• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım cayır cayır yanıyor..

canım sayısını hatırlayamadıgım kadar ayrıldık barıstık bız sebep yokken ayrılıyordu sonra kendısı arayım bısı yokmus gıbı konusuyordu

dun oda beni aradı..nolcak bilmiyorum bundan sonra

ben daha önce sevgilimle ayrıldığımda annem "eğer kısmetin oysa aradan 10 sene de geçse bulup birbirinizi evlenirsiniz. ama kısmetinde yoksa 10 seneyi beraber de geçirseniz sonunda ayrılırsınız." demişti.
buna inanır mısın bilmem ama bna acaip moral olmuştu.
gerçi barışmadık o kişiyle ama şu an başkası var ve çok çok daha mutluyum.
sevgilin dönmese bile eminim seni daha mutlu edecek insanlar çıkar karşına.

icimden umarım kısmetim odur demek geliyor:) senin adına sevindim yeniden baska biriyle mutlu olmana guzel birsey

Son düzenleyen: Moderatör:
kendini iyi motive etmen gerekiyor boyle anlarda zor cok zor ama o cekip gidiyorsa o kaybetmistir vicdanın arahtsa o dusunsun inanc cok onemli boyle zamanlarda..isede yarıyor hep dua et ben cok faydasını goruyorum

Kac kez terkedilmissin sayamadım bile..
Bastan tavrını koymalıydın.
Örnegin; ben senın yerınde olsaydım asla evet demezdım benı terkeden bırıne.
Bende ya hep, ya hictir. İkisinin ortası yoktur.
Uzme kendini canım..:1hug:

ne yaptın felan dıye mı sordu
barısmaktan bahsedıyor mu

biraz once gene aradı normal konustuk oyle gunluk napıyon ne ediyon falan..
dun degil ondan onceki gun aradıgında icindekileri hep doktu..dunde niye aradın beni sen dedim amacın ne 5 gunden sonra sustu sonra bisi oldu ben ona ozgurum artık istedigimle konusurm nede olsa dedim hayır dedi..amacın ne dedim ben senle bagları koparmak istemiyorum anlasana dedi bi yanım bırak mutlu olsun ben mutsuz ediyorum diyo bi yanıda bırakma diyo dedi..bilmem ama yarın ararsa diycem bir sonuca bagla bu isi napcagımı sasırdım bende aslında diycenki bosver ugrasmaya degmez ama sesini duydum ya bi kere icim bi kotu oldu umarım iyi seyler olur

biraz once gene aradı normal konustuk oyle gunluk napıyon ne ediyon falan..
dun degil ondan onceki gun aradıgında icindekileri hep doktu..dunde niye aradın beni sen dedim amacın ne 5 gunden sonra sustu sonra bisi oldu ben ona ozgurum artık istedigimle konusurm nede olsa dedim hayır dedi..amacın ne dedim ben senle bagları koparmak istemiyorum anlasana dedi bi yanım bırak mutlu olsun ben mutsuz ediyorum diyo bi yanıda bırakma diyo dedi..bilmem ama yarın ararsa diycem bir sonuca bagla bu isi napcagımı sasırdım bende aslında diycenki bosver ugrasmaya degmez ama sesini duydum ya bi kere icim bi kotu oldu umarım iyi seyler olur

canım senıde anlıyorum
ıster ıstemez
bır anda sokup atamıyorsun etkılenıyorsun sende haklısın
ınsallah guzel seyler olur
oda guya bı nıyetlenıyor bıseylere ama senı sokup atamıyor bence
tamamı ıle senı kaybetmek korkusunun ustesınden gelemez bu cocuk

5 sene gecmis 6 sene olucaktı subatta kolay degil oda biliyor..beni baskasıyla dusunemedigini soyledi naptım ben sana da boyle yapıyosun deyince asık ettin dedi..seviyor aslında biliyorum ama duzelsinde istiyorum bunları yasamak zor geliyor umarım bir an once su kotu seylerden kurtulurus

Son düzenleyen: Moderatör:
al birini vur ötekine... hepsinin de kafası dolu istisnasız, biz boş kafayız sanki... "sevgilim kafam dolu düşünmeye ihtiyacım var", beynini patlatıp boşaltmak var o dolu kafalarını ama :oklava:

Back
X