- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Süper yorum :))))Bu arada 20 yaşında tabiki de oy verebilirsin kanunlar önünde reşitsin kimse karışamaz gibi hissedebilirsin ama Türk toplumunda 20 yaş hala çocuk yaşıdır. Kendi paranı kazanıp eve getirip masrafa ortak olduğun zaman veya evlenip evden çıktığında büyürsün. O yüzden ben büyüdüm eşşek kadarım ayakları yemez kimse
+120 yasinda ve 11 e kadar iznin var ama simariklik yapiyorsun.yapma ve annen her aradiginda ac evede erken git.
Abla tavsiyesi sana.
11 çok mu geç eve girmek için ? Onu anlamadım ben ? Erkek 11 de dışarıda fink at
Aaaa olurmuuu erkek içinde aynı düşüncedeyim..Valla iki abim vardı 9 dan önce evdeydi.Öyle Fink atamazlardi..Bence inanın bir anne geç saatte gelen oğlu içinde endişelenir.ben endiselenirdim.11 çok mu geç eve girmek için ? Onu anlamadım ben ? Erkek 11 de dışarıda fink atarken kadının neden adam gibi eğlenmesi oturması kalkması bu kadar problem ? Toplumda sıkıntı var gerçekten.
Bu kızcağız Ne yapması gerektiğini bilen birisidir diye düşünüyorum ben.
senin annen yine cok iyi bak. ben 20 yaşındayken gece 11e kadar dışarda olsam annem ya polisi arardi ya da kendi oldugum yere gelip beni alirdi :)))) kimi anneler daha evhamli. ortalik da pek tekin değil haksız sayilmazlar aslinda. sehir dışında üniversite okusaydin rahatlardin birazkızlar merhabalar çok mu konu açıyorum bilmiyorum ama bir de size danışmak istedim bu konuyu zira aranızda illa annemin bakış açısını yansıtanlar olacaktır.
öncelikle size biraz annemden bahsedeyim annemle aslında aramız iyidir beraberken güler eğleniriz gıybet dedikodu falan pofuduk minnoş bi kadın aslında CANIM ANAMher neyse ama annişimin beni zıvanadan çıkaran bir huyu var. annem istiyor ki ben evden okula gideyim okulda dersim biter bitmez eve geleyim
hayır bir de bikaç gün dışarı çıkmadan evde kalırsam çık git artık sen evdeyken işlerim kalıyor diyove ben dışarı çıktığımda beni o kadar çok arıyo ki yani o kadar çok o kadar o kadar o kadar o kadar OKADARÇOK ki anlatamam. anlatırım aslında size çok basit 2 örnek vereyim. benim normalde eve girme saatim 11 olmalı bence 11 de nitekim ama nasıl 11 onu birazdan anlatıcam. olaylara gelirsek bir keresinde 2 kız arkadaşım bize geldi beraber evde takıldık vs. akşam 7 gibi de dışarı çıktık. arkadaşlarım başka semtten geliyorlar benim oturduğum semt de merkezi evin karşı sokağında kafeler var. neyse kızlarla çıktık saat 9 oldu annem aramaya başladı ama evin karşısındayız yani. geçiştirdim 9u çeyrek geçe aradı. geçiştirdim 9 buçukta aradı 10da aradı 10 buçukta aradı aradı da aradı aradı da aradı. en son artık misafirlerim rahatsız oldu ve kalktılar ki normal yani rahatsız olmaları. sinirden kudurdum eve geldik büyük kavga çıktı bağırıyorum çağırıyorum artık bırak arama istemiyorum düşünme diye tamam görürsün sen diyo hooop ertesi gün yine aynısı. yine böyle bir olayda eve 5 dk mesafede arkadaş grubumla oturuyoruz 1 tanesinin dahi annesi hiç aramadan benim annem ON kez aradı. yine eve geldim ne istiyosun rahat bırak beni diye yine büyük kavga ettik ama ne fayda etti ki hala aynı. artık ben de aradığında açmamaya başladım akşam 8e kadar ararsa açmıyorum önemli bir şey olursa zaten ablalarım haber verir diye. 8de arayınca da açıyorum hemen kalk gel iyice sokak çocuğu oldun diye yine insanların yanında telefonda bin saat söyleniyo ben de he he hım hım diyip diyip eve hep 11de gidiyorum. böyle böyle annem zarrrr zor 11e alıştırdım.
