Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bir de bence erkeklerin aklına öyle bohça almak falan gelmez ki.

böyle bi durumda ne denilebilir ki... insan sevdiği insanın ailesini de kendi ailesi gibi görmeli... ama senin babanın hastanede olması bunları enterese etmemiş.demek ki sadece sana değil ailene de saygısı yokmuş.günahını da almayayım hoş belki başka durumlar vardır bilemeyiz...

merak ediyorum.burcu akrep mi?

hayat zaten zor. bu adam sana zor olan hayatı iyice çekilmez hale getirecekti emin ol. umarım bundan sonra karşına sana köstek olacak değil destek olacak biri çıkar.

Ben hiç taviz vermem diyordum eskiden ççok katıydım bu konuda. Ama seviyorum diye tamam dedim. O da ne desem yapardı. Çok seviyordu beni. O işe bana kavuşmak için girmişti. Tanıştığımızda işssizdi. 10 ay işssiz gezdi hep arkasında durdum. OLsund edim nasibin bekliyor üzülme dedim. Bi işe girsem hemen kabuşucaz dedi. İşe ilk girdiği gün benim yanıma geldi öyle koşup sarıldım ki boynuma. Hemen bi cafeye oturup kağıt kalem alıp evimizin kapıları ne kadar tutar parkeler ne kadar tutar diye hesaplamaya başladık. İş te öyle çok seviyordu beni. Belim incinmişti bigün işten izin aldı 2 saatlik yolu tepsi 2 hastaneye götürdü beni ilaçlarımı yaptırdı taksiye bindirip evime yolladı sonra işe döndü. Böyle severdi beni. Bi tanem Allah korusun sen yatalak hasta olsan senin tuvaletini avucumla temizlerim hiç iğrenmem çok seviyorum ben seni derdi. Azıcık parası olsa bana harcardı. Benim hiç geçmişim yoktu. Ondan önce 2 sevgilim olmuştu ama sadece el ele tutuşmuştum. Bana sarıldığında utanırdım yüzüm kızarırdı. Zamanla bana çok sözler verdi inandım. Bak beni öptün kokladın ben kaldıramam bana yanlış yapma sakın dedim. Sen benim beyaz Lilyumumsun. Çiçeğimi asla soldurmam ben dedi. Ama yüzükten sonra bir haller oldu. Herşeyi bahane edip kavga çıkarttı ayrılmaya kalktı. Hak etmedim ben. Hala kokusu burnumda. Nasıl kıydı bize.

Ucuz kurtulmuşsun.. baban hasta 3 aydır hastanede ve 2 kere gelmiş bu insanlar!

İleride Allaha şükür ki evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüm diye seviniceksin..

boşver canım üzülme değmezmiş.baban hastanedeyken gelip bohça alabiliyorsa aklı başkasına kaymış.yoksa bu kadar düşüncesizlik yapmazdıinşallah çok daha iyileriyle karşılaşacaksın

kesinlikle katılıyorum, inanıyorum ki yakında "Allahım şükürler olsun beni nasıl beladan korudun" diye dua edeceksin.. ve bunu kesinlikle seni teselli etmek için söylemiyorum ...
bu ne yaa baban hastanede annen onun yanında ve beyefendi sanki tabakhaneye ... yetiştirir gibi annesini gönderip bohçasını istiyor alsın o bohçayı da... neyse biraz daha yazarsam banlanacam
Allah sabrını versin canım ...

alsın bohçayı başına çalsın töbe töbe .. Büyükler bu gibi durumlarda ılımlı olur siz daha gençsiniz olur böyle şeyler diyecekleri yere dünden razılarmış ayrılmanıza. eski nişanlınıza da anlam veremedim seviyorum diyor herkesten kıskanıyor ama küçük bir uyuşmazlıkta köprüleri atıyor..Hayırlısı olsun canım elbette üzüleceksin ama kendini yıpratma..

bu kadar saçma sapan sebebten mi ayrıldınız siz şimdi??çocuk oyuncağı falan sanıyodu herhalde nişanlın ...ama ailesine ne demeli??insan bi ara bulmaya çalışır değil mi?arar sorar!!ilişkiyi kurtarmaya çalışır..onlarda hazıra bakıyomuş galiba,canlarına minnet gibi hemen gelip bohca falan almalar...üstelik baban hastanede iken...ayıp yaa cok ayıp!!

