Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla canım bence iyi ki kurtulmuşsun. bu kadar kısıtlamacı bir insanla mutlu olmayı düşünüyor muydun cidden? aşk sevgi nereye kadar?

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. İlk şokla size koştum. Kızlar ben işitme engelliyim acaba bundan mı ailesi bu kadar hadi hadi yaptılar? Gerçi ben te geçen yıl daha sevgiliyken tanışmıştım ailesi ile. Özellikle babası beni çok seviyordu. Habire uzun uzuunn mesaj atardı. Seni öz kızım gibi seviyorum. Sen şöylesin sen böylesin diyordu. Senin kulakların duymasa ne olur yüreğin duyuyor ne duyan insanlar var ama insan demeye bin şahit ister felan diyordu. Her mesajının sonu seni seviyorum kızımla bitiyordu.Beni istemeye geldiler aileme o kadar övdü ki beni.. Daha önce de sözden tam 9 gün sonra saçma sapan bi nedenle benden ayrılmaya kalktı aileler duydu o zaman bu beni bu kadar çok seven insanlar anlaşamıyorsanız ayrılın dediler hemen. Hiç ne oluyor size be konuşun anlaşın demediler. Şimdi de böyle yaptılar. Çok garip..

Rabbim tez zamanda bu acidan sıkıntıdan kurtarsin..Hersey olacagina varir Allah herseyin hayirlisini nasip eder insallah..Üzülmeee

ayrilmak icin bahane aramislar belli ki ,iyide olmus evlenincede boyle huzursuzluk yasasaydiniz daha kotu olurdu bence ,malesef bazi insanlarin icine girmeyince ne olduklari belli olmyor sende gormus oldun..

Cnm sen ve ailen ii insanlarmışsınız ki Rabbim acıyıpta kestirmeden dönmenizi nasip etmiş.Sakın üzülme eğer dönmek isterse de sen kabul etme.Aynı şeyleri çok yakın arkadaşım yaşadı,yok denize giremezsin yok ailenlede olsa yüzemezsin,annenin yanında ben yüzmem,yok kot pantalon giyemezsin vs vs pofffff ama Allah arkadaşıma acımış ki harika bir insan karşısına çıkardı ve evlendiler:) ondan hissettiklerini anlayabiliyorum.

Allaha sığın-sabret cnm,içinde fırtınalar kopuyor biliyorum ama lütfen sabret.Mükafatını fazlasıyla alacaksın inşlh.

o zamandan belliymiş aslında sonu keşke o zaman bitseymiş.... boşver arkadaşım sebep falan hiç düşünüp de e kendini ne de aileni üzme vardır bir hayır de ve üstüne bir sünger çek. ve hasta olan babana destek ol emin ol ailenden değerli hiçbirşey yok hayatta... sımsıkı sarıl onlara ve rabbine şükür et o görmüştür bir hayır de ve teslim ol....

Rabbim sana herşeyin güzelini versin bunuda atlatırsın inş işin en başında ne olduğu çıkmış bunların üzme kendini

Evimiz bitmişti. Biz zaten anlaşamıyorduk dedi bu akşam. Madem anlaşamıyorduk evin parkelerini neden bana seçtirdin, evin kapılarını neden bana beğendirdin, Mutfak dolabını neden benim istediğim gibi tasarladın? En son 3 hafta önce duvar boyasının rengini bana seçtirdi. Hiç mi acımadı bize?

sen hiç üzülme dua etki evlenmeden anladın ne mal olduğunu ya sonra olsaydı çok üzülürdün boşver hayatın tadını çıkar takma kafana

ben okurken daraldım sen nasıl dayandın ..

et denemek ya ..

ıyı olmus bence ..evlendıkten sonra sorun cıkıcagına sımdı olması daha ıyı.