şimdi bugünkü olaya geliyorum. ben 11e alıştırdım annemi iyi güzel ama son 1 aydır hep kütüphanedeyim kütüphane 5te kapanıyor ben de eve gelip ders çalışıyorum. annemi tabi görseniz nasıl mutlu eve 5te geliyorum ya allaaah aramızdan su sızmıyor. bugün kütüphaneden çıkınca kızlarla bi avmye gittik kahve içtik mağazalara baktık vs. 8de çıktık ki gittiğimizi de haber verdim. 6da avmdeydik 7de aradı diyo ki gel artık dhsgdhag. valla kafayı yicem. her neyse eve geldim suratı 5 karış. sen iyice saldın kendini gece yarısında eve gelseydin saat kaç oldu senin haber var mı şu bu bi sürü söylendi. ya asla cevap vermedim kalbini kırmak istemiyorum ama şu an o kadar sinirliyim ki aha şu konuyu yazdığım laptopu kaldırıp duvara geçiresim geliyo yazarken.
KIZLAR BEN BIKTIM GERÇEKTEN BIKTIM ÇOK BUNALDIM. daha yeni yeni 11e alıştırdım 1 aydır eve erken geldim diye sanki 20 yıldır eve hava kararmadan geliyomuşum gibi davranıyo. ya annem neden böyle yapıyor olabilir anneler size soruyorum küçük de değilim eşek kadarım saf salak bi tip de değilim tamam koruma içgüdüsü anlıyorum ama allah aşkına evin karşısındaki kafede kim bana ne yapacak. en çok arkadaşlarımın yanında bin defa araması beni sinir ediyo. ben napıcam ya allah aşkına bi akıl verin
(inşallah okurken kör olmazsınız biraz uzun oldu zaar)
Annemi de çıkarıyorum disari hepAnnen haklı.Aslinda iyi de anlasiyormussunuz beraber gezseniz ya.Arkadas dediğin bugün var yarın yok kimse için annenin kalbini kırma.
Kendimi ispatlama yasimi coktan gectim ben ozgurum imaji cizmeye de calismiyorum arkadaslarima daha ozgur olmaya calisiyorum sadece ama bunu ispat icin istemiyorum kendim icin istiyorum cunku sosyal bi insanim arkadaslarimla vakit gecirmeyi seviyorumbenim anlamadigim diger arkadaslarinls niye kiyasliyorsun anneni.onlarin ki saldim cayira mevlam kayira gibi olmus.20 yasinda bir genc kizsin ve 11 de eve gelicen bu zamani birak gecmis ve gelecekte de cok sacma bir sey.annen sabirliymis gercekten.sen sanki anneni falan deyilde arkadas gurubuna kendini ispatlsmaya calisiyosun gibi geldi.ben ozgurum falan iste.anne bulunmaz kizim yuz arkadas bulur bir anne bulamassin.evlen git bak nasil mumla arican anneni.ortslik it ugursuz manyak kaynarken sen 11 de evde olmaya alismiyor bir turlu diye dert yaniyosun.cok cok yanlissin anormallik annende deyil sende bak simdi dogruya dogru.gencsin en deli caglarindasin ama bu yaptigin yanlis.sana bisey olsa kimin yuregi yanacak o arkadaslarinin aileleri ilgisiz demekki sen sukret annene.
