allahım kimseyi sıkıntıya sokmasın her şey zor şu hayatta
bir de vicdan yaptırıyor sana ya allah akıl fikir versin ona ne acıyıp geri mi döncekmişsin sakın öyle bi hata yapma önüne bak canım 5 senelik ilişki bitirdim son senesi nişanlıydım 6 ay burnumdan getirdi aynen böyle ama vazgeçmedim kurtuldum şükür sakın sende vazgeçme zamanla şükür ediceksin.
eh imtihan dünyası.
çok şükür bizim imtihanlar böyle, çok daha ağır olanlar da var.
atlatılıyor emin ol ve devam ederse nefret bile ediyosun o kadar söyliyim sana sevdiğinden değil vicdanına oynuyor senin biliyorum benzamana ihtiyacım var biliyorum , ona da söyledim şu saaten sonra barışma ihtimali %0 dedim. sen atlatmışsın ne güzel .
atlatılıyor emin ol ve devam ederse nefret bile ediyosun o kadar söyliyim sana sevdiğinden değil vicdanına oynuyor senin biliyorum ben
allah hepimize yardım etsin ,aşamayacağı, dayanamayacağı sıkıntılar vermesin.
al işte açık net vicdanına oynuyor kusura bakma ama seven adam gibi ADAM bırak bunları senin gözüne sokmayı öyle bi ilişki yaşayamaz bile vicdanın rahat olsun gerçekten değmez bu adama mı diyim bilemedimŞu an kızdan ayrı sanırım , instagram resim silmiş ve kızı takipçilerden çıkarmış, mutluluklar dilediğimde inşalah mutlu olcaz bir tek eksik sevgi , o da zamanla olur demişti ben bunları kaldıramadım ,kaldıramıyorum
al işte açık net vicdanına oynuyor kusura bakma ama seven adam gibi ADAM bırak bunları senin gözüne sokmayı öyle bi ilişki yaşayamaz bile vicdanın rahat olsun gerçekten değmez bu adama mı diyim bilemedim
Buraya bunu yazarken yorduğunuz parmaklarınıza yazık. Gerçekten değmez. Unutup hayatın tadını çıkarın. Mutlu bir ömrünüz olsun.
insanın içinde olunca hep bi bahane arar zaten rahatsız etme beni de kestir at muhatap olmana bile değimez çünkü kaale alıp sinirlerini yıpratmasına izin vermekaraktersiz olduğunu zaten söyledim ama bana benim yapmayacağım şeyleri bile yaptırabiliyorsun dedi bunda bile beni sorumlu tutan insan.
Valla al benden de o kadar canım benimde kafam daha çok karıştı.Böyle bir adamla evlenmek gibi hata yapayım deme sakın biraz aklın başındaysa diyorum bende konu sahibine..Okudum ama kafam ilişkinizden daha çok karıştı.
Sen inanıyor musun gerçek bir aşk olduğuna?
Dengesizliklerle dolu bir ilişki, henüz karakteri oturmamış ve belkide hep ayakta kalacak bir adam.
İnat olsun diye sevgili yapan birine ne diye aşk duyuyorsun boşuna ağlıyorsun arkadaşım.
Bir konunuzu okur musunuz tekrar konu sahibi. Ama başka dışardan bir göz gibi..Siz bu ilişki için ne diyorsunuz? Dengesiz ,tutarsız sağlıksız bir ilişki değil mi. Aile yi de hiç söylemiyorum. Sizi gerçekten sevse çok başka olurdu hersey. Bir defa dürüst davranmıyor. Siz sadece kabullenemiyorsunuz . O kiz olayi da bence yalan.Yalan değilse bile hangi kiz o kadar kısa sürede şifresini verir.İnandırıcı gelmedi. Sizi deniyor. Ve başarmış. Uzak durun. Kendinizi sevin biraz. Umursamayin.