Canim cok uzuluyorsun biliyorum insanin sevdigini kaybetmesi cok aci verici birsey ama bu acin gecinc iyiki bitmis diyeceksin. Allah'in sevdigi kuluymussunki yol yakinken bitmis. Seni simdi denize sokmayan adam evlenince pencereden bile baktirmazdi canim. Babanada sanada cok gecmis olsun umarim bir an once atlatirsin.

demekki bu çocuk paraı bulup kızı görünce azan tiplerden 2tane insan gördü ne oldum delisi oldu baksana baban hasta dünürlerini ziyaret bile etmemişler

canım şuan şoktasın ve çok kırgınsın aklından neler geçse az ama şükretki yüzünü şimdiden gösterdi rabbimden sana,şimdi bunu yapan evlendiğinde en ufak bi problemde boşardı seni herhalde.Seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu işte bişey var,bir başkası olabilir.apar topar kaçar gibi gitmekte neyin seni,onca şeyi biranda silmek?yok yok hiç normal değil...

Son düzenleme:
Benazir, şu anda üzgün olman gayet normal. Ama bence şu anda ailene tutunmalısın. Sadece babanı düşün ve inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Bu tarz insanlar karşısındakini kölesi yapmak isterler. Bu telefon silmeler,arkadaş olmazsın tiplemeleri, senin hayatına saygısı olmadığını gösterir. Hayatına saygısı olmayan bir erkekle de asla bir ömür geçiremezsin. Sevgiyi ararken saygısız evlilik inan uzun vadeli olmaz. Sevgi bir yere kadar devam ediyor ama saygı hiç bitmiyor. Bunu unutma.

Bana diyo ki Sen de git gez erkek arkadaşlarınla. E hani kızla erkek arkadaş olmazdı dedim. Eşşeklik etmişim dedi. E 2 yıldır ben boş yere mi bu kadar çile çektim dedim. Bir hiç uğruna mıydı dedim.

ilişkilerde ılımlı olup orta yolu bulmak elbette önemlidir ama kendinden taviz vere vere bi bakmışsın ki sen değişmişsin. Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun. Şu an çok üzülüyorsun biraz anlayabiliyorum ama lütfen sağ duyulu olmaya çalış. Bizlerle paylaş içine atma. Eminim karşına gerçekten seni sevecek sana değer verecek biri en kısa zamanda çıkacaktır.

kardesim cok gecmis olsn Allah hakkinda hayirliisni nasip etsin.. uzulme boyle hayirli demekki.. Allah sabir versin... o kendi kaybetti..

kafam çok karıştı... şimdi bu anlattıklarına bakılırsa evet sevmiş seni aşkını güzel de ifade etmiş ayaklarını yerden kesmiş eee ne oldu? ben onu anlamadım demekki hayatına biri girdi başka açıklaması yok ki neyse canım çok üzülme rabbim hakkında hayırlısını versin

Arkadaşlar, erkeğin neden gittiği önemli değil bence. Bunun için teoriler oluşturmanın ve karşımızdaki insanın da kafasını bulandırmanın hiçbir manası yok. Bence önemli olan bitmiş olmasıdır. Bitmemiş olsaydı ilerisi hiç parlak olmazdı. Hayırlısı dilediysen Rabbimden,hayırlısını vermiş sana.

ya ben anlamıyorum bu erkekleri çok afedersiniz biize geldiklerinde kıçında donları olmaz sonra acık tırnakları çıktığı zaman kendini dünyanın merkezi sanarlar ama sonra fıs diye sönüp sünepe gibi geri gelmeye çalışırlar canım benim şimdi acın taze üzülceksinde ama inan bana daha sonra bakıcaksın diceksin ki ben bundan kendimi iyi kurtarmışım diceksn baksana ailede tıngırtı yane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…