Cilt Bakımı Ürünleri Canım Argan Yağı'm! :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mavisapkalikiz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
10
0
16
İstanbul
selam, yine ben! :) uzun zamandır kullandığım argan yağı ile ilgili tavsiyelerimi söylemek için perde açtım. :) 3-4 aydır kullanıyorum arganı. şahane bi'şey! :) sabah uyanıyorum ellerime, kollarıma ve bacaklarıma sürüyorum. özellikle dirsek ve ayak bileklerinde ki sertliklere ve tahrişlere iyi geliyor. bir hukuk öğrencisi olarak sürekli yazma işiyle meşgul olmam itibariyle dirseklerimin rengi bile değişikti, sert ve pürüzlü. şimdi değil ama çok şükür! arganım canım!:)) saçlarıma da banyodan sonra ve fön yaptıktan sonra oluşan elektriklenmeyi önlemek için kafi miktarda sürüyorum. şunu belirtmeliyim ki ince telli saçları olmasına ''rağmen'' yağlı bir görüntü oluşmuyor. argan yağı, yağ gibi değil. yani öyle bir kalıntı bırakmıyor. her gece yatmadan önce ellerimin estetik gözükmesi için yaptığım el egzersizlerinin koçu. nasıl daha önce haberim olmamış hala şaşırırım. neyse geç olsun güç olmasın yine! :) kesinlikle tavsiyedir. bu arada çok alakasız bir şekilde bir şey daha paylaşmak istedim. geçen gün otobüste bir bayan cildimin bebek gibi olduğunu söyledi çok mutlu oldum. ''çalışmalarım sonuç verdi vay bee, helal bana!'' dedim, içimden tabii ki. :) naçizane tavsiyede bulunabilirim, anane tavsiyesi.:) sabah-akşam yüzümü organik güllü sabunla yıkıyorum ve gül suyuyla temizliyorum. haftada 1 yada 2 kez yüzüme buhar banyosu yapıyorum, gözenekler açıldığı için hemen kil maskemi sürüyorum. yağ gözenekleri fışkırmaya fırsat bulamıyor haliyle. :)) bir de şuna inanıyorum ki, bu sivilce, siyah nokta problemleri her ne kadar beslenme, ergenlik, stres gibi faktörlerden dolayı olsa da asıl problem temizlik bence. cildi temiz tutmak çok önemli. benim yüzümde t bölgem yağlı. oralara krem kullanırken çok uygulamamaya özen gösteriyorum. makyaj yapmayı çok seven biri değilim. günlük hayatımda evden çıkmadan mevsimine uygun hafif bir allık, aynı tonlarda ruj yada doğal bi renk ve rimel kullanıyorum sadece. yüzümü yıkarken de bir tekniğim var. önce ılık suyla sonra soğuk suyla yüzümü yıkıyorum, müthiş bir etkisi var. tavsiye ederim. aklıma gelenler bunlar şimdilik, keşfettiğim her şeyi yazmaya çalışacağım. tekrar sevgiler. :))

misstezzi: saçlarım baya uzun, kullandığım bakım yağı itibariyle. arganı saçlarıma da kullanıyorum, yağsız ama parlak canlı bir görünüm veriyor evet. bu ara saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama argan yağını kullanmaya devam. :)
sophieee: ben internetten aldım, nashi markası. ama aktarlarda da bulabilirsin, biraz pahalı bir yağ. çok az. :)
AslaAslaDeme: evet yüzüme de uyguluyorum, çünkü argan yağ gibi değil, yani öyle bir etki yaratmıyor. ama tabii yüze çok fazla bu tür ürünler sürmemek gerek. buhar banyosu, peeling, kil maskesi gibi bir bakım uyguladıktan sonra yüzüme uyguluyorum, yatmadan önce. sabah kalktığımda yüzümde yağlı bir his olmuyor ama ben yine de her sabah yaptığım gibi yüzümü doğal güllü sabunla yıkıyorum ardından gül suyuyla yüzümü rahatlatıyorum. yüze su bazlı ürünler kullanmak taraftarıyım. yağ her zaman herkes de aynı etkiyi göstermeyebiliyor çünkü. :)

Arkadaslar argan yagı gercekten mucıze gıbı bırsey saclarımı bayadır boyuyorum boyadıgım halde yıpranmıyor nedense, neyse hafif yıpranmalar ve sertleşmeler olmaya basladı argan yagına basladım bende ve gercekten cok ıyı geldı fakat uyduruk bı marka alıpta bana bı faydası olmadı demeyın gercek olanını alın deriim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…