyting bu yuzden geliyor. Kavgalarina tartismalarina.Ayy guzel ama ahlaksiz biraz dizi , kimin eli kimin cebinde belli degil
Yemek yarışmasını yapıyolar, birbirlerinimi yiyorlar belli değil ya
Farkındayım ama izliyorumAynen bu cumleyi esim dun aksam dizunin fragmani ciktiginda soyledi o geldi aklima:)) aynen birbirlerini yiyorlar ama bence en cok reyting bu yuzden geliyor. Kavgalarina tartismalarina.
Haberler bitsin bakacam sanirim recep ivedik vardi bugun belki onu acarim. Fakat yalniz izlrmeninde tadi yokki.Farkındayım ama izliyorum
Boşver kavgalı şeyleri izleme,
Sonra bizde kavgaya meyilli oluyoruz
İyi iyi ne güzel çok selamlar anneyeIyi canim napim anama gidecegum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?