• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın bir eL atın buraya.

Selam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ? 😒
Oda bisemi beni istedigi zaman engelleyip istedigi zaman engeli kaldirdigini farkettim
Banada hep tlfn cekmiyo calistigim yerde derdi hep
Meger bi haltlar karistirirmis ondan
Bende onu engelledim oldu bitti ciao bella oldu 😀

Selam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ? 😒
Eşinin sizin numaranızı görmemesi için kaydetmemiştir

Genelde insan sevdiklerini rehberde en başta tutturur. Mesela eşimle ben isimlerimizin onune kalp emojisi koydukki en başta dursun. Yazmadiysa buyuk olay çikar bundan. Demekki telefonunu kontrol eden biri var. Mesajlariniz duruyor mu bari? Yoksa geçmiş mesajlarinizi da mi siliyor?

Normal degil.
Yanında cebi masadayken rlinize kemdi telinizi alip arayin..benim numarami neden kayetmedin hayırdır deyin..

Aslında şöyle oldu. Geçenlerde tartıştık bitme noktasına geldik 3 yıldır hiç silmedigi numaramı sildi. Wp profilinden fark ettim sildigini. Sonra tekrar düzeldik orta yolu bulduk. Ama üzerinden birkaç gün geçti numaramı kaydetmemiş hâlâ. Kendisine dalgaya alıp söyledim telefonunda numaram kayıtlı değil tam aradığım sevilme şekli. Güldü geçti kaydetme zahmetinde bulunmadi. Bende daha çok sinirlendim. Sonra bana diyor nereden biliyorsun kayıtlı olmadığını. WhatsApp ta durum paylaştım git bak ne paylaşmışım dedim ses yok bahaneler bahaneler. Bende pişkinliği yüzünden kızıp bitirdim yani bitiriyorum daha doğrusu daha tartışma aşamasındayim 😂😭😤

Back
X