canım annem hemen şımarıyor

ah ah özgecan saftı da bir tokat patlatamadı değil mi? münevver karabulut vardı bir zaman da onun da aklına gelmemişti muhtemelen. sosyallik 11 de dışarıda olup annenin yüreğini ağzına getirmek değildir. özgür olayım derken özgecan olma ne diyeyim. şımarık bir anne işin zor. evladım var kınamayım. ilerde anlarsın bile demek istemiyorum. sanırım bu cümleyi şu an anlayamazsın. şımarık annen değil de sen olmayasın :) üslubumdan rahatsızsan görmezden gel

Bir birey olarak degerlisiniz sizi nicin gormezden geleyim :)

11 çok mu geç eve girmek için ? Onu anlamadım ben ? Erkek 11 de dışarıda fink atarken kadının neden adam gibi eğlenmesi oturması kalkması bu kadar problem ? Toplumda sıkıntı var gerçekten.
Bu kızcağız Ne yapması gerektiğini bilen birisidir diye düşünüyorum ben.

Evli barklı kadınım. Bugün annemlere alışveriş yapmak için markete gitrim ve markette fazla kaldım sanırım. Aradı ve ağzına geleni saydı :) benim tek lafım TAMAM BEBİŞKOM, GELİYORUM :) yani anne bunlar.. Değişmicekler ve değişmesinler :) rahmetli anneannem 6yıl önce vefat etti. Ve memlekette yasıyodu. O ara bekardım. Annemle ikimiz bayram için anneaneme gidiyodk. Otobus kaza yaptı ve geciktik. Anneannrm annemi aradı ve geç oldu saat, karanlıkoldu diye bagırdı :) annem o dönem 44 yasınndaydı düşün yani :)

benim anlamadigim diger arkadaslarinls niye kiyasliyorsun anneni.onlarin ki saldim cayira mevlam kayira gibi olmus.20 yasinda bir genc kizsin ve 11 de eve gelicen bu zamani birak gecmis ve gelecekte de cok sacma bir sey.annen sabirliymis gercekten.sen sanki anneni falan deyilde arkadas gurubuna kendini ispatlsmaya calisiyosun gibi geldi.ben ozgurum falan iste.anne bulunmaz kizim yuz arkadas bulur bir anne bulamassin.evlen git bak nasil mumla arican anneni.ortslik it ugursuz manyak kaynarken sen 11 de evde olmaya alismiyor bir turlu diye dert yaniyosun.cok cok yanlissin anormallik annende deyil sende bak simdi dogruya dogru.gencsin en deli caglarindasin ama bu yaptigin yanlis.sana bisey olsa kimin yuregi yanacak o arkadaslarinin aileleri ilgisiz demekki sen sukret annene.
anne olunca anlican zaten meraketme.anneni de harcama uc bes arkadasin icin.seni karsiliksiz bir tek o sever unutma.ben 11 de bahceye cikamam kaldi ki disarda gezicem.11 e kadar gezince kendini kime ispatliyorsun ki sosyal mi olunuyor mus 9 da gelince olmuyor yani illa 11 olucak.bence kendin ol cevrene uyucam diye anneni uzme yazik cok pisman olursun benden soylemesi

Onbir de bir genç kız dışarı ÇIKAMAZ . Nenkadar koruyacaksın kendını ya süpermenmisin. Ben uniye gidince telefonum oldu ve kafe falan gezdim biraz il dışı olduğun ıcın ama geç eve girmedim okulda olduğum halde . Annene İnan saygı duy ne arkadaş ne başka bısey onların yerini tutmaz . Arkadaşın yarın sırtından vurur sevdiğini elinden alır anne senin için ölür . Evlendık çoğumuz annem hala yardım eder para verir falan . Yapma annenin kalbını kıtma ben başka seyler için kırdım eşşek gibi pişmanım

22 yasindayim 23 yasima giricem, hayatimda 1 sefer 11 i zorladim, ve cok kotu azar isittim.
O gun bugundur 11 de eve gelmeye tovbe.
Annen senin sinirlarini zorluyor ama sende onunkini zorluyorsun.
Saat 11 i kim karar kildi? Annen zamaninda onay vermismiydi kendi agzindan?