anne olunca anlican zaten meraketme.anneni de harcama uc bes arkadasin icin.seni karsiliksiz bir tek o sever unutma.ben 11 de bahceye cikamam kaldi ki disarda gezicem.11 e kadar gezince kendini kime ispatliyorsun ki sosyal mi olunuyor mus 9 da gelince olmuyor yani illa 11 olucak.bence kendin ol cevrene uyucam diye anneni uzme yazik cok pisman olursun benden soylemesi
Ya evet her gun izliyor bana gecen dedi ki erkeklerle muhatap olma agshdhdAnnen Müge Anlı'yı çok mu seyrediyor? Ne yapsın sapık supuk izlemekten manyak olmuş
Götürüyorum zaten annem gittigim kafeleri vs hep bilir zaten ya evin karsisinda bir yerde ya da eve 5 dk mesafedeki avmde takiliyorum arkadaslarimi da taniyor hepsiyle tanıştırdımBen eşimlale saat 23:00den sonra dışarı çıkmaya çekiniyorum. Ortalık çok karışık çünkü... Anne haklı, klişe olacak ama anne olunca anlayacaksın. Saat 23:00 çok geç bir saat... Bursa'da gözümün önünde öğlen vakti altı parmak caddesinde ( çok işlek) kızı arabaya zorla bindirip kaçırdılar. Bunlar benim başıma gelmez deme insanoğlu'nun hangi ara sana zarar vereceği bilinmez. Madem annene bana bişey olmaz fikrini aşılamak istiyorsun o zaman annenle çık gez onunla git arkadaşlarınla gittiğin yere. Belki bu baskısı azalır. Anneler çocuklarının kötülüğünü istemez !
Yahu 11de bi kiz neden disari cikamasin o zaman saat 8den sonra tum kizlari eve sokalim erkekler rahat rahat takilsinOnbir de bir genç kız dışarı ÇIKAMAZ . Nenkadar koruyacaksın kendını ya süpermenmisin. Ben uniye gidince telefonum oldu ve kafe falan gezdim biraz il dışı olduğun ıcın ama geç eve girmedim okulda olduğum halde . Annene İnan saygı duy ne arkadaş ne başka bısey onların yerini tutmaz . Arkadaşın yarın sırtından vurur sevdiğini elinden alır anne senin için ölür . Evlendık çoğumuz annem hala yardım eder para verir falan . Yapma annenin kalbını kıtma ben başka seyler için kırdım eşşek gibi pişmanım
Sn hiç haber izlemiyor musun canım ? Aktif olarak haber izlemeni ve okumanı tavsiye ediyorum sana... Şu an sana söylenenleri işitmek istemiyorsun ama bir kaç sene sonra sende annene hak vereceksin. Hele bir de çocuğun olsun bak o zaman " annem haklıymış " diyeceksin...Götürüyorum zaten annem gittigim kafeleri vs hep bilir zaten ya evin karsisinda bir yerde ya da eve 5 dk mesafedeki avmde takiliyorum arkadaslarimi da taniyor hepsiyle tanıştırdım
ben şanslı olduğunu düşündüm 20 yaşındasın ve 11 'e kadar izinkızlar merhabalar çok mu konu açıyorum bilmiyorum ama bir de size danışmak istedim bu konuyu zira aranızda illa annemin bakış açısını yansıtanlar olacaktır.
öncelikle size biraz annemden bahsedeyim annemle aslında aramız iyidir beraberken güler eğleniriz gıybet dedikodu falan pofuduk minnoş bi kadın aslında CANIM ANAMher neyse ama annişimin beni zıvanadan çıkaran bir huyu var. annem istiyor ki ben evden okula gideyim okulda dersim biter bitmez eve geleyim
hayır bir de bikaç gün dışarı çıkmadan evde kalırsam çık git artık sen evdeyken işlerim kalıyor diyove ben dışarı çıktığımda beni o kadar çok arıyo ki yani o kadar çok o kadar o kadar o kadar o kadar OKADARÇOK ki anlatamam. anlatırım aslında size çok basit 2 örnek vereyim. benim normalde eve girme saatim 11 olmalı bence 11 de nitekim ama nasıl 11 onu birazdan anlatıcam. olaylara gelirsek bir keresinde 2 kız arkadaşım bize geldi beraber evde takıldık vs. akşam 7 gibi de dışarı çıktık. arkadaşlarım başka semtten geliyorlar benim oturduğum semt de merkezi evin karşı sokağında kafeler var. neyse kızlarla çıktık saat 9 oldu annem aramaya başladı ama evin karşısındayız yani. geçiştirdim 9u çeyrek geçe aradı. geçiştirdim 9 buçukta aradı 10da aradı 10 buçukta aradı aradı da aradı aradı da aradı. en son artık misafirlerim rahatsız oldu ve kalktılar ki normal yani rahatsız olmaları. sinirden kudurdum eve geldik büyük kavga çıktı bağırıyorum çağırıyorum artık bırak arama istemiyorum düşünme diye tamam görürsün sen diyo hooop ertesi gün yine aynısı. yine böyle bir olayda eve 5 dk mesafede arkadaş grubumla oturuyoruz 1 tanesinin dahi annesi hiç aramadan benim annem ON kez aradı. yine eve geldim ne istiyosun rahat bırak beni diye yine büyük kavga ettik ama ne fayda etti ki hala aynı. artık ben de aradığında açmamaya başladım akşam 8e kadar ararsa açmıyorum önemli bir şey olursa zaten ablalarım haber verir diye. 8de arayınca da açıyorum hemen kalk gel iyice sokak çocuğu oldun diye yine insanların yanında telefonda bin saat söyleniyo ben de he he hım hım diyip diyip eve hep 11de gidiyorum. böyle böyle annem zarrrr zor 11e alıştırdım.
