Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Makaron_

5 kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
3.246
6.286
358
38
Bir az evvel ailece bohçayı alıp gittiler... BÜYÜK AŞKIM dı benim. Nasıl kıyabildi bize. Çok acı çekiyorum...

konusmadiniz yani yazdiklarina göre sanki habersiz olmus gibi..
nisanlinla konusup asabilecginizi filan dile getirmediniz mi?
acaba aranizdaki sorunlari ailesi bahane edip cocugun aklina mi girdiler..
yani hic bir orta yollu aileler filan konusmadi mi?
bu kadr basit mi ya

Kavgalarımız oluyordu her çift gibi ama sarılıp öpüşüp barışıyorduk bir zaman sonra. 3 hafta evvel gece yatağa girdik konuşuyorduk hep yatmadan önce 10 dakika mesajla... Seni öyle çok seviyorum kii dedi. Ben de seni çok seviyorum o kadar mutluyum ki.. Bir de arada bi denize götürsen daha ne isterim dedim. ( Deniz konusunda kıskançtı) Hep senede bir kaç kere götürürüm denize. Sana sandal alacağım açığa gideriz orda yüzersin ama kıyıda olmaz milletin etini görmesini istemiyorum demişti tamam diyordum ben de. Kıskanıyordu. Anlıyorum bunu. Ama o gece deniz yok Benazir dedi. Neden dedim? Yok artık deniz. Geçen yaz götürdüm bir defa anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Dyanamıyorum milletin bakmasına dedi. Ben de diklik yaptım. Çok dikine gittim. Aklın başına gelene kadar arama dedi. Bu ne şimdi bugün bunu diyen yarın git babanın evine der dedim. Sinirden ben de aramadım. Geçen pazar doğum günümdü. Kesin arar dedim. Aramadı. Süpriz bekliyordum. Kutlamadı. Ben de mesaj yazdım. Bana karşı bu kadar mı nefret dolusun dedim. " Boşum.. Sana karşı hiç bişey hissetmiyorum dedi. Ağzım açık kaldım. Pazartesi yine de geldi benim şehrime. Sardı öptü sözler verdi. Bu ingilizce kursuna başladı. İş arkadaşlarıyla gidiyordu. Saat 21:30da kurs bitiyor bunlar 22:30a kadar sosyalleşmek adına takılıyorlar. Bişe demedim. Bana ilk tanıştığımız zamanlar erkekle kız arkadaş olmaz dedi. Benim arkadaşlarımın numarasını bile sildirdi. Sıktı, boğdu. Ayrılmak istediğimde benim memlekete gelip ağladı sızladı bırakmadı beni. Şimdi ise onlarla her kus çıkışı takılacak sosyalleşecekmiş. Ben de kurs ne zaman bitiyor dedim. Ağustos'ta dedi. Ağustos'a kadar takılacak mısınız o saatlere kadar dedim. Evet kuzum sosyalleşmemiz lazım biliyorsun şirkette kimseyle konuşmuyorum dedi. Ben iş arkadaşlarımla mesaiye kalırım geç vakitse eve bırakırlar. Bu kadar.. senin içinde bekar kızın da olduğu grupla ne mecburiyetin var anlamadım dedim. Babam hasta. Hatanede şu an. Yanına gelmiyorsun hafta içleri akşam geç vakit oluyor diyorsun ama milletle sosyalleşmek adına geç saatlere kadar takılıyorsun dedim. İstemiyorum ben dedim. Tamam dese aslında uzatmazdım ama ben istemiyorum dedikçe inat etti ezdirmedi kendini. Küsmüştüm 2 gündür konuşmuyorduk. Bu sabah mesaj çekti. Annen evde mi bohçayı almaya gelicez dedi. Ben de annam hastanede babamın durumu böyleyken biraz bekleseydiniz dedim. Babanın durumuyla bizim alakamız yok biz anlaşamıyoruz dedi. Peki dedim. Geldi aldı gittiler..

boşver canım üzülme değmezmiş.baban hastanedeyken gelip bohça alabiliyorsa aklı başkasına kaymış.yoksa bu kadar düşüncesizlik yapmazdıinşallah çok daha iyileriyle karşılaşacaksın

