Annen için şımarma kelimesini kullanman hoş olmamış ya bence. Ama bunun dışında yaşıtın olarak söyleyebilirim ki, bazen işim o kadar yoğun oluyor ki sabah 3e kadar proje yapmak zorunda kalıyorum okulda. Ya da ne bileyim, gündüz yoğun olduğum için akşam çıkmak zorunda kalıyorum. Ama annemden şunu görüyorum, erkek kardeşimde de aynı hisleri yaşıyor bende de, biz eve gelene kadar çok telaş yapıyor. Sonuçta bence döndüğün saatten ziyade gittiğin mekan ve birlikte bulunduğun insanlar daha önemli, bunu anlatırsan bence sorun düzelir. Açıkçası o konuda benim ailem de çevremdekilerin ailesinden daha katıdır ve genelde benim izinlerim daha kısıtlıdır, sana güveniyoruz çevreye güvenmiyoruz derler, hak veriyorum aslında bir yandan ama sonuçta o çevreyi düzeltmek erkek annelerinin elindeyken de sorumsuzca oğluna tamam paşam deyip kızını etraf kötü diye çıkarttırmayanlar utansın. Keşke ülkemizin sokakları daha güvenilir olsa da biz kısıtlanmasak ama ne yazık ki bu konuda bence yapabileceğin tek şey mekan konusunda annene güvence vermeye çalışmak.