- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Bence de aklı başkasına kaymış. Çok garip bu kadarı.. Hadi o böyle. Ailesene ne oluyor? Zaten onlar demiş bu sabah siz anlaşamıyorsunuz madem kimse üzülmesin gidiyoruz bu akşam diye. Ben de babasına mesaj yazdım. Ben size en ufak bir saygısızlıkta bulunmadım. Beni öz kızınız gibi sevdiğinizi söylüyordunuz ama bana ne oluyor bile demeden bohça almaya geliyorsunuz. Yine de hiç birinize kırgın değilim dedim. Sen tamamen kendi duygularına göre konuşuyorsun. Birşey bildiin yok bıdı bıdı ediyorsun. Ben bohça meraklısı değilim bu mesajınla beni bitirdin. Teşekkürler yazdı. Ulan madem bohça meraklısı değilsin ne bu haydi gidiyoruz merakı. Babam 3 aydır hastanede. 2 kez geldiler. Hasta ziyaretine gelmezler bohça almaya koştururlar. Ben ne yaptım ki bunlara
bir de bence erkeklerin aklına öyle bohça almak falan gelmez ki.
boşver canım üzülme değmezmiş.baban hastanedeyken gelip bohça alabiliyorsa aklı başkasına kaymış.yoksa bu kadar düşüncesizlik yapmazdıinşallah çok daha iyileriyle karşılaşacaksın
Ben hiç taviz vermem diyordum eskiden ççok katıydım bu konuda. Ama seviyorum diye tamam dedim. O da ne desem yapardı. Çok seviyordu beni. O işe bana kavuşmak için girmişti. Tanıştığımızda işssizdi. 10 ay işssiz gezdi hep arkasında durdum. OLsund edim nasibin bekliyor üzülme dedim. Bi işe girsem hemen kabuşucaz dedi. İşe ilk girdiği gün benim yanıma geldi öyle koşup sarıldım ki boynuma. Hemen bi cafeye oturup kağıt kalem alıp evimizin kapıları ne kadar tutar parkeler ne kadar tutar diye hesaplamaya başladık. İş te öyle çok seviyordu beni. Belim incinmişti bigün işten izin aldı 2 saatlik yolu tepsi 2 hastaneye götürdü beni ilaçlarımı yaptırdı taksiye bindirip evime yolladı sonra işe döndü. Böyle severdi beni. Bi tanem Allah korusun sen yatalak hasta olsan senin tuvaletini avucumla temizlerim hiç iğrenmem çok seviyorum ben seni derdi. Azıcık parası olsa bana harcardı. Benim hiç geçmişim yoktu. Ondan önce 2 sevgilim olmuştu ama sadece el ele tutuşmuştum. Bana sarıldığında utanırdım yüzüm kızarırdı. Zamanla bana çok sözler verdi inandım. Bak beni öptün kokladın ben kaldıramam bana yanlış yapma sakın dedim. Sen benim beyaz Lilyumumsun. Çiçeğimi asla soldurmam ben dedi. Ama yüzükten sonra bir haller oldu. Herşeyi bahane edip kavga çıkarttı ayrılmaya kalktı. Hak etmedim ben. Hala kokusu burnumda. Nasıl kıydı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?