canım cok sıkılıyor.

valla neyın nesı bende bılnıyorum aslında esınle her anlamda ıyız cok sukur ama dunden berı bı garıbım esım ne yapsa batıyor resmen cocujlarıma tahammulum yok sureklı ılac kullanmıyorum
evlilik sonuçta sevgililer bile birbirine aynı hisle uyanmıyor her gün,her ilişki de monotom sürece girebilir.böyle bir şey hissettiğinizde önemli olan araya biraz hasret girmesi sizin bi süre eşlerden çocuklardan uzak bir yerlere seyahat etmeniz.çok bir arada durmak bıkkınlık yapmıştır.

Dum geceden berı ıcım ıcımı yıyor.somut bı sebet te cok aslında ama cok mutsuz hıssedıyırum kendımı esıme karsı da ıstemeden soguk davranıyorum sonrada uzuluyorum cok kotu bı durumdayım ya.
bazen böyle olabiliyor insan
zaman zaman bende yaşıyorum bu durumu
illaki bişeyleri kafana takıyorsundur

Esımsen cocuklarımdan uzak kalrsan dahada bunalırım gıbıme gelıyo.

inşirah suresi okumani ve ailenle bsyler yapmani oneririm.. esinle, cocuklarinla program yap mesela .
Bu ruh halındeykeb ıcımden bısey yapmak gelmıyo esım aradı az once dısarı cıkalım aksama yemege gıdelın degısıklık olur dedı cocukları bahane ettım soguk falan deyıp kabul etmedım ınsallah bır an once cıkarım bı durumdan

bence cikin disari ailecek.. kendini kapatarak bi yere varamazsin.. zorla azicik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…