canım annem hemen şımarıyor

Ortam kötü insanlar kötü annen haklı. ..yapma...
ya çok haklısınız ama ben de temkinli bi insanımdır bir yerden dönerken muhakkak kız arkadaşlarım arabalarıyla kapıya bırakır annem tüm arkadaşlarımı tanır vs. ama anlamadığım şey o halde bir tek benim annem mi endişeleniyor diğer arkadaşlarım annelerinin umrunda değil mi

yahuu sokaklar cıvıl cıvıl burada öyle tenha değil aydınlık her yer bir sürü kafe var yani nasıl anlatsam size böyle kimsenin kimseyi tanımadığı bir kalabalık yok muhakkak çoğu kişiyle bi yüz aşinalığım oluyor ama herkes de o saatte arkadaşlarıyla dışarıda oluyor zaten

öncelikle allah bağışlasın dediğiniz doğru olabilir ama o halde diğer arkadaşlarımın anneleri çok mu gamsız ?

Annenizi psikiyatra goturun,karar alirken asla danismayin ,
Cunku objektif sizi dusunerek degil kendini dusunerek karari etkiler ,
Benim annemi arama konusunda toparlamam 15 yil aldi ,
Gecmis olsun

Soylensin.
Muthis hizi bir genclik yasadim annem soylenirdi hep konusurdu izin vermezdi vs vs.simdi 33 yasindayim bosandim bazen annem hala soylenir.iyikide bu sekilde.
Sakin kiracak 1 sey soyleme genclik atesinle.
Buyuk konusmayayim ama benimde kizim var sanmam o saatlerde izin verecegimi.
Arkadaslarinin anneleri senin kistasin olmasin.annecigine hürmetler.

ANNEN SONUNA KADAR HAKLI . Kadına şakın kızma evlendiğinde diceksın ki keşke anamın yanında olsam bana kızsa . Tadını çıkar . Kimse seni ondan daha çok düşünmez . Su an rahatsızım eşim yemek cay yaptı evet ama su ana geçti tv bakıyo . İlgilensin sorsun istiyorum ama yok annnem olsa daha başka olurdu . Onbir nedir yaaaa .. annem kımseye yollamazdı bizi benım de babam gitti . Annem dıyo kş liseye giderken siz dönene kadar aklımdan çıkmazdınız bişey oldu mu diye sonradan öğrendim

Zamanla alışır , oyalanacağı hobiler edinmeli ama tek başına büyütüyorsa daha da haklı evhamlanmak da ,sakince oturup konuşun ,yeri gelir aramaması adına açın 2dk siz konuşun teli ,ben de 26 yaşındayım ama haberdar ederim her türlü yani ben rahatım o konu da daraltan olmaz ,korkuları vardır yine de ortalık kötü annelik duygusu çok görmemek gerekir ,bazen de al anneni beraber zaman geçirin dışar da Anneniz de rahat eder ,siz de...

öncelikle allah bağışlasın dediğiniz doğru olabilir ama o halde diğer arkadaşlarımın anneleri çok mu gamsız ?

Arkadaşlarını boşver herkesin hayat tarzı farklıdır , benim zihniyetime göre sen çok geç saatlere kadar dışardasın , neler duyuyoruz etraf çok çok kötü annene çok hak veriyorum

z ne dayıma ne akrabaya ne de üst komşuya giderdik yatmaya hele hıc . Gündüzse biraz durur gelırdık . Onbir nedir ya . Ne sanıyosun bu zaman da babana bile güven olmaz . Evlen çocuk sahibi ol hayattan ders çıkar biraz derdin tasan olsun insanları yani o zaman anlarsın . Şimdi Şen'de daha yeni yeni kavak yelleri

Aynı şeyleri yazacaktım ama tepki alır mıyım diye duraksadım , yaşım arkadaştan çok büyük değil ama babam hiç bi yere göndermezdi bizi , öyle kafelerde oturup kahve içmişliğim olmadı evlenene kadar babama o kadar kızardım ki nolcak sanki diye ama şimdi o kadar hal veriyorum ki iyi ki de öyle davranmış Can'ım babam bende kız annesiyim şuan o kadar iyi anlıyorum ki onları

afedersiniz de gece 11 de dışarıda ne işiniz var? ortalık sapık, katil kaynarken? ne meraklısınız sokaklara? 31 yaşındayım gece 11 de sokağa çıkamam ödüm patlar. kaldı ki evladımı yollayacağım!

bir kızım var, ikinci doğacak yakında. şimdiden okula nasıl bırakır nasıl alırım planı yapıyorum. dolmuşa otobüse binmesin 18 e gelince araba alalım diyor babası. yolda taciz etmesinler camlarına siyah film çekelim diyoruz. bir de gece 11 de dışarıda olacak! kafayı yerim! siz neyinize güveniyorsunuz?

bir de annem şımarıyor yazmışsınız! utanç verici...

Sorumluluktan ziyade sen O'nun herseyisin!eminim sen ve kardeşlerin evlenince ne yapacağım diye düşünmeye başlamıştır bilehobi edinemediyse ve sonrası icinde isteksizsse emin ol hobi si de siz oldugunuz için belki bu bir tür bağımlılık ama bekar ve anneysen...tabi her anne için geçerli olmayabilir ve ne kadar sağlıklı tartışılır ama asla öf denecek bişey değil.

Bu arada başına neler gelebileceği hakkında gerçek birsey bilmek istersen oku diye yazıyorum;liseden arkadaşımin kuzeni 19 yaşında nişanlısı tarafından düğüne iki hafta kala tecavüze uğradı hemde annesinin evinin karşı apartmanın kendileri için tutulmuş dairede annesinden habersiz gitmemisti ve saat erkendi...

öncelikle benle konuşma tarzınızdan hiç hoşlanmadım. söyledikleriniz problem değil istediğinizi düşünebilir ve söyleyebilirsiniz ama üslup mühim.
sokaklara meraklı bir insan değilim arkadaşlarımla vakit geçirmekten sosyal olmaktan hoşlanıyorum.
kızınız ne şanslı ki onu bu denli düşünen bir babası var ben taciz edildiğimde dönüp adamın suratına tokadı kendim patlattım bu konuda kendime kesinlikle güvenim tam kimse beni taciz etmesin rahatsız etmesin diye özgürlüğümden vazgeçecek değilim.
annem şımarıyor dememde utanç verici bir durum görmüyorum keza benim şikayetçi olduğum konu 11e alışmışken eve bir süre erken gelmem sonucu akşam 9a bu kadar tepki göstermiş olması bu da şımarmak

ben hayatın ne denli müşterek olduğunun zaten farkındayım ama bakın arkadaşınızın kuzeni gereken her önlemi almış ama bu yaşanmış anlatmak istediğim olacağı varsa olur kader bu anlayışında değilim ama ben de zaten kendimce önlemlerimi alıyorum ve benim muhitimde bu tarz olaylar neredeyse hiç söz konusu olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…