- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
ah ah özgecan saftı da bir tokat patlatamadı değil mi? münevver karabulut vardı bir zaman da onun da aklına gelmemişti muhtemelen. sosyallik 11 de dışarıda olup annenin yüreğini ağzına getirmek değildir. özgür olayım derken özgecan olma ne diyeyim. şımarık bir anne işin zor. evladım var kınamayım. ilerde anlarsın bile demek istemiyorum. sanırım bu cümleyi şu an anlayamazsın. şımarık annen değil de sen olmayasın :) üslubumdan rahatsızsan görmezden gelöncelikle benle konuşma tarzınızdan hiç hoşlanmadım. söyledikleriniz problem değil istediğinizi düşünebilir ve söyleyebilirsiniz ama üslup mühim.
sokaklara meraklı bir insan değilim arkadaşlarımla vakit geçirmekten sosyal olmaktan hoşlanıyorum.
kızınız ne şanslı ki onu bu denli düşünen bir babası var ben taciz edildiğimde dönüp adamın suratına tokadı kendim patlattım bu konuda kendime kesinlikle güvenim tam kimse beni taciz etmesin rahatsız etmesin diye özgürlüğümden vazgeçecek değilim.
annem şımarıyor dememde utanç verici bir durum görmüyorum keza benim şikayetçi olduğum konu 11e alışmışken eve bir süre erken gelmem sonucu akşam 9a bu kadar tepki göstermiş olması bu da şımarmak
Bir birey olarak degerlisiniz sizi nicin gormezden geleyim :)ah ah özgecan saftı da bir tokat patlatamadı değil mi? münevver karabulut vardı bir zaman da onun da aklına gelmemişti muhtemelen. sosyallik 11 de dışarıda olup annenin yüreğini ağzına getirmek değildir. özgür olayım derken özgecan olma ne diyeyim. şımarık bir anne işin zor. evladım var kınamayım. ilerde anlarsın bile demek istemiyorum. sanırım bu cümleyi şu an anlayamazsın. şımarık annen değil de sen olmayasın :) üslubumdan rahatsızsan görmezden gel
beni değil yazdıklarımı. :) bir yerlerden seçiyorsun yazdıklarımı görmüyorsun... sen sağ ben selamet oluyor sonra. nereden seçiliyor tam bilmiyorum.Bir birey olarak degerlisiniz sizi nicin gormezden geleyim :)
Ben de özellikle hamile kaldığımdan beri annemi o kadar çok düşünüyorum ki. Her gün telefonda yarım saat konuşuyoruz. Telefonu her kapatışımızda ağlıyorum. Konu sahibinin bunu anlaması imkansız şu an. Yaşadığımız devir de gerçekten çok kötü. Başına gelmeden kendimi korurum demek kolay. Hiçbir şey yapamazsın. Hiç mi haber izlemiyorsun. Özgürlükse gündüz çık arkadaşlarınla şart mı geceye bir kalaya kadar dışarda durmak. Annen yüzde yüz haklı. Çocuğun olsun bakkala bile gönül rahatlığıyla gönderemeyeceksin. Çok klasik ama doğru anne olunca anlarsın. Hatta daha karnında hissedince anlayacaksın. Yaz bir kenara.Annemi o kadar cokk ozledimki. Keske benim annemde yanimda olsa bekarken annemi uzdugum yeri gelip merakta biraktigim icin suan kendimden utaniyorum ve aklima geldikce agliyorum. Keske zamani geri alsak annemin bi dedigini 2 etmezdim
Agziniza saglik annelik duygusu insanin icine kazindimi bedenini pismanlik sariyor ve anliyor ki anne kadar dusunen seven bir insan daha olamaz arkadas vs bos cok gec olcak anladigindaBen de özellikle hamile kaldığımdan beri annemi o kadar çok düşünüyorum ki. Her gün telefonda yarım saat konuşuyoruz. Telefonu her kapatışımızda ağlıyorum. Konu sahibinin bunu anlaması imkansız şu an. Yaşadığımız devir de gerçekten çok kötü. Başına gelmeden kendimi korurum demek kolay. Hiçbir şey yapamazsın. Hiç mi haber izlemiyorsun. Özgürlükse gündüz çık arkadaşlarınla şart mı geceye bir kalaya kadar dışarda durmak. Annen yüzde yüz haklı. Çocuğun olsun bakkala bile gönül rahatlığıyla gönderemeyeceksin. Çok klasik ama doğru anne olunca anlarsın. Hatta daha karnında hissedince anlayacaksın. Yaz bir kenara.
Canım anneni de alıp avmye gidin sinema alışveriş falan en kötü kahve için ve geç saatte dönün böyle birkaç yapın bakalım.kursa git diyorum. yok. komşulara git diyorum. ı-ıh canım istemiyo. tek meşgalesi survivor çok uğraşıyorum sosyalleşsin diye ama içinden gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?