- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
ya çok haklısınız ama ben de temkinli bi insanımdır bir yerden dönerken muhakkak kız arkadaşlarım arabalarıyla kapıya bırakır annem tüm arkadaşlarımı tanır vs. ama anlamadığım şey o halde bir tek benim annem mi endişeleniyor diğer arkadaşlarım annelerinin umrunda değil miOrtam kötü insanlar kötü annen haklı. ..yapma...
yahuu sokaklar cıvıl cıvıl burada öyle tenha değil aydınlık her yer bir sürü kafe var yani nasıl anlatsam size böyle kimsenin kimseyi tanımadığı bir kalabalık yok muhakkak çoğu kişiyle bi yüz aşinalığım oluyor ama herkes de o saatte arkadaşlarıyla dışarıda oluyor zatenAnnenizin kiymetli elleerinden öpüyorum..Sen karşı cafede oturuyoruz diyorsun ama hava karanlik bunu dusunuyormusun hiç? Kuzucuk senin kurtlar sofrasindan hiç haberin yok,dünyaya nekadar da masum bakıyorsun öyle.annecigin bence çok esnek davranıyor kıymetini bil.aksam 11 de eve gelmekte nedir.evli baraklı koca kadınım eve akşam 9 da gelemem.saka mı yapıyorsun sen..Yok laptopu duvara firlaticakmista..Kadincagiz az bile yapior
öncelikle allah bağışlasın dediğiniz doğru olabilir ama o halde diğer arkadaşlarımın anneleri çok mu gamsız ?Bak canım sen 20 ben 24 yaşındayım ikinci bebeğimi bekliyorum valla kızma ama kızım 2yaşında büyüdüğünü düşünüyorum da 11 e kadar dışarda olacak bacaklarını kırarımValla o kadar berbat ki insanlar kadıncağızın seni merak etmesi çok normal her an aklı sendedir Eminim belki sana psikopatça gelebilir ama 15 dakikayı Bırak 2 dakikada bir seni arasa yadırgamam annelik biraz manyakça bişey tek derdimiz yavrularımız cancağzım onlara bişey olsa naparız biz
annemle babam ayrıbaban birşey demiyor mu annene
Soylensin.11e kadar izni ben zar zor büyük çabalar vererek o hale getirdim. ha öyle somut bir izin de yok alıştırmıştım 11de gelince söylenmiyordu ama son zamanlarda eve erken gelince unuttu gitti resmen bugün 8 buçukta geldim mesela yüz saat söylendi
Ayy bak iste.sen babasiz kiz cocugunun sorumlulugunu tasimanin nasil oldugunu bilebilir misin.klise olacak ama anne olunca anlarsinannemle babam ayrı
öncelikle allah bağışlasın dediğiniz doğru olabilir ama o halde diğer arkadaşlarımın anneleri çok mu gamsız ?
Aynı şeyleri yazacaktım ama tepki alır mıyım diye duraksadım , yaşım arkadaştan çok büyük değil ama babam hiç bi yere göndermezdi bizi , öyle kafelerde oturup kahve içmişliğim olmadı evlenene kadar babama o kadar kızardım ki nolcak sanki diye ama şimdi o kadar hal veriyorum ki iyi ki de öyle davranmış Can'ım babam bende kız annesiyim şuan o kadar iyi anlıyorum ki onlarız ne dayıma ne akrabaya ne de üst komşuya giderdik yatmaya hele hıc . Gündüzse biraz durur gelırdık . Onbir nedir ya . Ne sanıyosun bu zaman da babana bile güven olmaz . Evlen çocuk sahibi ol hayattan ders çıkar biraz derdin tasan olsun insanları yani o zaman anlarsın . Şimdi Şen'de daha yeni yeni kavak yelleri
öncelikle benle konuşma tarzınızdan hiç hoşlanmadım. söyledikleriniz problem değil istediğinizi düşünebilir ve söyleyebilirsiniz ama üslup mühim.afedersiniz de gece 11 de dışarıda ne işiniz var? ortalık sapık, katil kaynarken? ne meraklısınız sokaklara? 31 yaşındayım gece 11 de sokağa çıkamam ödüm patlar. kaldı ki evladımı yollayacağım!
bir kızım var, ikinci doğacak yakında. şimdiden okula nasıl bırakır nasıl alırım planı yapıyorum. dolmuşa otobüse binmesin 18 e gelince araba alalım diyor babası. yolda taciz etmesinler camlarına siyah film çekelim diyoruz. bir de gece 11 de dışarıda olacak! kafayı yerim! siz neyinize güveniyorsunuz?
bir de annem şımarıyor yazmışsınız! utanç verici...
ben hayatın ne denli müşterek olduğunun zaten farkındayım ama bakın arkadaşınızın kuzeni gereken her önlemi almış ama bu yaşanmış anlatmak istediğim olacağı varsa olur kader bu anlayışında değilim ama ben de zaten kendimce önlemlerimi alıyorum ve benim muhitimde bu tarz olaylar neredeyse hiç söz konusu olmuyorBu arada başına neler gelebileceği hakkında gerçek birsey bilmek istersen oku diye yazıyorum;liseden arkadaşımin kuzeni 19 yaşında nişanlısı tarafından düğüne iki hafta kala tecavüze uğradı hemde annesinin evinin karşı apartmanın kendileri için tutulmuş dairede annesinden habersiz gitmemisti ve saat erkendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?