Konunuzun başını okursanız göreceksiniz. Ailesine bile yalan söyleyen bir insan. Abisinin aldatmalarini bir haltmis gibi anlatan (ki onun abisini örnek aldığını dusunuyorum) ,sadece nikahın altında çok şeyler var. O insanla hayatınızın rezil olmasını istemiyorsaniz uzak durun. O kiz olayı da sizi zayıf yerinizden vurmuş. Umursamayin gerçekten. Çok samimi ise önceden tanıdığı biri dir. Ama problem siz bunu takıntı haline getirmeye başlarsınız hayatınızı mahvedersiniz.Böyle insandan hayır gelmez. Sizi kiskandirmakmis niyeti başarmış. Gerçekten Uzak durun.O kız olayını bende düşündüm yalan diye ama o resimler o kadar samimi ki bildiğin sanki 6 aylık bir ilşki gibi. sadece yanyana bir resim olsa öyle diye düşünürdüm bir karede dört poz ve birleştirilmiş. Şifre durumu zaten bana inanılmaz saçma bir kaç zaman geçer şifreyi verirsen de daha ilk günden kime niye vereyim yani. Tutarsızlık , sağlıksız yorumu hangi konu için kastediyorsunuz onu anlamadım gerçekten açıklayabilir misiniz? Evet bazı şeylerin hele ki aile konusundaki şeylerden dolayı ayrılık kararını veren bendim , pişman da olmamıştım ama bu kız olayı beni mahvetti.
o aldatma olayını bana abisinin eşi anlattı hep beraberdik ve gerçekten normalmiş gibi davrandılar ben çok şaşırdım ve baktım abisi bakma bana öyle demişti . Öyle sosyal insan değildir. o yüzden pek sanmıyorum daha öncesi olsun , ama çalıştığın yerden bir kız öğrenci bu.takıntı haline getirmemek için düşünmemek gerek ama elimde değil yediremiyorum gerçekten.Konunuzun başını okursanız göreceksiniz. Ailesine bile yalan söyleyen bir insan. Abisinin aldatmalarini bir haltmis gibi anlatan (ki onun abisini örnek aldığını dusunuyorum) ,sadece nikahın altında çok şeyler var. O insanla hayatınızın rezil olmasını istemiyorsaniz uzak durun. O kiz olayı da sizi zayıf yerinizden vurmuş. Umursamayin gerçekten. Çok samimi ise önceden tanıdığı biri dir. Ama problem siz bunu takıntı haline getirmeye başlarsınız hayatınızı mahvedersiniz.Böyle insandan hayır gelmez. Sizi kiskandirmakmis niyeti başarmış. Gerçekten Uzak durun.
Aldatma..normalmis gibi davranmalari. Burda kadın kabullenmiş artık. Adamda aldatmis durmuş. Emin misiniz sosyal olmadığından..Ama kızla sosyallesmis. Siz hayalinizdeki insana inanıyorsunuz. Ama o insan gerçekte hayalinizdeki kişi değil. Ben de hep bu yuzden hata yaptim. Olan bana oldu. O ise günu gün ediyor. Arkadaşınız destekli yalanci. . Herşey küçük ayrıntılarda gizlidir. Ben de ilişkim bittikten sonra puzzle gibi parçaları birlestirdim. Kendime acıdım gerçekten. Nasıl kör olmuşum.İlişkinizi basindan sonuna gözden geçirin. Siz de anlicaksiniz. Ve yine diyorum oyuna gelmeyin.Uzak durun.o aldatma olayını bana abisinin eşi anlattı hep beraberdik ve gerçekten normalmiş gibi davrandılar ben çok şaşırdım ve baktım abisi bakma bana öyle demişti . Öyle sosyal insan değildir. o yüzden pek sanmıyorum daha öncesi olsun , ama çalıştığın yerden bir kız öğrenci bu.takıntı haline getirmemek için düşünmemek gerek ama elimde değil yediremiyorum gerçekten.
