- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
20Yasin kac
20 yaşında genç kız. ..gece 11 e kadar verilen izin...iyiki ben annen değilim...
neden böyle düşündünüz20 yaşında genç kız. ..gece 11 e kadar verilen izin...iyiki ben annen değilim...
kursa git diyorum. yok. komşulara git diyorum. ı-ıh canım istemiyo. tek meşgalesi survivor çok uğraşıyorum sosyalleşsin diye ama içinden gelmiyoKadıncağıza bi meşgale bul.
Ortam kötü insanlar kötü annen haklı. ..yapma...neden böyle düşündünüz
umarım anlarım ama şu an dimağım almıyoAnne olunca anlarsın diyor başka hiiiiçç bişey demiyorum
11e kadar izni ben zar zor büyük çabalar vererek o hale getirdim. ha öyle somut bir izin de yok alıştırmıştım 11de gelince söylenmiyordu ama son zamanlarda eve erken gelince unuttu gitti resmen bugün 8 buçukta geldim mesela yüz saat söylendi20 yasinda ve 11 e kadar iznin var ama simariklik yapiyorsun.yapma ve annen her aradiginda ac evede erken git.
Abla tavsiyesi sana.
Bak canım sen 20 ben 24 yaşındayım ikinci bebeğimi bekliyorum valla kızma ama kızım 2yaşında büyüdüğünü düşünüyorum da 11 e kadar dışarda olacak bacaklarını kırarımumarım anlarım ama şu an dimağım almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?