canım acıyor içim kalbim paramparça:(

Hay eline sağlık.
Bir kaç cümle ne güzel de iyi geldi konuyu anlamaya..
Ne iğrenç bir erkekmiş öyle, hala bu insan için üzülen konu sahibine de ne demeli ki?
En azından kurtulmuş..

Evet yapmıştın hatırlıyorum.malesef ki öyle yani ayrılık sürecinde hiç böyle bir acı yaşamadım , sevgin ne çabuk bitti de tek eksik sevgi diyebiliyorsun bu kadar kolay mı ?

Hay eline sağlık.
Bir kaç cümle ne güzel de iyi geldi konuyu anlamaya..
Ne iğrenç bir erkekmiş öyle, hala bu insan için üzülen konu sahibine de ne demeli ki?
En azından kurtulmuş..

karaktersiz bir insan bunu kendisine de söyledim. benim üzüldüğüm konu sadece o kadar seviyorum , intihar etmeyi bile düşündüm diyen bir erkekten bunu yapması şaşırttı , hani beklemiyordum böyle bir şeyi.

işte bazen lafla söylenene inanmayacaksın. Ağız bu hangi yöne çekersen gelir.
Her ilişkide öyle. Dostum diye anlatırsın derdini o da gider kendi dostuna anlatır.
Çok hayati, mahrem konularda birinin güvenip birine anlattığı konular genelde asla 2 kişi arasında kalmaz. Keza hiç bir yerde anlatmasa gelip kadınlar burada konu açıp az kalsın deşifre edecek.
O yüzden daha çok icraata bakmak lazım. Hani ne demişti Al Yazmalım'da "Sevgi neydi?? Sevgi emekti".
Boş lakırtlara inanmayacaksın.

canım o çocuktan bir cacık olmazdı.Ailesine yalan söyleyen sanada söylerdi.Rezillikleriyle kalsınlar.Üzme kendini.Döktüğün bir damlaya bile yazık

O konular kesinlikle sır olarak kalmıyor , konu konuyu açıyor bir yerde konuşuyorsun dilini tutamayıp
sevgisinin yalan olduğunu bende bu yaptığı şey ile anladım , seven adam daha 1 ay bile olmadan hemen birini bulmaz .ama ona baksan mahvettim , yıktım , bitirdim onu hepsi yalanmış .
Biraz da olsa iyi geldi gerçekten , şimdi daha az üzülmeye başladım , elbette bu da geçecek .

canım o çocuktan bir cacık olmazdı.Ailesine yalan söyleyen sanada söylerdi.Rezillikleriyle kalsınlar.Üzme kendini.Döktüğün bir damlaya bile yazık
yalnız bir şey söyliyim mi ben o konuyu hiç düşünmemiştim yani daha doğrusu tolero etmiştim düşündükçe ve burda yazılanlara baktıkça yalan söylüyormuş yani.nasıl onu atlamışım kendime şaşırdım . herşey nasip kısmet , hayırlısı değilmiş.şimdi biraz daha iyiyim canım

Alıntılayamadım alıntılayacak yer bulamadım . Çok fazlaydı .

Bir erkek fotograf koyup neden seni haberdar eder ki . Gerçekten sevgilisi olduğunu sanmıyorum ama gerçekse nasıl o kızı hiçe sayıp sana mesaj atar . . Senin mutluluklar dilemeni beklemiyormuş yani niye resmi kaldırsın

Sen bu çocuğa şifreni vermiyorsun ve söylediklerini alttan almıyorsun belli ki . Ona geri dönersen belli ki bu özelliklerle seni bekliyor .

Evlilikti eşyaydı bunlar bence önemli değil . Sonuçta buğün onun borcunu ödersin .Yarın yenisini alırsın . Evlilik evlenirken alınan ilk eşya ile devam etmez zaten Ama işte senin eski erkek arkadaş

işte bende buna anlam veremiyorum tamam sevgilin olmuş olabilir ama bana niye haber veriyorsun sırf canımı acıtmak için , ve becerdi de yani bunu.

Evlilikte önemli değil ama ilk defa bunları yaşıyorsun ne hayaller kuruyorsun ,hemen kestirip atmasaydı belki de bunların hiçbiri olmayacaktı. sonuçta bende 10 milyarlık koltuk takımı felan bakmıyorum yani yine uyguna bakıyordum ve elden ödemeli olan bir yer vardı sırf orası öyle diye onu bile kabul etmiştim sadece oradan alcaktık mobilyaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…