şimdi bugünkü olaya geliyorum. ben 11e alıştırdım annemi iyi güzel ama son 1 aydır hep kütüphanedeyim kütüphane 5te kapanıyor ben de eve gelip ders çalışıyorum. annemi tabi görseniz nasıl mutlu eve 5te geliyorum ya allaaah aramızdan su sızmıyor. bugün kütüphaneden çıkınca kızlarla bi avmye gittik kahve içtik mağazalara baktık vs. 8de çıktık ki gittiğimizi de haber verdim. 6da avmdeydik 7de aradı diyo ki gel artık dhsgdhag. valla kafayı yicem. her neyse eve geldim suratı 5 karış. sen iyice saldın kendini gece yarısında eve gelseydin saat kaç oldu senin haber var mı şu bu bi sürü söylendi. ya asla cevap vermedim kalbini kırmak istemiyorum ama şu an o kadar sinirliyim ki aha şu konuyu yazdığım laptopu kaldırıp duvara geçiresim geliyo yazarken.
KIZLAR BEN BIKTIM GERÇEKTEN BIKTIM ÇOK BUNALDIM. daha yeni yeni 11e alıştırdım 1 aydır eve erken geldim diye sanki 20 yıldır eve hava kararmadan geliyomuşum gibi davranıyo. ya annem neden böyle yapıyor olabilir anneler size soruyorum küçük de değilim eşek kadarım saf salak bi tip de değilim tamam koruma içgüdüsü anlıyorum ama allah aşkına evin karşısındaki kafede kim bana ne yapacak. en çok arkadaşlarımın yanında bin defa araması beni sinir ediyo. ben napıcam ya allah aşkına bi akıl verin
(inşallah okurken kör olmazsınız biraz uzun oldu zaar)
Haber izliyorum izlemesine de erkeklere cok tepkiliyim bi gerizekali çıkar bana laf atar beni taciz eder korkusuyla kendi ozgurlugumu kisitlamak zoruma gidiyor.Sn hiç haber izlemiyor musun canım ? Aktif olarak haber izlemeni ve okumanı tavsiye ediyorum sana... Şu an sana söylenenleri işitmek istemiyorsun ama bir kaç sene sonra sende annene hak vereceksin. Hele bir de çocuğun olsun bak o zaman " annem haklıymış " diyeceksin...
Bu kısıtlamak değil tedbir... Ortalık sapık kaynıyor. Bağımlısı var alkolik olanı var katili var. Sadece erkek olarak düşünme. Kadını yok mu bunun? VARHaber izliyorum izlemesine de erkeklere cok tepkiliyim bi gerizekali çıkar bana laf atar beni taciz eder korkusuyla kendi ozgurlugumu kisitlamak zoruma gidiyor.
Yahu 11de bi kiz neden disari cikamasin o zaman saat 8den sonra tum kizlari eve sokalim erkekler rahat rahat takilsin
Haber izliyorum izlemesine de erkeklere cok tepkiliyim bi gerizekali çıkar bana laf atar beni taciz eder korkusuyla kendi ozgurlugumu kisitlamak zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?