canım annem hemen şımarıyor

Konu sahibi arkaşım çok üzerine gelmişler ama ben seni haklı buldum. Bakma sen herkes "evliyim ben bile o saatte çıkamıyorum" diyor. Bence mantıklısı o zaten, evli olmanın getirdiği sorumluluklar varken "ben biraz kafede takılıp öyle eve geleceğim" denir mi.. En güzel yaşlarındasın tadını kaçırmadan dilediğince sosyalleş. Bir arkadaş grubunun kafede oturup sohbet etmesinin ne gibi bir sakıncası olabilir yani. Annene de bağırarak tartışarak değil sakince karşına alıp konuşarak anlat sıkıntını. Umarım orta yolu bulursunuz :)

Bende hep öyle düşünürdüm. Bazı arkadaşlarım vardı 12 lere kadar dışarlarda gezerlerdi de hiç aileleri aramazdı. Ben bi yere gideceğim zaman bir hafta önceden izin alırdım ki eve dönüş saatim en geç 6 olurdu. Babam eve gelmeden gelmek zorunda olurdum hep. Annemde 6 yı 1 dakika geçse arardı. Hiç rahat bırakmazdı.Gittiğim yerden de hiç bişey anlamazdım sürekli gözüm saatte telefonda olurdu. Ama şimdi iyiki diyorum. 24 yaşındayım bende çok bi yaş yok aramızda ama daha 1-2 yıldır biraz daha rahatım bir yere gideceğim zaman karnıma ağrılar girmiyor artık :) Ama şuan çok iyi anlıyorum nedenini neden öyle davrandıklarını. O aramadan sen ara bi süre böyle devam et sonra sakinleşiyolar Geldim oturdum kalktım 5 dakika daha oturcam 10 dakika daha oturcam ama kesinlikle dürüst ol güveninide kaybetme

Anneniz haklı,bu zamanda saat 11 geç bir saat...
Sanırım ben yollara düşerdim ANNELİK işte

Benim annem her gün mutlaka 4-5 gibi arar, üstelik okulda oldugumu bildigi halde. Dısarda oldugumda da arar defalarca, "nerdesin, ne zaman geleceksin, cok gec kalma" diye. Eve girdigim en gec saat 9dur. Bundan da sikayetci degilim, cünkü biliyorum ki devir kötü. O benim bunalmam icin yapmıyor bunu, yazık merak ediyor kadın. Fazla katı davranıyorsunuz bence, yavas yavas alıstırın bu sürece. Güzel bi dille söyleyin. Annenizi de böyle bir sey icin üzmeyin derim..

Şımarıklığın bu kadarı karşısında nutkum tutuldu
Saat 11 e alıştırdım diyosunuz ya, yaptığınız şey sadece annenizi üzmek ah almak ve şımarıklık.
Ne dersem diyeyim size ulaşamayacağım ortada Allah annenize sabır versin.

Ya Allah Allah amma abartılmış. Herkesin yaşadığı yer bir değil ki. Benim yaşadığım yerde bütün kafeler gece ikiye kadar açıktır mesela. Yaz, kış aynıdır. Kışın tabi ki daha sönük oluyor ama yazın ikide üçte sahilde aileler filan oluyor. Çay bahçelerinde on bir on ikide yer bulmak söz konusu bile olmuyor mesela yaz geceleri. Liseyi burada okudum. On on bire kadar arkadaşlarımla olurdum dışarıda. Hiç de bir şey olmazdı. Çünkü her yer insan kaynardı ki hala öyledir. Okulu bitirdim, döndüm, evlendim şimdi yine aynı. Bu sefer eşimle akşam işten geliyoruz, yemek yiyoruz. Sonra saat oluyor dokuz. Bisikletleri alıp çıkıyoruz mesela. On iki gibi dönüyoruz eve. Hafta sonu saat on ikide çıkıp eve üçte geldiğimiz de oluyor. Gece hayatı, bar mar değil baya bildiğin normal sahil şeridi yani. Herkesin koşulları bir değil, eleştirirken buna göre eleştirmek lazım.

Bence arkadaşlarını annenle tanıştır. Benim annem hepsini tanıyordu, eve bırakan arkadaşlarım vardı mesela. Gözü arkada kalmaz o zaman.

