- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
İyi iyi ne güzel çok selamlar anneyeIyi canim napim anama gidecegum
MerhabalarMinik Duduklu Tencere
Kova hatunu
@Culhagibi
KedidirKedii
@Lunaparkedisii
Sizide ikinci sıraya alalim
Hepberaber olsun kuzumİyi yapmışsın vosvos hayırlı olsun :)
Napiyorsunuz? Yoldayım ben eve gidiyorum izmir de izban grevde 25 dk bekledik mi bekledik Bi eve varabilsemMerhaba
Valla benim dizim var yasak elma onu izleyecegim..Napiyorsunuz? Yoldayım ben eve gidiyorum izmir de izban grevde 25 dk bekledik mi bekledik Bi eve varabilsem
İşten çıkıp benimkiyle buluştumValla benim dizim var yasak elma onu izleyecegim..
Ne güzel yerde yaşıyorsun...
Çalışıyormuşun.
Geç kalmisin
Ne izlerdim o diziyi yaİşten çıkıp benimkiyle buluştumondan bu saatlerde yollardayım işi vardı ben giderim dedim
Bi ara baktım o diziye sonra izlemedim ya ben netten umutsuz ev kadınlarına başladım en baştan sıkıntıdan Bi kaç bölüm izlerim yatarım
Ay bende.. Bende dizi takintisi var netten umutsuz ev kadinlarinin hepsini izledim..Ne izlerdim o diziyi ya
Ooo bir haftadır yapmıyorum..Pardon 50 squat yapıcam bide oje sürücem tabi
ben şuan 50 squat 40 tane yerde kelebek (karın hareketi) ayakta 15 arkaya tekme 15 yana yanaOoo bir haftadır yapmıyorum..
Fırsat olamadı..
Arkaya yana tekme neymiş birine mi dovdurtuyoruz kendimiziben şuan 50 squat 40 tane yerde kelebek (karın hareketi) ayakta 15 arkaya tekme 15 yana yanayiter bence
Şöyle oluyor , ayakta duruyoruz ya bir ayağımızı arkaya doğru kaktırıyoruz gibi bir şey.Arkaya yana tekme neymiş birine mi dovdurtuyoruz kendimizi
Ne ise yariyo buŞöyle oluyor , ayakta duruyoruz ya bir ayağımızı arkaya doğru kaktırıyoruz gibi bir şey.
Popo için bacak arkası falan ya.Ne ise yariyo bu
Çok bişey yapmıyor gibi ama kısa boylu sis kızları düşünün ilk onlar evlenir öyle bir anda sıkılaştırıyor.Ne ise yariyo bu
Inceltiyor mu oyleyse yapmim:)Popo için bacak arkası falan ya.
O nedemekÇok bişey yapmıyor gibi ama kısa boylu sis kızları düşünün ilk onlar evlenir öyle bir anda sıkılaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?