Merhabalar,
Sevgilimin kıskançlıkları , her şeye karışması , ailesi(abisinin tutum ve davranışları ) sebebi ile 2 yıllık ilişkimi bitirmiştim.Abisinin lanlı konuşmaları , yengesinin 9 kadınla aldatıp bana marifetmiş gibi anlatması beni inanılmaz rahatsız etmişti. Ailesine borç durumunu anlatmaması , her defasında maddi durumum yok diye düğün yerine nikah yapmak istemesi ,eşyalarda ise ucuzuna bakalım demesi ki şaka yaptım diyor , ama ben hiçte inanmıştım .Zamanında abisi evlilik kararı verdiğinde bir sürü borcu varmış. Bu da tabi çok şeyler konuşmuş o zamnlarda. Öyle konuştuğu için şimdi kendisi aynı durumda olduğundan laf yememek adına ailesine borcunu söylemiyordu.Annesi kredi kartı kullanıyor musun dediğinde yok kullanmıyorum diye cevap vermiş.Ailesinden ayrı yaşıyor, ailesi başka memlekette,kendisi burada arkadaşları ile kalıyordu.Ailene borç durumunu niye söylemiyorsun dediğimde ayrılma eşiğindeyken ben durduk yere başımı ağrıtamam demesi üzerine bende eve geç geldiğimde ailem yüzünden başımı ağrıtmıyım dediydim. Ve öylelikle o gün ayrılmıştık.
Bir kaç zaman sonra bana whatsapp ' dan sürekli bensiz yapamayacağını , sürekli ağladığını hayallerimi yıktın , ben memleketten dönerken annem bana ciddi misin dediğinde bende ciddiyim hazırlıklara başlayın diye söylemiştim ,aklıma gelmeyecek şeyi yaptın ayrıldın benden , Aşka ,sevgiye inancımı kaybettim hayallerimi yıktın ,hayatıma daha kimseyi almayacağım diyen insan , pazartesi günü akşamı bana whatsappdan ben demiştim sana bu bana yaşattıklarının acısı başkalarından çıkacak mutlu ol artık diye yazmış , tabi ben anlamadım ne diyorsun diye yazınca instagram'a bak deyince bir de ne göreyim yeni biri ve pozları ben şaşırdım o kadar seven insanın daha ayrılığımızın 1 ayı bile dolmadan birini bulması beni yıktı mahvetti ,tabi ona hiçbir şey belli etmedim .Mutluluklar diledim ama beni ne kadar sevdiğin ortada , daha 1 ay bile olmadan birini bulman ne kadar kişilikli ve karakterli olduğunu gösteriyor dedim Sen karaktersiz bir insansın dedim .O ise sen karaktersizsin benim onca yalvarışlarımla cevap vermedin ben senin ummrunda bile değildim , ailenle arkadaşlarınla gezip tozdun , hep gülücükler attın dedi.bu yeni tanıdığım insan bana telefonunu verdi ,net şifresini verdi benim korkum yok bunlar benim için önemlidir diye söylemiş ve en çok da hoşuma giden tarafı sinirlenmeyip alttan alan bir insan olduğunu söylemiş. Ben şu anda boşluktayım .Sadece sen beni kendime getirebilirsin. O kadar savaş verdim , borçlarımı bitirip bir şeylere adım atmak için mesailere kaldım , sağlığımdan ödün verdim , değer sevdim , sevdim seni .Ama sen bunların hiçbirini görmedin anlamadın , sevgini göstermedin bana dedi.Ertesi gün resim kaldırılmış ve kız takiplikten çıkarılmış.
Bunları okudukça yıkıldım mahvoldum , ayrılık kararını verdiğimde acı çektim üzüldüm ama bu kadar değildi .Şimdi çektiğim acının , yaşadığım üzüntünün tarifi yok , hiçbir şey yiyemiyorum ,çalışamıyorum ,iş yerinde bile ağlıyorum dayanamayıp içim parçalanıyor.
okuyabilen var mı arkadaşlar?
Özet yapacak olan çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?