Ayni yastayiz ve bunu artik senin düşünmen gerek gece 11de genc bi kizin sokakta ne isi var ????bide guzel bisey gibi anlatiyosun annemi 11e alistirdim diye bence biraz daha zorla gece 1e yada 2ye alistir

Annemi o kadar cokk ozledimki. Keske benim annemde yanimda olsa bekarken annemi uzdugum yeri gelip merakta biraktigim icin suan kendimden utaniyorum ve aklima geldikce agliyorum. Keske zamani geri alsak annemin bi dedigini 2 etmezdim
Ben de özellikle hamile kaldığımdan beri annemi o kadar çok düşünüyorum ki. Her gün telefonda yarım saat konuşuyoruz. Telefonu her kapatışımızda ağlıyorum. Konu sahibinin bunu anlaması imkansız şu an. Yaşadığımız devir de gerçekten çok kötü. Başına gelmeden kendimi korurum demek kolay. Hiçbir şey yapamazsın. Hiç mi haber izlemiyorsun. Özgürlükse gündüz çık arkadaşlarınla şart mı geceye bir kalaya kadar dışarda durmak. Annen yüzde yüz haklı. Çocuğun olsun bakkala bile gönül rahatlığıyla gönderemeyeceksin. Çok klasik ama doğru anne olunca anlarsın. Hatta daha karnında hissedince anlayacaksın. Yaz bir kenara.

Agziniza saglik annelik duygusu insanin icine kazindimi bedenini pismanlik sariyor ve anliyor ki anne kadar dusunen seven bir insan daha olamaz arkadas vs bos cok gec olcak anladiginda

yaşım 24 şu an evimde yaşıyor olsam veakşam 7 den sonra gelsem annem sanki başıma bir iş gelmiş gibi davranır ve dışarıdayken de defalarca arar anlayabiliyor muyum hayır anlamıyorum çünkü bir arkadaş 1 sayfada konuya noktayı koymuş anne olunca anlayacağız sadece bunun yaşla v.s alakası yok

Annen Müge Anlı'yı çok mu seyrediyor? Ne yapsın sapık supuk izlemekten manyak olmuş

Ya onların böyle yumuşadığı anlar oluyor ya hani, ne derseniz olumlu cevap veriyorlar falan. Yani tam anlatamadım ama anlamışsınızdır herhalde.:) O anlardan birinde biraz duygu sömürüsü yapıp 'çok fazla arıyorsun, yine ara ama daha az ara arkadaşlarım bile rahatsız oluyor.' Tarzı bir şey deseniz mesela? İşe yaramaz mı?

Allah hep iyi insanlar çıkarssın karşına. Arma annen o kadar haklı ki, senden 6 yaş büyüğüm sadece, minnacık bir kızım var şimdiden onun için endişeleniyorum.

Kötü insanlar her yerde, keşke alınlarında yazsa ama yazmıyor maalesef. Kötü bir tecrübeyle öğrenmenri istemem kesinlikle ama evinin sokağında tecavüze uğrayan kızlar var bu ülkede.

kursa git diyorum. yok. komşulara git diyorum. ı-ıh canım istemiyo. tek meşgalesi survivor çok uğraşıyorum sosyalleşsin diye ama içinden gelmiyo
Canım anneni de alıp avmye gidin sinema alışveriş falan en kötü kahve için ve geç saatte dönün böyle birkaç yapın bakalım.
Bu arada gece 11 cidden de geç bir saat. Çünkü sen ne kadar cingöz saf salak bir insan olmasan da karşı taraf bir o kadar kötü niyetli kötü kalpli olabilir. Zarar gören insanların saf değil talihsizler. Bir de 20 yaşındaymışsın annen ne kadar poduduk minnoşsa sen de o kadar minik minnoşsun. Hayatta bir tek sen varsın koruması gereken. Hem merak etme evlendikten sonra seni eskisi gibi aramayacak.

Bu arada 20 yaşında tabiki de oy verebilirsin kanunlar önünde reşitsin kimse karışamaz gibi hissedebilirsin ama Türk toplumunda 20 yaş hala çocuk yaşıdır. Kendi paranı kazanıp eve getirip masrafa ortak olduğun zaman veya evlenip evden çıktığında büyürsün. O yüzden ben büyüdüm eşşek kadarım ayakları yemez kimse

Ben eşimle bile saat 23:00den sonra dışarı çıkmaya çekiniyorum. Ortalık çok karışık çünkü... Anne haklı, klişe olacak ama anne olunca anlayacaksın. Saat 23:00 çok geç bir saat... Bursa'da gözümün önünde öğlen vakti altı parmak caddesinde ( çok işlek) kızı arabaya zorla bindirip kaçırdılar. Bunlar benim başıma gelmez deme insanoğlu'nun hangi ara sana zarar vereceği bilinmez. Madem annene bana bişey olmaz fikrini aşılamak istiyorsun o zaman annenle çık gez onunla git arkadaşlarınla gittiğin yere. Belki bu baskısı azalır. Anneler çocuklarının kötülüğünü istemez !

Bdv'ye bi göz gezdirin kaç tane 20li yaşlarındaki hanım kız annem ilgilenmedi babam ilgilenmedi nefrpet ediyorum onlardan diye konu açmış. Keşke hep anamın dizinin dibinde olsaydım iyisiyle kötüsüyle..
Yarın elin oğlu burnundan getirirse sende özlersin bu günleri.
(İnşallah iyi bir adamla yuva kurarsın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…