canım annem hemen şımarıyor

Şımaran annen değil sensin bence

Bizim izin akşam ezanına kadardı
Arada biyere gidecek geç gelecek olsak gittiğimiz yerin kapısından alırlardı
Evinin karşısı bile olsa sık sık cafede orda burda ne işi var 11 e kadar

Ah o anneleri öyle telaşlı merakta bırakıyorsunuz ya ömürden ömür gidiyo haberiniz olsun

Süper yorum :))))

20 yasinda ve 11 e kadar iznin var ama simariklik yapiyorsun.yapma ve annen her aradiginda ac evede erken git.
Abla tavsiyesi sana.
+1

iki kızım var büyük sölemiyim 20 yaşında iken 11 e kadar izin
anneniz iyiymiş yine

14 yaşında iken annemi kaybettim
keşke yaşasaydı da böyle yapsaydı

Şükret haline. Annem erkek yiğenimle yaşıyor 24 yaşında. Dersaneden çıkar eve gelene kadar 100 kere arar. Gezme tozma hak getire. O derece.

senin annen yine cok iyi bak. ben 20 yaşındayken gece 11e kadar dışarda olsam annem ya polisi arardi ya da kendi oldugum yere gelip beni alirdi :)))) kimi anneler daha evhamli. ortalik da pek tekin değil haksız sayilmazlar aslinda. sehir dışında üniversite okusaydin rahatlardin biraz

Kendimi ispatlama yasimi coktan gectim ben ozgurum imaji cizmeye de calismiyorum arkadaslarima daha ozgur olmaya calisiyorum sadece ama bunu ispat icin istemiyorum kendim icin istiyorum cunku sosyal bi insanim arkadaslarimla vakit gecirmeyi seviyorum

Götürüyorum zaten annem gittigim kafeleri vs hep bilir zaten ya evin karsisinda bir yerde ya da eve 5 dk mesafedeki avmde takiliyorum arkadaslarimi da taniyor hepsiyle tanıştırdım

Yahu 11de bi kiz neden disari cikamasin o zaman saat 8den sonra tum kizlari eve sokalim erkekler rahat rahat takilsin

Götürüyorum zaten annem gittigim kafeleri vs hep bilir zaten ya evin karsisinda bir yerde ya da eve 5 dk mesafedeki avmde takiliyorum arkadaslarimi da taniyor hepsiyle tanıştırdım
Sn hiç haber izlemiyor musun canım ? Aktif olarak haber izlemeni ve okumanı tavsiye ediyorum sana... Şu an sana söylenenleri işitmek istemiyorsun ama bir kaç sene sonra sende annene hak vereceksin. Hele bir de çocuğun olsun bak o zaman " annem haklıymış " diyeceksin...

ben şanslı olduğunu düşündüm 20 yaşındasın ve 11 'e kadar izin

Ben 27 yaşındayım ben bile 11'e kadar dışarıda kalamıyorum.. Babam 9 'a kadar izin veriyor. 9'u bir dk geçirmem demekki ben ölmeliyim

Haber izliyorum izlemesine de erkeklere cok tepkiliyim bi gerizekali çıkar bana laf atar beni taciz eder korkusuyla kendi ozgurlugumu kisitlamak zoruma gidiyor.

Haber izliyorum izlemesine de erkeklere cok tepkiliyim bi gerizekali çıkar bana laf atar beni taciz eder korkusuyla kendi ozgurlugumu kisitlamak zoruma gidiyor.
Bu kısıtlamak değil tedbir... Ortalık sapık kaynıyor. Bağımlısı var alkolik olanı var katili var. Sadece erkek olarak düşünme. Kadını yok mu bunun? VAR

Yahu 11de bi kiz neden disari cikamasin o zaman saat 8den sonra tum kizlari eve sokalim erkekler rahat rahat takilsin

Kapının tam girişinde , evimin önünde yani , gaspli şiddet gören bir insan olarak diyorum ki , hiçbir yer güvenli değil.
Ailelerin bu hale gelmesine sebep dünya.

Annenizi anlayın lütfen . Erkekler de tehdit altında , kadınlarda.

Daha yeni haberlerden biri. Ergen yaşlarda bir erkek çocuk ,bir donerciye yemek yemeye giriyor. Ilaçla unutuluyor ve sabaha kadar tacize ve ilaç kullanmaya maruz kalıyor. Bu haber bile ne kadar tehlike altındayız gösteriyor bize.

Dolmuşa binen ozgecan ve niceleri Güvende değiliz. Yasinizda 11 de eve gelmek için gerçekten çok küçük.

Anlamak için anne olmanıza gerek yok. Düşününce bile tehditleri görebiliyoruz. Izliyoruz, duyuyoruz , maruz kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…