Son düzenleme:
şuan ki anlatılanlara göre haklı aslında ama onu bu duruma getiren neydi bu kadar yani ne olduu yada hep mi böyleydi :S allah yardımcın olsun

ne yazacağımı bilemedim... vardır elbette bir hayır böyle düşünek lazım. üzülme diyemeyeceğim çünkü üzüleceksin kolay değil ama çok da yıpratma kendini sanki bir bahane arıyormuş bitirmek için gibime geldi üstelik gelip bohçayı almaları da çok çirkin olmuş erkek tarafı bir de... ilerde hiç yapamazdınız belki de rabbim hkkında hayırlısını versin

nişanlın baya bi sosyalleşmiş ortada çok büyük bir mesele yokken bahane üretmiş resmen bence başka biri olabilir hayatında bu kadar kolay bitirdiğine göre.yangından mal kaçırır gibi bohçayı almaya gelmeler falan hemde baban hastanedeyken ne kadar çirkin bir davranış çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun

Bence de aklı başkasına kaymış. Çok garip bu kadarı.. Hadi o böyle. Ailesene ne oluyor? Zaten onlar demiş bu sabah siz anlaşamıyorsunuz madem kimse üzülmesin gidiyoruz bu akşam diye. Ben de babasına mesaj yazdım. Ben size en ufak bir saygısızlıkta bulunmadım. Beni öz kızınız gibi sevdiğinizi söylüyordunuz ama bana ne oluyor bile demeden bohça almaya geliyorsunuz. Yine de hiç birinize kırgın değilim dedim. Sen tamamen kendi duygularına göre konuşuyorsun. Birşey bildiin yok bıdı bıdı ediyorsun. Ben bohça meraklısı değilim bu mesajınla beni bitirdin. Teşekkürler yazdı. Ulan madem bohça meraklısı değilsin ne bu haydi gidiyoruz merakı. Babam 3 aydır hastanede. 2 kez geldiler. Hasta ziyaretine gelmezler bohça almaya koştururlar. Ben ne yaptım ki bunlara

bence sadece siz değil ailelerde anlasamıyomus ki hemen kestirip atmıslar onlarca bir sorun olmasaydı oturup konusurlardı çözüm bulurlardı neyse hakkında hayırlısı olsun

başka bişey olduğu kesin senin anlattığına göre canım hatan yok çocukta bir sorun var ama çok ayıp senin kayınvalidende de hata var ne bu çocuk oyuncağımı bohçayı almaya gelcez demedi oğlum kızım noluyor :26::26::26::26::26:bu çocuk için üzülmeye değmez kolay değil cnm benim ama seni haketmiyor ne bu denize gitme etini kimse görmesin ama o sosyalleşcek diye herkesle geziyor yarın bigün ewe kapatır kapıları kitler perdelere de iğne takar dışarı baktınmı diye kontrol eder tutsak eder seni bence sen allahın sewilen kulusun

Bir kere kusura bakmayın ama yok şirket arkadaşlarımla konuşmuyorumlar ,vay efendim sizin arkadaş listenizi silmeler.. Bunlar çok çocukça,insan belirli mesafeyi koruduktan sonra herkesle konuşabilmeli.Aksi takdirde 'insanız' sonuçta,iletişimsiz yapamayız böyle sevgili ,nişanlı bilmem ne uğruna 'set' çekemeyiz diğerleriyle aramıza ve gün gelir patlak verir birşeyler tad vermemeye başlar.

Öte yandan ise en azından bitirecektiyse bunu sizinle konuşup yapmalıydı,sonuçta sokaktaki bir insan değilsiniz, evlenmek için elele yürümeye başkoymuşsunuz, cidden büyük vefasızlık büyük insafsızlık edilmiş size. Belki aklınca sözünü size geçirebilmek için (hani erkek ya!) göz dağı verme amaçlı yapmıştır. Her ne sebeple yapılırsa yapılsın,hiç hoş değil.

arkadaşım kusura bakma ama bence iyi olmuş. bu adam senin vücuduna et diyorsa diğer kadınların vücuduna da et gözüyle bakıyordur. bunu daha değişik şekilde ifade etse anlayabilirdim belki ama ne demek senin etine bakmasına dayanamıyorum.

o çocuktan sana hayır yok.seni sevmese bile baban hastaymış hastanede yatıyormuş geçmiş olsuna gelmeyi bırak bohçayı almak için bile bekleyememişler.seni en üzgün zamanında yalnız bırakmış bu adamdan eş olmaz..çok üzgünüm ama bundan sonra istese bile ben olsam barışmazdım onunla karşılaşmamak için yolumu değiştirirdim..bu arada geçmiş olsun umarım babacığın bir an önce sağlığına kavuşur..

bence her şerde bi hayır vardır canım

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…