19 yasinda evlenip dogursaydim kizim yasinda olurdun sevgili konu sahibi , annenle konusmayi hic denedin mi?
Gece 11 gayet makul bir saat , ben cok daha gec saatlerde eve gittigimi bilirim senin yasindayken
Yazim tarzindan oldukca akli basinda bir genc kiz olarak gozukuyorsun bence anneni karsina alip buyudugunu anlatman lazim..
Annene de hak veriyorum insan ister istemez endise duyuyor ama istediginiz abes birsey degil sadece annene anlatman lazim dusuncelerini ve hislerini
bu araxa kk daki ilk yorumum oldu bu

Hi hi evet ben anneme evde iskence ediyorum ah aliyorum bayagi ben de boyle bi insanim iste 11de eve gelirim anneme bağırırım sokaklardan asla eve adimimi atmam annemi uzmekten extra haz alirim en buyuk hobim de annemin ahini almaktir

Evet bu cok normal ama bence benimki de cok anormal degil bir suru arkadasim var bir gun biri cagirmasa digeri cagiriyor ben de onlarla sohbet etmeyi seviyorum meselem her gun eve 11de gitmek istemem degil ama gitsem dahi ne var bunda
Valla okuyunca 30 yaşında falan sandım ama küçükmüş cidden yaşınız ben 25 yaşındayım en geç 9 9 buçuk evdeyim o da sadece dışarı çıktığım zamanlarda kii her gün değil

Ya sagolun linc yedim resmen afsgd annem butun arkadaslarimi zaten taniyor gittigim her yeri de biliyor

Evet bu cok normal ama bence benimki de cok anormal degil bir suru arkadasim var bir gun biri cagirmasa digeri cagiriyor ben de onlarla sohbet etmeyi seviyorum meselem her gun eve 11de gitmek istemem degil ama gitsem dahi ne var bunda

Çok aramasına bende kızdım evet bende aransam devamlı sinir olurumm bu konuda hak veriyorum bir de birisi yazmıştı ortama göre değişir kaçta eve gittiğin diye güzel canlı bir yer anlatmana bakarsan bence o konuda da haklısın arkadaşlarını annenle tanıştır belki arama oranı azalır en azından :)

Ne saçma yorumlar var ya. Yok 11de kızın dışarda işi neymiş de. Hepsi eve en geç 7de giriyormuş da. Bravo harikasınız falan mı diyelim? Herkes aynı olmak zorunda mı afedersiniz? 11 gayet normal bir saat. Ki kız gayet de kalabalık ve tanıdık bir ortamda takılıyormuş. Yaptığınız yorumlara bakan da kız evden kaçıp kaçıp damardan uyuşturucu alıyor sanır. Komiksiniz..

Kız kısmının gece 11'de dışarıda ne işi varmış yorumları bana çok samimi gelmiyor ya. Oğlum da çıkamaz, tehlikeli desin tamam sonuna kadar arkasında dururum ama diğer türün yetiştirdiği çocuklar bana çok da sağlıklı bireyler olacakmış gibi gelmiyor. Onun dışında burada yorum yapanlar genelde anneler olduğu için anneni şikayet edersen böyle taşlanırsın tabii Okuyorsan erasmus veya farabi yapma şansın yok mu? Hem bir süre ayrı kalırsınız birbirinizi özlersiniz hem de bir iki dönem gençliğinin rahat rahat tadını çıkarırsın. Ben de ailemle okuduğum için ne hissettiğini benden iyi anlayan olamaz herhalde. Türkiye'de kadın olmak zor maalesef.

Kesinlikle katılıyorum ki ne kadar üstüne gelinmiş yani herkesin derdi farklı olabilir ayrıca bahsettiği gece 3 te dönmek istiyorum 11 çok erken değil o kısım anlasilamamis, illaki herkesin yaşadığı yer farkli, çalışan hanımlar ne yapıyor acaba 7den geç dönemem eve mi diyor, ailesinden uzakta yasayanlar ne yapıyor başka şehirlerde acaba, kadınız diye eve mi kapanmaliyiz acaba. Bana da gayet akli başında biri gibi geldin, seni çok iyi anlıyorum çünkü istisnasız aynılarını yasadım ki ben dışarı çıkarım mesela öğlen 1 de çıksam 3 ve 4 te iki kez aranırım çeşitli bahanelerle telefonda sohbet etmek için. İnsan kendini güvenilmez biriymiş gibi de hissediyor saatten de çok kafa evde kalıyor sürekli. Değişebilecek bir şey değil gibi geliyor bana maalesef.

Hiii ben annemden ayri kalamaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…