Son düzenleme:
acı çektiğiniz için gerçekten üzüldüm dilerim kısa zamanda atlatırsınız ama geleceğiniz adına çok sevindim lütfen ders alıp bir daha kesinlikle kendinizi ezdirmeyin...sizi gerçekten seven birisi ile mutlu olmanızı yürekten dilerim....hazır bohça vsvs de gitmişken ne olursa olsun siz de bira an önce silip yolunuza bakın...

Son düzenleme:

artık ondan mı bundan mı diye sorgulama. ne demek kulaklarım duymuyor diye mi! öyle şey mi olur! hem bence eğer Allah insanların bir duyusunu alıyorsa mutlaka bir başka duyusu öyle iyi çalışıyor ki. o yüzden kendindeki eksiklere değil fazla olana bak. o insan baban hastanedeyken gelmiş bohça almış. onun yüreği yetmemiş sana . böyle iki kelamla nişan atan insan evliliği de seni de taşıyamazmış zaten. bazen insanın karşısında bazı kapıların açılabilmesi için bazılarının kapanması gerekir. böyle bir durumda bile hala kendinde eksik arayabilecek kadar büyük bir yüreğe sahipsen ben senin çok mutlu olacağına inanıyorum...

Derdi ki Ölsek bile ayrılmak yok. Bizi ancak ölüm ayırır. Rabbim bizi ayırmasın. Ölsek bile ahirette buluşuruz derdi. Aklım almıyor. Almıyorr...

değmeyen insan için bu kadar üzülme canım sen neden üzülüyorsun o aptal üzülsün seni kaybettiği için eminimki çok geç olmadan pişman olucak ama bence affetmemen gerek aynı şeyler tekrar yaşanır kim sevipte unutmamışki bugune kadar?gelin ata binmiş ya nasip demiş hiç değilse evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun üzülmeyi bırak sevinmelisin içten içten.

Derdi ki Ölsek bile ayrılmak yok. Bizi ancak ölüm ayırır. Rabbim bizi ayırmasın. Ölsek bile ahirette buluşuruz derdi. Aklım almıyor. Almıyorr...

demekki insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyormuş ya da anlık yemiler hiç de zor değilmiş ve bence söylenenlerle değil yapılanlarla değerlendirin karşınızdaki insanları...

dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz...

Çok sağlıklı bir ilişki gibi durmuyormuş zaten canım bu kadar sık boğaz edilmez bir insan hadi kendi de sana söylediklerinin aynısını yapsa neyse ama kendine gelince kurallar yok sana gelince her şey kıskançlığa bağlanmış . Zaten sevgisine de sahip çıkamayan biriymiş düşünkü ilerde sana ve çocuklarına nasıl sahip çıkacaktı?

Zaten bu ilişkinin sonu yokmuş.Eninde sonunda ayrılacaktınız siz.
Şimdi üzülüyorsunuz evlenmezden önce..zor tabi..Ama inanın boşanmak çok daha zor.
İnsanlar herşeyi söyler her yalanı söyler artık onun laflarını irdeleyip durmayın en azından..

Bu akşam ne o ne de ben hiç konuşmadık. Sadece babası ve annem konuştu. Annem bir ara ağladı. Kızdım sana noluyo diye. Hiç suratlarına bakmadım. Yan gözle sözlüme bakıyordum. Sıkılıp daraldığı her halinden belliydi o da baya sarsılmış duruyordu. Bohçayı istemiyoruz felan dediler ama annem verdi. Bohça toparlanırken ben fena oldum yan odaya gittim biraz ağladım. Geldiğimde toplanmış çıkıyorlardı. Yine de annesnin elini öptüm. Sonra Sözlüm geldi toka yapıp vedalaşmak istedi. DEFOL dedim. Hepsi duydu. Babasının elini nezaketen öptüm bana sımsıkı sarıldı ama ben sarılamadım kollarım yanıma düştü bozuldu baya. Tam arabaya binerken değer miydi değer miydi dedim. Geri geri kaçtı vuracağımı düşündü :)

Anlamadım ne demek baabnın durumu ile alakası yok hastanede imiş üzülür oda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…